2777
2789
عنوان

اکسم گریه کرد تا ولش کنم🙂💔

447 بازدید | 31 پست

ما رابطمون جدی بود 3 سال هم باهم تو رابطه بودیم خیلی رفیق بودیم حتی یدونه رفیق جنس موافق هم نداشتیم فقط همو داشتیم جفتمون تلاش کردیم تا به جایی برسیم و زندگی ارومی رو کنار هم داشته باشیم همیشه اونی که بیشتر عاشق بود اون بود طی اون سه سال یکبار بهم بی احترامی نکرد یبار بهم نگفت بالای چشمت ابروعه باور کنید حق میدید که من شیدای همچین ادمی شدم یک ساله که از هم دیگه جدا شدیم دلیل جدایمون هم .. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو لطفا

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

2805

بگو

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

ما اصلا قصد جدایی نداشتیم ایشون دوسال کنکور دادن و بلاخره سال دوم دانشگاه قبول شدن به قول خودش "تو امیدمی واسه ادامه دادن" هیچ وقت تنهاش نذاشتم همش کنارش بودم اونم همینطور همیشه خیر منو میخواست 

ما اصلا قصد جدایی نداشتیم ایشون دوسال کنکور دادن و بلاخره سال دوم دانشگاه قبول شدن به قول خودش "تو ا ...

آخی مگه چندسالتونه؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ما اصلا قصد جدایی نداشتیم ایشون دوسال کنکور دادن و بلاخره سال دوم دانشگاه قبول شدن به قول خودش "تو ا ...

خب

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
2810