2777
2789
عزیزم سپه یه طرحی داره نگین پویاکه بعداز4ماه برابرپولت ومیده بابازپرداخت 36ماهه ولی خیلی بدحساب یعنی ...

ببین برامنم همین شد من رفتم شعبه سرپرستی پیش بازرس درجاوامو وازیز کردن

رییس حوزه ها شیطنت دارن من رفتم بازرس تعجب کرد بهشون زنگ زدکلی حرفشون زد اینا دروغ میگن بودجه نداریم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مایه خونه براخریددیدیم لوکیشن عالی نورخونه خوبه نمای خونه خوبه پارکینگ انباری آسانسورداره فقط یه مشک ...

نمیدونم عزیزم من کلا با واحد زیاد مشکل دارم خونه های خودمون ۳طبقه دو واحدین.ی خونه دیگمون ۴طبقه دو واحدیه.واحد زیاد رو اگر برج باشه دوستدارم چون خودش پر از امکاناته.ببین خودتون باید تصمیم بگیرید ببین دیوار مشترک داره یا ن در ورودیشون چجوریه توهم نباشه.ببین اولویتای خودتو باید درنظر بگیری من تو خونه خیلی سخت پسندم تو این چندماه شاید کل فایلای املاک های دورواطرافو دیدم واقعا تموم ساختمونارو دیدم.ببین چه شرایطی برای خودتون بهتره و عاقلانه تره و دراخر امیدوارم بهترین و پرسودترین انتخابو داشته باشی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم من کلا با واحد زیاد مشکل دارم خونه های خودمون ۳طبقه دو واحدین.ی خونه دیگمون ۴طبقه دو و ...

دیوارمشترک نداره درورودی هم توهم نیست اگه بخواهیم کم واحدبگیریم هم منطقه پایینترمیشه هم سال ساخت بالاتر 

سلام خانمای اقتصادی من همیشه اکثر پستا رو میخونم و گاهیم در حد توانم راهنمایی میکنم میخواستم خواهران ...

عزیزم به نظر من تو دو خوابه زندگی کنی خودت هم راحت تری او نو بخر برو توش زندگی کن. یکخوابه بده اجاره با پولش طلا برای آینده پسرت بخر. اینجوری پسرت در اینده هم خونه داره هم طلا

دوستان شوهرم کارش آزاده و خورد خورد پول دستمون میاد. 

هیچ پس انداز نداریم اصلا نمیشه خورد خورد هم خرج میشه مستاجر هستیم دیگه امیدی هست که خونه دار بشیم؟ هیچ کس هم کمک نمیکنه بهمون. دوستان راهنمایی کنید البته شوهرم ولخرجی هم میکنه

خداروشکر 
قربونت برم قشنگم میدونم ک شما خیلییییی مهربونید دورت بگردم❤خیلی خوشحالم ک از تجربه هات بهمون میگی و ...

سلام عزیز دلم ❤️ عصرت بخیر عزیزم 

برنامه ی خودت رو اینجوری تنظیم کن 

چون میگی معلوم نیست در ماه چقدر در میارم 

به خاطر همون درصد بندی میکنم برات 

سه تا کارت بردار ...یا اگه ب لو کارت رو داری سه تا باکس ایجاد کن 

باکس اول ۲۵درصد پولت رو بذار برای خرجی خودت 

لباس و آرایش و زیبایی ات 

باکس دوم ۱۰درصد بذار واسه کادو که میگی هر ماه کادو میدم به پدر مادرم 

باکس سوم هم پس انداز از نوع طلا ...۶۵درصد پولت رو هر ماه تبدیل کن 

درصد گیری هم که عزیزم بلدی هر چقدر آوردی مثلا دو ملیون 

بزن ماشین حساب دو ملیون ...ضربدر ده درصد مثالا کادو 

هر چی اومد بذار باکس کادوت 

احیانا زیاد هم اومد همشو خرج نکن ...بذار همیشه باکس هات پر باشه 

اون یکی برنامه رو هم انشالله به زودی میریزم 

هزاران هزار لایک 👌کاش میشد هر کدوم از پست ها رو به هر اندازه که دوست داریم لایک میکردیم😃دقیقا حرف ...

سلام معصومه جون خوبی ؟اسم کاربریتو دیدم خیلی خوشحال شدم خواهری 

چه خبر احوال؟دخترای گلت خوبن؟دختر خانومت امسال کنکور داده بود؟بسلامتی قبول شد؟

خودت خوبی عزیز؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
هزاران هزار لایک 👌کاش میشد هر کدوم از پست ها رو به هر اندازه که دوست داریم لایک میکردیم😃دقیقا حرف ...

دقیقا معصومه جون

منه ۳۴ ساله مجرد بخاطر شغلم کمردرد گرفتم

یعنی پولمو با مشقت بدست میارم

با زحمت خیلی زیاد

نمیدونم اینایی ک میگن پول اسون میاد شغلشون چیه

من از اول عمرم درس خوندم به سختی

الانم شغلم سخته و پرتنش

ولی درامدم خوبه شکر خدا

ندیدم کسی اسون پول بدست بیاره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
واقعا تبریک میگم 😍😍میشه از شغلتون و روشهای پس اندازتون بگید لطفا

ممنون عزیزم.خودم گاهی پورسانتی کار میکنم همسرمم شغلش ازاده.روش پس اندازمونم اینجوریه تو هرچیزی سرمایه گذاری میکنیم از دلارو سکه و طلا بگیر تا حتی پول تو بانک و... ببین عزیزم ما درامدمون تقریبا بالاست و من میدونم مثلا کمتر از یسال پولمون به ی مبلغ خوب میرسه و باید تبدیل بشه.پارسال تبدیل به ماشین شد امسال شد خونه.درسته درامدمون خوبه اما اونجوری نیست بدون برنامه خرج کنیم.واقعا مدیریت خاصی ندارم که قابل توضیح باشه عزیزم مثلا بیست تومن از درامدو برمیدارم بقیش میشه پس انداز از اون بیست تومن اگه چیزی موند میره تبدیل به طلا میشه.شغل همسر من ازاده پارسال دقیقا ۴ماه حتی ی تومن درنیاورد و من یادمه ماهمو با ۴ تومن میبستم خیلی برام چالشی بود خیلی.فقط منم مثله بقیه ی مبلغ ثابتو درنظر میگیرم برای خرج یک ماهمون و حواسم هست به خرج کردنامون.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

معصومه جان من اینجا خیلیییی چیزا از شما و بقیه یاد گرفتم ،🙏🙏🙏

حقوق شوهرم زیاد نیست و نمیتونم اونجور که باید خرج کنم،دوتا دختر دارم ، نوجوان و دانشجو.

مجبورم از خیلی چیزا بگذرم و بزنم تا دستم رو جلو کسی دراز نکنم حتی خانواده خودم ،

خودمم نزدیک چهل سالم هست ولی تجربیات و راهکارها یی که اینجا یاد میگیرم دنیا برام ارزش داره

بخدا بارها شده اینقدر تو خرج و مخارج زندگی موندم حتی به گریه افتادم😑

ولی میام اینجا میبینم خیلیا شرایط منو دارن 

آروم میشم و میشینم دودوتا چهارتا میکنم ببینم چجوری پولم رو بکشونم تا آخر ماه 

روزای خوب هم داشتیم ولی شرایط الان اینجوره مجبورم مدیریت کنم از هنر قناعتم  استفاده کنم 

میخوام بگم این تاپیک و موضوعاتش بسیار بسیار برای من و امثال من مفید و ضروریه ،خیلیا این موضوع رو درک نمیکنن 

در واقع نیازی به حضورشون در تاپیک  نیست 👌

دیوارمشترک نداره درورودی هم توهم نیست اگه بخواهیم کم واحدبگیریم هم منطقه پایینترمیشه هم سال ساخت بال ...

واسه من لوکیشن مهمتره چون دیدم حتی تفاوت ی خیابونم دو س تومن فرقشه تو ی منطقه باز از دوستانی که واردترن بپرسید ایشالا که بهترین تصمیمو بگیرید

سلام دوستای عزیزم من تازه به جمع شما پیوستم ودارم یکی یکی تاپیک های قبلی تونو میخونم چقدرررر ک چیزی ...

عزیز دلم اگه پول خورد هارو میخوای تبدیل کنی 

بهتر میلی رو نصب کنی و سوت سوت اندازه ی پولت طلا بگیری 

و اما ویپاد هم عزیزم ...وام میده فعلا تا سقف پنجاه ملیون 

ولی بعد آذر ماه فک کنم دویست ملیون ...بدون ضامن

گوگل کن عزیزم دقیق بخون 

و اما وامتون ...اگه ماشینی که زیر پاتون راضی هستین ازش 

بهتر سرمایه اتون رو افزایش بدین 

وام رو بدین طلای آبشده بگیرین از جای معتمد 

امضاممممم 🥺 💜 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

منم دقیقا با هاتون موافقم .

بالاخره هر کسی جیبش با اون یکب فرق داره.. 

یکی دوست داره لباس چند میلیونی بخرهدیکی دیکه با ۲۰۰ تومن سر و تهش رو میاره!،

من خودمم پول داشتم همسرمم داشت 

ولی از اونجایی که خیییلی برام مهمه بچه هامم نوع خرج کردن و هزینه کردن رو متوجه بشن چند بارربهدچند. روش متفاوت خرید بردم .

این بار خیییلی خوب تونستندمدیریت کنن برای خرید . دیگهدخرید احساسی و جو گیرانه و بی خود تکردن و جالب این بود که خودسون دیگه هواسشون رو جمع کزدن . 

و اتفاقا خرید خوبی هم کردن .

کلا گفتم ۲ و ۵۰۰ داریم . لباس گرم هم نداشتن . 

راهنمایی هم می کردم سر جنس و رنگ و ..‌

مثلا یه جا رفتیم فروشنده به دخترم کهونوجوان هست یه بافت نیم تنه تنگ پیشنهاد داد😅 نگاهی به دخترم کردم گفتم نطر خودت چیه ؟ می تونی بپوشی بیرون یا نه ؟؟ چون خرید ما برای پوشاک بیرون از خونه بود .‌

خودش گفت من که همه چیزم بیرون میاد و مناسبم نیست و .. 

بالاخره اخر سر قیمت از همه جا ،مغازه و دستفروش و .. گرفتن ..

دوتا هودی خیلی خوب ،یه کاپشن و شلوار اسلش گرم گرفتن . 

پیتزا هم خریدن باقی پولشونم از عابر گرفتم و نصف نصف بهشون دادم و انداختن قلک .

در مورددپیتز اون دوستانی که می گن چجوری و فلان .. ماوتقریبا پیتزاهای اطرافمون خریددمی کنیم و قیمت همه رو داریم و چون رقابت زیاده قیمت خوب رو می تونیم پیدا کنیمو.

کاپشن قیمت مغازه و دستفروش ۱ تومن همون جنس فرق داشت . مغازه های تازه باز شده هم قیمت های خوبی دارن . 

و این تجربه ی من در مورد   آموزش مدیریت پول و هزینه به بچه ها بود . 

و اینم بگم بچه ها رو اصلاااا پرتوقع بار نیوردم . و خوب می  دونن بایددبرای پول ارزش و احترام قایل باشن . و همیشه هم پس انداز می کنن . 

حالا شاید کل خرید های ما پول کاپشن بچه ی ۶ ساله شما باشه . نظر همتون محترمه برام . 

دقیقا معصومه جونمنه ۳۴ ساله مجرد بخاطر شغلم کمردرد گرفتمیعنی پولمو با مشقت بدست میارمبا زحمت خیلی زی ...

والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راهه

خودمم ب قول معصومه جون چشم و کمر و گردن و همه جامو میذارم واسه کار اصلا اسون نیست حداقل واسه ما. 

دوستان من جوری وام گرفتم ک تا خرخره زیر قرضم یعنی حقوفم کلا میره برا وام واسه این ک ارامش فکری داشته باشم و بدحساب نباشم و امتیاز اعتباریم پایین نیاد یه پنجاه تومن نقد تو حسابم نگه داشتم اون موقع سکه بود ۴۵.الان شد ۵۵و من از ی طرف وسثسه میشم این پولمم برم چیزی بخرم از طرف دیگه ی ارامشی دارم ک اگه مسافرت بخوام برم یا قسطام نرسونه یا مراسمی دعوات بشم وسیله ای خراب بشه یا تعویض بخواد و.. راحت میتونم بخرم بدون دغدغه شما بودین این پولم تبدیل میکردین؟  من ی بخشی از حقوقم متغیره. من حالت متوسطشو ک در نظر میگیرم قسطام سر ب سر میشه با حقوقم اما اگه اون امتیازوو صفر بگیریم دیگه قسطام نمیرسونه واسع همین این پولو نقد نگه داشتم ولی هرروز ک قیمت طلا رو چک میکنم وسوسه میشم حداقل انگشتری زنجیری پلاکی برا خودم بخرم

2810