2777
2789
الان نظر اون دوستمون که گفت بگین پدرتون هدیه دادن و خوندم به نظرم این بهترین راهکاره که پدرتون بگن ب ...

من هرچی هم بگم شوهرم یه مدت دیگه به بهانه ی اینکه پول لازم دارم از چنگم درمیاره ، اگه ندم که کشمکش به وجود میاد ، اگه بدم که خودم ناراحت میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار بسیار هوشمندانه ای کردی...انشالله که بهترین تصمیم رو بگیریدبر عکس شما یه خانمی رو میشناسم شاغل ب ...

درک نمی کنم که یکی چند بار گول بخوره 

بعضی ها دوست دارند نقش قربانی رو بازی کنند 

نمی دونم چرا مردا اینقدر نامردن اگه بفهمن چیزی دست زن هست حالا چه هدیه چه پس انداز تا ازت نگیرن و صف ...

آره خیلی نامردن ، میخوان همیشه ما دستمون جلوشون دراز باشه و محتاج باشیم ، اونا هر غلطی میخوان بکنن و ما یه وقت ول نکنیم بریم

[QUOTE=359503273]من هرچی هم بگم شوهرم یه مدت دیگه به بهانه ی اینکه پول لازم دارم از چنگم درمیاره ، اگه ندم که کشمکش ب ...

کاملا درکت می کنم منم شرایط مشابه داشتم امیدوارم بهترین تصمیم رو با توجه به شرایطت بگیری. 

عزیزم حرفتون درست هرکس می‌تونه خودش بسنجه ببینه می‌تونه این ریسک رو بکنه که آنلاین خرید و فروش کنه ی ...

من تو پیام قبلی هم گفتم کوروش کمپانی و ثامن هم مجوز رسمی داشتن البته چند سال کار کردن اعتمادا ک جلب شد فلنگو بستن 

سلام معصومه جان اگه زحمتت نیست یه برنامه به منم بده، که خیلی گیر کردم 

من مجردم و مغازه دارم میانگین درامدم حدود ۲۵ میلیونه هزینه های ثابتم اینهاست

اجاره مغازه ۵ میلیون 

هزینه شاگرد مغازه ۴ میلیون

۱۳ میلیون قسط وام 

۵ میلیون قرعه کشی خونگی

۳میلیون اجاره خونه دارم البته هزینه خورد و خوراک و مابقی هزینه ها رو شما لطفا برام برنامه بریزید البته یه شغل ادمینی بهم پیشنهاد شده که ماهیانه ۲۵ میلیون بهم میده.حالا کلا ۵۰۰ میلیون پول نقد دارم که گذاشتم برای خرید ماشین هدفم خرید ۲۰۷ هستش که برای خرید ماشین هم ۱۵۰ میلیون کم دارم.از طرفی هم میگم پول رو بذارم تو حساب با سود قسطامو پرداخت کنم خلاصه موندم چیکار کنم خواهش میکنم اگه میشه سریعتر منو راهنمایی کنین و برنامه بدین 

دوستای گلم شما هم اگه میتونین راهنماییم کنین.مرسی

✅ ✅ ✅ 

@masumehjoon    

یه سوالی داررم یعنی یکاریی میخوایم بکنیم بنظرتون درسته انجام دادنش یانه

دوست شوهرم 400تومن وام داره که نمیخوادبگیره یکی ازهمکارهاپیشنهادداده بیاباهم بگیرمش 200شوهرم 200اون یکی همکارش به صاحب وام هم 50تومن بدن یعنی نفری 25تومان

ماخودمون هم یه 200میلیون گذاشتیم بانک براوام که دوماه دیگه میتونیم 200بگیریم 

وام 50تومنی ویپادم گرفتیم 

وام مسکنم هست 

درکل جمع اقساط باحقوقمون برابرمیشه 

شوهرم گفت که وام بگیریم 175دستمون میگره 50تومن وام برایندوصفرمیکنیم میتونیم اقساط وبرسونیم 

بنظرتون بگیرم وام دوست شوهرمویانه؟

میخوام طلابگیرم قصدم هم تعویض خونه است 

راستی معصومه جانم..تکپوش دارم به وزن 6 گرم شکسته ، به دلم افتاده میخام برم بفروشمش نیم سکه بگیرم نظر ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم 

چون خبر رو تازه خواندم گفتم بگم 

امروز تو خبر ها بود که ربع سکه طرح جدید ۱۹ آبان وارد بازار میشه و اسفند هم (که البته الان یادم نیست اسفند امسال گفته بود یا اسفند سال دیگه یادم رفته)تمام سکه جدید وارد بازار میشه به نظرم خرید سکه الان ریسک باشه 

یه سوالی داررم یعنی یکاریی میخوایم بکنیم بنظرتون درسته انجام دادنش یانهدوست شوهرم 400تومن وام داره ک ...

@masumehjoon   شماهم نظرتون بگین عزیزم واینکه ماده سال اززندگی مشترکمون میگذره واصلاپیشرفت مالی خوبی نداشتیم وخونه که الان توش هستم هم دوست ندارم

وضع مالیش خوب بود طرف؟ پدری کسی نداره ؟

بله خوب بود ولی کلا جمع کرد فرار کرد سه سال پیش تازه چند وقت پیش دستگیر شد هیچی هم به نامش نیست پول ها رو هم معلوم نیست چکار کرد......پدرش میگه من چرا حق بقیه بچه هام رو بدم به این و خونه و اینا بفروشم به ما مربوط نیست 

2810