2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیز، دیدم چندتا از دوستان گفتن حال روحیشون خوب نیست چون وسایل خونشون قدیمیه و با این گرونی نمیشه خرید،  بقول یکی از کاربرها تو این تاپیک شاید خیلیا وضعشون همینه، اگر دوست داشتید و با شرایط تون جور بود میتونید کاری که من میگم و براخودم انجام میدم گاهی رو بکار ببرید، مثلا من فرشم کرم رنگ روشن مال ده سال پیش بود، با سه تا بچه هم زود  کثیف میشد، یروز فرشو تا زدم گذاشتم عقب ماشینم و رفتم دم سمساری، گشتم و یجا دوتا فرش شش متری زمینه طوسی پیدا کر دم، درحد نو، فروشنده گفت طرف پول لازم بوده فرووخته، خدایی راست  هم میگفت یه برگه نشونم داد، فرشهارو از سرای ایرانی خریده بودن و  حتی هنوز ضمانت داشت، فرش خودمو دو تومن یرداشت دوازده متری بود، و اون دوتا شش متریو هشت تومن بهم داد، یعنی من شش تومن بهش دادم و فرشمو. 

خدایی درحد نو بود. اوردم خونه و برای احتیاط شستم خشک شد، پهن مر م، حتی میز تلویزیون نوی نو که پارسال بیرون میدادن، سه و نیم چها تومن، سمساری میداد، نهصد تومن، یه تومن، قالی که نو بود جفتی سی و پنج، اونجا نه متری  در حد نو بود شانزده تومن،، حتی یه بخاری دست دو گرفتم برای داخل اتاق، فقط طرحش قدیمی بود، که وقتی اوردم خونه وصل کردیم خدایی چون جنس قدیمه بهتر از بخاری خودم که جدیده... گرم میکنه 

خلاصع که بعضی چیزها مثل فرش و میز تی وی، و وسایل غیر برقی رو میشه از دیوار، یا سمساری خرید

من جرعت نمیکنم وسیله برقی رو از سمساری بگیرم 

و اینحور چیزارو نو میگیرم. 

بازم هر کی بسته به شرایطش و دل خودش دوست داشت از این روش میتونه استفاده کنه، سمساری که میری از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم پیدا میشه

بله درسته .فقط وام اسنپ پی یا دی جی پی بدون سپرده گذاری هست .

سلام عزیزم خوبی ؟ من می‌خوام وام دیج ی پی بگیرم ولی موندم چجوری میشه نقدش کرد ؟ چجوری می‌خوام خرجش کنم

میخواستم بگیرم بدم طلا برای خودم 😞💔میشه منو راهنمایی کنی ؟ مرسیی گلمم

یا خداا😳من چند وقت قبل از یه خانم روستایی برنج خریدم،بوش خیلی قوی نبود.هی میگفتم گولم زده این چرا ب ...

عزیزم تا جایی که من میدونم و اطلاع دارم و کارخونه های برنج کوبی اطراف شهر و روستاهای ما هیچ کدوم به برنج اسانس نمیزنن،

ولی همه کشاورزا برای اینکه برنج هاشون تو مراحل مختلف ،که تو زمین برنج رو نشا کردن کود میزنن که کِرم نزنه محصولاتشون رو خراب کنن

سلام دوستان.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.خیلی وقت بود که تو تاپی ...

شماکه ۳تاخونه داریدتوصیح میدید وقتی خونه ای روبراسرمایه گذاری میخواهیم وقصد داریم بعدچندسال بفروشیم وپولمونم زیادنیست به چه نکاتی توجه کنیم

سال ساخت؟تعداواحد؟تعدادطبقات؟موقعیت؟

چون وقتی پول کمه باید فقط یک یادوموردازاینایی که گفتم ومدنطرداشت ولی نمیدونمومهمترینش کدومه

بچه ها ککمککککک  من یک تولیدی ششورت ساده نخی سراغ دارم که خیلی خیلی زیر قیمت بهم شورتت میده تا بفروشم. سوالم اینه که من اینا و چجوری میتونم بفروشم؟ دیوار آگهی کردم. چجوری اعتمادشون جلب کنم؟ من میخوام ارسال کنم. حضوری نباشه

بچه ها ککمککککک من یک تولیدی ششورت ساده نخی سراغ دارم که خیلی خیلی زیر قیمت بهم شورتت میده تا بفروش ...

دوست عزیز قبل شما هم ی دوست دیگه راجع فروش لباس زیر در دیوار پرسیدن، به نظرم برنامه دیوار برای لباس زیر مناسب نیست یعنی اکثرا مزاحمت ایجاد میکنن و دوم اینکه خانم هت نمیتونن اعتماد کنن آگهی دهنده یک خانم هست ،پس بهتره شما مراجعه حضوری کنی مثلا باشگاه ها ،پارک ها کخ بانوان صبح برای ورزش میرن ،یا گروه های مجازی ایتا،روبیکا ....امیدوارم رونق بگیره کار شما.

سلام دوستای عزیز، دیدم چندتا از دوستان گفتن حال روحیشون خوب نیست چون وسایل خونشون قدیمیه و با این گر ...

دیوار هم چیزای خوبی میشه پیدا کرد 

گاهی ادم از وسایلش خسته میشه بخاطر جا، مفت میده که راحت بشه

خودم دوتا تخت یک نفره ست خدایی نوی نو بود با کمتر نصف قیمت دادم رفت و کلی وسایل دیگه

دوچرخه بچهامو هم از دیوار خریدم خیلی مناسب بود

دوست عزیز قبل شما هم ی دوست دیگه راجع فروش لباس زیر در دیوار پرسیدن، به نظرم برنامه دیوار برای لباس ...

اصلا برام میسر نیست برم پارکها و ... بعدشم زنها ادا و اطوارشون توی خرید زیاده. حرص آدمو درمیارن بخوان خرید کنن و پول بدن. اعصاب قوی میخواد. پس کنسله چون من نمیتونم برم جاهای عمومی و التماس کنم بیان بخرن. برن مغازه سه برابر قیمت واقعی بخرن

2810