2777
2789
عزیزم من چند دفه هم که سکه پارسیان یک گرمی گرفتم قیمت یک گرم طلا حسابم شدهاون نوعی که شما میفرمایید ...

منظورم این بود که نه حس غذاب وجدان داشته باشند نسبت به حرفای برادرشون 

نه بزارن که شوهرشون از زیر بار کادو دادن در برن.

منظورم این بودش که نصف مبلغ ربع ، کادو بدهند.

(یا یه سکه ی ۱ گرمی بانکی یا ۲تا سکه ی پارسیان ۱گرمی)

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر چقدر هم اعتماد داشته باشی باز یک‌جا از زیر دستت رها میشه و میلغزه این از ما گفتن دیدم که اعت ...

عزیزم من شوهرم ماشینمون ب اسم منه الانم میخوایم عوض کنیم میگه پوله تو بازم بنام تو میشه

با اینک خودش طلاهامو خریده برام

هرماه از حقوقش ۵۰۰میگیره بقیش دیگه دست منه

بنده خدا دیگه چیکار کنه

خونه رو هم همش میگه برو دنبالش من بیام امضا بزنم پشت زن باید باشه من تنبلیم میشه برم خدایی نکرده...البته دوراز جونش

عزیزم سپه یه طرحی داره نگین پویاکه بعداز4ماه برابرپولت ومیده بابازپرداخت 36ماهه ولی خیلی بدحساب یعنی ...

ممنون عزیزم شنیده بودم عقب میندازه پس واسه اینه که همش میگه اعتبار نداریم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم من جواب میدم چون تقریبن همه بانکهاروگشتم وبهترین شرایط برامن بانک صادرات بودبعدازدوماه برابرپو ...

وام چند درصد ؟؟

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
عزیزم ما سه تا خونه داریم که دوتاشو خودمون استفاده میکنیم‌. یکیش خونه اصلیمونه اونیکی تو ی شهر دیگست ...

مایه خونه براخریددیدیم لوکیشن عالی نورخونه خوبه نمای خونه خوبه پارکینگ انباری آسانسورداره فقط یه مشکل داره ملک واقع درطبقه ۴ساختمونه وهرطبقه ۳واحدآپارتمان داره وپنج طبقس یعنی درکل ۱۵ واحدیه قیمتشم خوبه سال ساختشم ۹۲ هست نمیدونم خوبه یانه؟

سلام خانمای اقتصادی 

من همیشه اکثر پستا رو میخونم و گاهیم در حد توانم راهنمایی میکنم میخواستم خواهرانه خواهش کنم نظرتونو در مورد شرایط من بگید 

ساکن تهرانم یه خونه یه خوابه دارم (به نامه خودم چون پولشو خودم دادم)  حدود یک ساله در حد خرید یه خونه دو خوابه با شرایط متوسط(مثلا بدون پارکینگ ولی با اسانسور)  ارثیه ای به شکل طلا بهم رسیده. 

حالا در تصمیم گیری مرددم که طلاها رو بفروشم و اون خونه رو بخرم و این واحد یه خوابه رو بدم کرایه برای اینده ی پسرم

یا یه مقدار از طلاها و خونه ی یه خوابه رو بدم یه دو خوابه بگیرم و بقیه س سرمایه به شکل طلا بمونه

یا کلا دست نگه دارم

از بابت نگهداری طلا هم مطمینم توی صندوق اماناته 

خذا رو شکر اوضاع روتینمونم خوبه یه ماشین شاسی هم داریم

حالا شما باشید چه میکنید؟ 

سلام دوستای قشنگم 😍 الهی حالتون خوب و تنتون سالم و دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر پول باشه🤲 ق ...

هزاران هزار لایک 👌

کاش میشد هر کدوم از پست ها رو  به هر اندازه که دوست داریم لایک میکردیم😃

دقیقا حرف دل منو زدی عزیزم ❤️ 

دوستان ما چرا اینجا هستیم ؟

برای مدیریت صحیح زندگی👌

دیشب یه پستی گذاشتم که من چند محله میرم اونور تر خرید میکنم ...که ارزون بیوفته 

پشتبندش هزاران حرف که این گدا بازیا چیه ؟

یا گفتم من همسرم رو می‌فرستم جاهای گرون قیمت خرید کنه بدونه که خرج زندگی خیلی بالاست 

تا بیشتر تلاش کنه 

بعد خانمها اومدن میگن من سر همسرم رو به خاطر چندر غاز کلاه نمیذارم 🙁

دوستان هر کسی بهتر و قشنگتر قبله ی خونه اش رو می‌فهمه 

پس به من لزوم نیست با حرفم کسی رو دلسرد کنم 👌

وقتی من میبینم همسرم با دیدن قیمت های بالا بیشتر پول برای خرجی خونه میده بهم و من از اون پول بیشتر میتونم پس انداز کنم 

برای آینده ی فرزندانم ❤️ برای آینده ی خودمون 

چرا اینکارو نکنم ؟وقتی میبینم همسرم پول بیشتر تو جیبش داشته باشه ...بیشتر دلش میخواد خرج کنه 

چرا اینکارو نکنم ؟

عزیزان زندگی به زندگی فرق داره 

اخلاق به اخلاق همسرامون فرق داره 

حقوق به حقوق فرق داره 

با احترام به شما دوستان ♥️ بیایین به جای اینکه بگیم من دوست ندارم به خاطر چند تومن به سر همسرم شیره بمالم 

شروع کن روش زندگی و مدیریت خودت رو بگو 

بدون اینکه پست کسی رو زیر سوال ببریم 👌

اگه عنوان تاپیک رو بهتر ببینیم ..در مورد همین پس انداز و مدیریت صحیح زندگی هستش 👌 

یکی خودش و همسرش حقوق بگیره به راحتی هر یکی دوماه 

یه دونه سکه میگیره ...یا ده گرم طلا میگیره می‌ذاره کنار 

نوش جونش هم باشه 👌

ولی یکی که خانه داره و چشمش رو دوخته به چند تومنی که همسرش بهش خرجی میده ...بله اون میاد از این روش های 

چونه زدن و تخفیف گرفتن و گشتن از جاهای مناسب تومن رو تومن می‌ذاره 👌 

قرار نیست که بهمدیگه ایراد بگیریم که من اینکاره نیستم و لارج خرج میکنم 👌

یا میگم پول به سختی میاد ...بله برای من واقعا به سختی میاد 

همسر من به خاطر ده هزار تومن هی خم و راست میشه 

یا خودم تا یه رج رو تموم کنم 

چند بار میشینم بلند میشم ...چشم میذارم ...کمر میذارم 🙂

گردن می ذارم...باید هم ارزش قایل بشم به تک تک تومنم 

وقتی من برای سی تومن خالی یه ساعت باید چشم بذارم 👌

تا سی تومن کاسب بشم ...چرا برم اصراف کنم ؟

چرا وقتی همون مرغ رو که کیلویی ۱۰۲تومن 

نرم از جای مناسب بگیرم کیلویی ۶۵هزار تومن ؟

( از سیمای مشاغل که عضو هستیم )

ما به اینا نمیگیم گدا بازی ..میگیم مدیریت صحیح زندگی 

همون پول خورد ها که جمع میشه سر ماه میشه 

یه ملیون👌👌 پونصد میشه چند سوت طلا برای آینده ات پیری ات 

پونصدش هم میشه یه بلوز خوشگل که یه چند ماه بپوشی ❤️ 

چرا اضافه جیب مردم رو پر کنیم برای همون وسیله 

پست یه عزیزی رو خوندم که نوشته بود میوه های کج و کوله و فلان 

کی گفته عزیزان ما میوه های کج و کوله میخوریم ؟؟

فقط محله رو عوض میکنیم ... واسلام 

اگه قرار از این مدیریت ها گفته نشه ...فقط بیاییم از لارج خرج کردن هامون بگیم ....درِ اینجا رو تخته کنیم 

یه تاپیک دیگه بزنیم بنویسیم فقط کسایی که لارج هستند تشریف بیاورند ♥️

با احترام به تمام اعضای تاپیک 

من بیام بگم من لارج خرید میکنم این لارج خرید کردن من به چه درد مخاطب این تاپیک میخوره ؟

اهوووم شما بگین یا شاید اصلا من دارم اشتباه میکنم ؟

2810