2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 185 پست

اینقدر گنده نکنید این قشر رو اکثرشون ذره ای وجدان کاری ندارن اینقدر دیدن مرگ آدم هارو براشون عادی شده درحالی که نمی‌گن شاید این مریض تموم دنیای یه نفر باشه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا جزوه هاشون همش انگلیسی میگن باید انگلیسی یاد بگیرینخیلی اذیت میشم 😭ترم اولی؟روش درس خوندن گفتن ...

آناتومی مهاجرت کرده دوجلسه اومد رفت جزوه کامل ندارم ازش

بیوشیمی خیلی خوبه و عالی فقط درسش یخورده پیچیده هست

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

دکتر بیسواد به ما میگفت مریضتون تمارض می‌کنه هیچیش نیست دلم میخواد اون اشغال رو می‌بردم قبر مادرم بگم عزیزت بمیره ببین عزیزم داره به مرگ تمارض میکنه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
آناتومی مهاجرت کرده دوجلسه اومد رفت جزوه کامل ندارم ازشبیوشیمی خیلی خوبه و عالی فقط درسش یخورده پیچی ...

پس میشه اونو بفرستی ؟ فارسیه؟

شما تایم کلاساتون چطوره ؟

ما حتی پنجشنبه هم کلاس گذاشتن ...

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اکثرشون داشتن تو ایستگاه پرستاری برای پرستارای مرد عشوه می اومدن بدردنخور های بیسواد

پس میشه اونو بفرستی ؟ فارسیه؟شما تایم کلاساتون چطوره ؟ما حتی پنجشنبه هم کلاس گذاشتن ...

واحد زیاد برداشتی به نظرم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

ساعت یک زنگ زدیم آمبولانس اومد خوب بود فقط با ما ارتباط نمی‌گرفت اینقدر نگهش داشتن تا رفته رفته خاموش شد هوشیاری رسید به ۳

واحد زیاد برداشتی به نظرم

ترم یک خودشون انتخاب واحد کردن 

20واحدههه

شما چی؟ ترم یک نیستی مگه ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
سلام خوبی ی پرستار دیدم تو سایت من ترم اولم توروخدا میشه درباره درس خوندن توضیح بدی مثلا آناتومی و ب ...

تو میای با هم درس بخونیم 

من دانشجو نیستم اما کادر درمانم و درس میخونم

اگر مایلی ایدی تلگراممو بدیم 

با هم هماهنگ پیش بریم درس بخونیم 

2810