2777
2789

سال۴۰۰ هفتاد گرم طلا فروختم و نزدیک۱۳۰ میلیون وام یه ماشین صفر گرفتم.. گواهینامه هم دارم.. ولی نزاشت پشت فرمون بشینم...

فکر کنین خیلی وقتا که خودش گرفتاره و نیست، ماشین تو حیاطه و من باید با اسنپ برم و بیام سر کار...

کلا از استقلال من وحشت داره

نیدونه آدم وابسته ای نیستم

مادر ♥️دستت درد نکنهدر حالیکه به وسیله ها نگاه میکردگفت بیا این قوری رو بردار واسه دم دست خوبهصد هزا ...

معصومه جون چقدر استقامتت خوبه که میتونی جلوی خودت رو بگیری

من هفته‌ی پیش اومدم چالش بدون خرج رو انجام بدم گذاشتم روزی ١۵٠ در عوض یک و پونصد خرج کردم خودم هنگ کردم😂😂😂😂😂😂

اما از این ماه تا عید باید بتونم چون یه قسط به ماهانه‌ام اضافه شد کلا ۴ تومن برام میمونه توی ماه

باید تقسیم کنم اصلا دوست ندارم کم بیارم متنفرم قرض بگیرم حاضرم گشنگی بکشم اما به کسی رو نزنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاید دستیریکاخمیردندانمایع لباسشوییصابون شامپوروغنربکشمشاینا همه کارتونیحبوبات از هرکدوم ۵کیلودو سه ...

۱۰_۱۵ کیلو شکر یا ۵۰ کیلو برای یک سال ؟خیلیه کهههه 😅😅😅چیکارش میکنید ؟البته ببخشیدا عزیزم 

سلام خانمای ثروتمند   

معصومه جون من چون خرجی خونه رو اواسط ماه میگیرم و اوایل خریدام زیاد میشه ،نمیتونم بدون خرج باشم ،اما سعی میکنم کنترل داشته باشم ....

لیست مینویسم و سعی میکنم اولویت بندی کنم  دیروز زعفرون و خرما و مرغ نیاز داشتم ...

دیدم خرما چندتایی داریم ،بدون زعفرون هم میتونستم غذا بپزم، پس مرغ رو خریدم 

اون دوتارو امروز میخرم ...

تا قبل آشنایی با این تاپیک اونروزی که خرجی رو میگرفتم انقدر خرید میکردم ،مثلا میدیدی یه روز ۳ تومن خرید کردم، درسته برای  خونه بود ،اما اصولی نبود ..

الان سعی میکنم سقف تعیین کنم مثلا اوایل روزی ۲۵۰ میزارم ،اگه یه روز ۵۰۰ خرید کردم فردا سعی میکنم بدون خرج یا کم خرج باشم که از اینور بتونم پس انداز کنم 

که همه این برنامه ریزی هارو معصومه عزیز یادمون داده ،معصومه جون مچکریم عزیزم ،یاشا   جواهر خانم .

راستی معصومه جون چقدر نامادریتون خانم هستن ،لطفا از این درایت ها و با برنامه بودنشون بیشتر برامون بگو  خدا حفظشون کنه ...

خواهش میکنم عزیزم ، والله گفتم دستخطی چیزی از بابام بگیرم که این خونه مال منه

عزیزم بگین یه روز پدرتون بیاد به شوهرتون بگه که من می‌خوام برای آینده نوه‌ام یه خونه به نامش کنم

خونه رو بزنین به نام بچه و پدرتون توی همون محضر ثبت اسناد رسمی بشه که خود شما وکیل و قیم بچه هستین و همه‌ی کارها به عهده خودتون هست

توی وکالت تام قید بشه اجازه خرید و فروش هم دارین

بنظرم این تنها راه هست که شوهرتون نمیتونه دخالت کنه

بازم میگم وکالت تام به عهده شما باید بشه خدای نکرده اتفاقی برای پدرتون بیوفته شوهرتون تا قبل ١٨ سالگی بچه می‌تونه خونه رو بفروشه

با یک وکیل هم مشورت کنید

بعدم انقدر از موضع ضعف برخورد نکن عزیزم شما هیچ نیازی به پدر و برادرتون برای کارهای خونه ندارین و حتی شوهرتون

خودت توانمند و قدرتمندی❤️

سفت وایستا و از دارایی خودت دفاع کن تو میتونی🔥

تاید دستیریکاخمیردندانمایع لباسشوییصابون شامپوروغنربکشمشاینا همه کارتونیحبوبات از هرکدوم ۵کیلودو سه ...

چقدررررر توانمند، قدرتمند و مدیری

شما به راحتی میتونی یه سمت مهم توی جامعه داشته باشی❤️❤️❤️

سلام به همگی

روزتون خوش

من وقتی پول زیادی تو کارتم هست بیشتر خرج میکنم

وقتی میرسه به 500 تومن قطره چکونی خرج میکنم

در مورد ظرف و ظروف و لباس با معصومه جان بشدت موافقم

دو دست لباس کامل مشکی از مانتو و شلوار و شال و جوراب گذاشتم کنار برای مراسم ختم. همیشه میگم عروسی رو از یک ماه پیش باخبر میشیم و دورازجونتون ختم رو شب قبل خبر میدن که فرصتی نیست

اهل ظرف و ظروف متفاوت خریدن نیستم. 25 از زندگیم رفته و هنوز سرویس چینی عروسیم، مخصوص مهمونهام هست و کامله هنوز. از این دست آدمها نیستم که بگم رنگ گلش فلان و مدلش فلان

کاراییش برام مهمه

کلا 4 تا قابلمه دارم با همونها هم مهمونیا رو برگزار میکنم

یک مقدار هزینه کردم و تمام آبکش هامو استیل برداشتم هم بخاطر سلامتی هم موندگاری

تازگی‌ها منم دارم سعی میکنم روز بدون خرج رو داشته باشم

یه وقتی اصرار داشتم که حتما پای سفره یا سالاد باشه یا ماست و خیار

معمولا هم زیاد می اومد و میرفت توی یخچال

حالا یک خط درمیون درست میکنم و کمتر از قبل. که همون سرسفره خورده و تموم بشه

جاش یه وقتی ترشی میذارم یه وقتی خرما یه وقتی ماست ساده یه وقتی سبزی خوردن

از تجربه ذخیره پاییزان بگم خدمتتون که البته شماها همه استادید

دوماه دیگه هم گوجه فرنگی و هم پیاز خوب توی بازار هم کمیاب میشه هم گرون

حدود10 کیلو پیاز رو خریدم کیلویی 5 تومن پیاز داغ گرفتم واسه فریزر

گوجه رو هم کمی خرد کردم و بلندر مردم و کنی گذاشتم آبش جمع شد و کمی نمک زدم و گذاشتم فریزر

امسال خودم الوبخارا درست کردم و خیلی بصرفه تر بود

ترشی پیاز هم درست کردم

الان که فصل سیب هست و سیب‌های خیلی ارزان درجه 2 پیدا میشه حتما شیره سیب درست میکنم. بسیار خوشمزه و خوش عطر و مقوی. کاملا جایگزین مربا میتونه باشه

هویج که الان ارزونه رو با اشکال متفاوت از جمله رنده و نگینی و خلالی فریزری کردم

همینطور فلفل دلمه ای درجه2 خریدم و شستم و تخمکهاشو درآوردم و هر کدوم به 4 قسمت تقسیم کردم و فریزری کردم

میدون تره بارها صبح‌ها بین 7تا9 بساطش ن رو مرتب میکنن و اون موقع هست که جنسهای درجه یک دیشب رو میارن بیرون و قیمتش نصف میکنن

من با خرید توی این تایم دقیقا هزینه تره بارم نصف شد

پاگوشتی رو کیلویی 10 و گاها 5 تومن هم میدن. اگه صبح زود برسید اجناس خیلی خوبی میشه جدا کرد

منم بخاطر شوک بزرگی که به زندگیم وارد شد باید خیلی مراقب مخارج باشم. خوشحالم که میتونم از تجربیاتتون استفاده کنم. خوشحال تر میشم که عضوی از شما باشم

به پدرتون بگید بگه این یادگاری از طرف من به دخترمه و می خوام تا آخر عمر نگهش داره و نفروشه وگرنه راض ...

من شوهرمو خوب میشناسم ، طلاهای خودمم که شوهرم اطلاع داره ، یه بخشیش رو خانواده ام بهم دادن ، بارها خواست اونو ازم بگیره ، به بهانه ی اینکه پول لازم دارم ، جالب اینه که پولی که لازم داشت دقیقا اندازه ی طلاهای من بود

سلام دوست عزیزوالا منم النگو داشتم از همین گوی ها روش بود موقع خرید به طلافروش گفتم اینا میرزه گفت ...

سلام عزیزم اره دودل شدم خیلی خوشگلن خیلی 

حیف که میریزه تنها انگشتری که به دلم خیلی نشسته همین بود

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شوهر منم همینه..‌ کافیه بدونه یه قرون پول دارم، تا به بهانه های مختلف خرجش نکنه آروم نمیگیره...منم ح ...

وااای شما منو خیلی خوب درک کردی ، خیلی سخته آدم مرد زندگیش تکیه گاهش نباشه ، منم دقیقا مشکلم همینه ، وگرنه خودم میرفتم پایین شهر یه چیزی پیدا میکردم ، من حتی حاضرم پول اسنپ پدرمو بدم که بره برام خونه پیدا کنه ، با اینکه خودش ماشین داره ، ولی حوصله اش نمیشه 

عزیزم بگین یه روز پدرتون بیاد به شوهرتون بگه که من می‌خوام برای آینده نوه‌ام یه خونه به نامش کنمخونه ...

درسته متأسفانه ضعیف بار اومدم ، تو زندگی مشترک هم خیلی کوتاه اومدم ، برای همین توان مقابله و جنگ و دعوا رو با شوهرم ندارم

من تو طلا فروشی دنبال یه طلا بادوام بودم طلا فروشه بزور اینو داشت میچپوند ب من که این عالیه منم میگف ...

😅

من دستبندشو دارم نازکه و گوی های البرنادو داره فقط یدونه گوی به خاطر استفاده مداوم متحرک شده (نیفتاده ها اون یکی گوی ها ثابتن این متحرک شده)ولی خب برا این دودل شدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810