2777
2789
معصومه جان من اینجا خیلیییی چیزا از شما و بقیه یاد گرفتم ،🙏🙏🙏حقوق شوهرم زیاد نیست و نمیتونم اونجو ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

دقیقا همینطور که می فرمایی 

منم با پوست و استخوانم تجربه کردم این نداری رو قشنگ میفهمم درد نداری خیلی هاتون رو ♥️

من اگه حرف میزنم ..فقط و فقط به خاطر دوستانی که حقوقشون کم ...من اگه ریز نویسی میکنم فقط و فقط به خاطر شما دوستان 

الان با این تو رم 

خط فقر برای سه نفر بیست ملیون ..اگه اشتباه نکنم 

اونوقت اینجا هم نوعانم دارند با ده تومن دوازده تومن خرج زندگی رو می‌بندد ...تازه بیشتر از نصف حقوق رو اقساط میدند 

پس هشتاد درصد دوستان احتیاج دارند بخونند و یاد بگیرند 

در وهله ی اول منبع در آمد اشون رو افزایش بدند 

در مرحله دوم با درست مدیریت کردن باید بتونن روی پای خودشون بایستند ...بدون اینکه به خاطر چند تومن دستشون رو دراز کنند 

عزیزم فردا اون دوتا دختر خانوم شما خرج دارند ❤️ 

خرج تحصیل و خرج دانشگاه و خرج جهاز و عروسی و ....دارند 

اگه منِ مادر بلد نباشم ....نتووونم ...چوبش رو خودم و بچه هام می‌خورند ❤️ 

سلام معصومه جون خوبی ؟اسم کاربریتو دیدم خیلی خوشحال شدم خواهری چه خبر احوال؟دخترای گلت خوبن؟دختر خان ...

سلام رد جان عزیزم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم 

لطف داری عزیزم ❤️ 

نبودی عشقم ؟بله قبول شدن از علوم تربیتی استانمون 

ولی چون علاقه اش به روانشناسی بود پدرش گفت از پولم بگزرم 

هم نزدیک خونه ام باشه ...هم رشته ی مورد علاقه اش رو بخونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزاران هزار لایک 👌کاش میشد هر کدوم از پست ها رو به هر اندازه که دوست داریم لایک میکردیم😃دقیقا حرف ...

سلام عزیزم.

مطمئن باش و ذره ای شک نکن همون کسی که اینا رو نوشته ،دنبال پس انداز کردن هست که این تاپیک رو پیدا کرده و خونده....حالا چرا اینجوری میگه رو با عقل من یکی که جور نمیاد ،فکر کرده پس انداز و مدیریت مخارج زندگی یعنی چی که اومده و بعد زیر و رو کردن نظرات،میگه این روشش نیست.....

خب بزرگوار ما بلد نیستیم و اومدیم یاد بگیریم،شما هم روش و اونچه از این روش کسب کردی رو بگو تا ما تصمیم بگیریم با کدوم روش پیش بریم.....

در آخر،عزیز من،ذره ای توجه نکن.....آره ما میوه ی کج و کوله میخوریم چون به نظر من میوه ای که دستکاری ژنتیک نشده همینه.....اصلا دلم میخواد اینطوری بخورم.اگر تو اومدی خونه ی من و برات کج و کوله گذاشتم ناراحت شو......و اینکه معنی عزت نفس این چیزی که شما میگی نیست ها،انصافا ......

اینجا هرکس عضو شده و نظرات رو میخونه مطمئن باش چیزی عایدش میشه که مونده،حتی خودت......مخاطب خاص جدیدالورد

خانمها می تونید راهنمایی کنید ممنون میشم 

من یه وام دارم که ۷ تومن باقی مونده تا به بانک پرداخت کنم .‌

تووحسابم هم فردا تا ۹ تومن میاد و جمع میشه .

به نظرتون برم وام رو تصفیه کنم یا نه ؟ و بقیش رو یه بارونی برای خودم .‌

یا برم یه تیکه طلا بخرم ؟ چند ماهه هیییچی نگرفتم .‌و قسط ها رو همون روال خودش ادامه بدم ؟ 

به نظر شما کدومش منطقی تر و مفید تره ؟؟ 

2805
خانمها می تونید راهنمایی کنید ممنون میشم من یه وام دارم که ۷ تومن باقی مونده تا به بانک پرداخت کنم . ...

شما بابت این وام سودش رو همون اول پرداخت کردین 

الان بخواین تسویه کنید صرفه اقتصادی نداره

اصلا برام میسر نیست برم پارکها و ... بعدشم زنها ادا و اطوارشون توی خرید زیاده. حرص آدمو درمیارن بخوا ...

اتفاقا یکم انرژی بذارید و جسارت به خرج بدید برید آرایشگاهها...باشگاه...و جاهایی که خانما هستن

کارت خوان هم نداشتید بگید همونجا کارت به کارت کنن

مطمعن باشید خدا کمکتون میکنه

سلام به همگی ببخشید الان 7تومن دارم نمی‌دونم باهاش چی بخرم می‌دونم خیلی کمه برای خرید طلا اماچکارش ک ...

من جای شما بودم قد پولم شکسته یا پارسیان میخریدم وقتی دوباره پول دستم اومد خرید میکردم   مثال یه انگشتر دیدین 4 گرم باید نزدیک پنج گرم و نیم  حدودا طلا باشه تا اجرتشم ساپورت کنه 

والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راههخودمم ب قول معصومه جون چش ...

منم همیشه ۳۰ میلیون یا بیشتر به صورت نقد تو حسابم دارم

منم گاهی مثل شما وسوسه میشم

ولی بازم میگم نه این مبلغ آرامش فکری به من میده و من ترجیحم آرامش ذهنی هست

شما بابت این وام سودش رو همون اول پرداخت کردین الان بخواین تسویه کنید صرفه اقتصادی نداره

فقط چون چک برادرم  ضمانت من هست . به خاطر این می خواستم زودتر حسابم رووصاف کنم . و چک رو تحویل بگیرم .

سلام عزیز دلم ❤️ عصرت بخیر عزیزم برنامه ی خودت رو اینجوری تنظیم کن چون میگی معلوم نیست در ماه چقدر د ...

سلام مهربونم شبت بخیر دورت بگردم♥️

واااایییی ممنونم قلبم که وقت گذاشتی 

خیلی برام با ارزش هست عزیزم🙏

به روی چشمم ک انجام میدم💞🌹😍

دورت بگردم خیلی لطف داری و خوش قلب و مهربونی🙏💜👌

🔺 اسرار ذهنی ثروتمندان

🌼 باور 

🌳 آدمهای ثروتمند پول شان را خوب اداره می کنند. آدمهای فقیر پول شان را بد اداره می کنند. توماس استانلی در کتاب پرفروش «میلیونر اتاق بعدی» ثروتمندان سرتاسر آمریکای شمالی را مورد بررسی قرار داده است که آنرا می توان در یک جمله خلاصه گفت:« ثروتمندان در اداره کردن پول خودشان ماهر هستند» افراد ثروتمند لزوما باهوش تر از فقیران نیستند، فقط آنها روش متفاوتی در برخورد با پول دارند. افراد فقیر به دلیل عدم دانش و یادگیری، یا پولشان را بد اداره می کنند یا اینکه کلا از پول فرار می کنند. چون فکر می کنند اداره کردن پول آزادی آنها را محدود می کند و آنها را از محدوده آسایش خارج می سازد.

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام به خانومای نی نی سایت یه خبر خوب دارم😍

شما میتونید پک های رشد و تغذیه ی کودکان با برند بین المللی نیوشا رو از شرکت ما خریداری کنید !🌱

همچنین ما محصولات دیگری مثل چای های 30 طعمه ، پک های لاغری و چاقی ، انواع روغن های درمانی و پک های پاکسازی بدن رو موجود داریم .

آیدی اینستا : niusha_collection_

2810