2777
2789

یه راهنمایی میخوام دوستان 

۲۰ تومن پول دارم برم باهاش طلا بخرم یا بزارم ویپاد ۳ ماه بمونه سکه جمع کنم وام ۲۰ تومنی بده باهاش یه طلای ۴۰ تومنی بخرم 

یا این پول و بدم طلافروش پبش قسط  طلای قسطی وردارم 

واون پولی که میخواستم بابتم وام بریزم بابت قسط بریزم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سوالات رو ۳۴۳جواب دادم 

یه گزارش ریز هم من بدم😊

حقوق همسرم چند تومن افزایش داشته که چون هنوز بانکا وام هارو نمیدن هدف گزاشته بودم هرماه یه کارایی باهاش انجام بدیم،تا جلوی وامهابازبشه وسپرده برای وام های جدید بکنیم..

حالاچندماهی فرصت داریم باید نهایت استفاده روببرم چون بشدت میریم زیرقسط

خب نشستم نیازامونو روکاغذ نوشتم 👌اولویت بندی کردم یه لیست بلندبالابراهمسرنوشتم😅 که کم کم تهیه شون کنیم😎

اینم از تیک خورده ها😜

🎗️پارسال سرخرید طلاهام دوازده تومن از مادرم قرض گرفته بودم که اونو دادیم👌

🎗️اخر فروردین باید یه وام رو تمدید میکردیم که اونم با۵تومن حل شد

🎗️کفش لازم بودم رفتیم براخرید( حالااگه قبلا بود به حرف همسرم گوش میدادم وهمون مغازه اول میخریدم)که قیمتابالای نهصد بود(معصومه درون فعال شد وگفت برو بگرد پیدامیکنی😉)

چندتامغازه دیگه سرزدم..دیگه اخراش همسرم گف خسته شدم  ویه کفش انتخاب کردم گفت هرچقدرباشه میخرم..ازشانسم چون فقط یه جفت مونده بود وخریدقبل بود، داد سیصدونودتومن🤩

بسی خوشحال شدم مشابهش بالای یک بود🤩

راستی اینم بگم به هیچ عنوان فکر نمیکردم این دوماه بتونیم بدون دست زدن به پس انداز ایناروحل کنیم که به لطف خدا شد..از خرجی خونه هم نامحسوس کم کردم که همسرمتوجه نشه تاانشالله سره ماه بشه ودست وبالمون بازتر

وای راست میگین ..... یعنی با ۵ و ۶ سال هم میشه ادم خونه بخره.... اصلا پیامتونو دیدم چقدر روحیه گرفتم ...

بله گلم من یادمه طلا گرمی ۴۲۰ بود مامانم میگفت دیگه الان هیچکس طلا نمیخره ولی من ۱۵ گرم زنجیر و گوشواره زشت دست دوم خریدم😂😂

یه چیزی که خیلی خیلی برای ماهایی که هدف داریم مهمه استمرار هست

معصومه جون و بقیه بچه ها رو ببین 

یه هدف مشخص میکنن و سماجت میکنن تا بهش برسن

تو مسیر گاهی دلزده میشیم ولی دوباره سریع خودمون رو جمع و جور میکنیم و بر میگردیم سر برناممون

فقط باید مستمر به سمتش حرکت کنیم حتی مورچه ای…

حتما حتما دفتر بردار مکتوب کن

بنویس قراره چه خونه ای بخری

حتی منطقه و‌ متراژشو از تو دیوار و حدود قیمتشو در بیار

بنویس در ماه چقدر میتونی براش کنار بگذاری و بازم بنویس به چه شکل میخوای اون مبلغ رو پس انداز کنی سکه بخری جند تا؟؟؟ طلا بخری چند گرم؟؟؟؟

مثلا من هدفم اینه ده تا سکه تمام برای خرید ماشین جمع کنم و هر چه بیشتر بهتر البته😂

حتی رفتم رنگ ماشین و قیمتش رو از سایت باما در اوردم🤭🤭

و مصمم دارم براش برنامه میریزم و طلا و سکه میخرم و میدونم بهش میرسم .

شما هم حتما بیار تو کاغذ

ببین چطور همه چیز برات هموار میشه و به سمتش حرکت میکنی و چطور خداوند حواسش به ارزو هات هست…

تو تلاشتو بکن همه نیروها به کمک ادم میان

موفق باشی گلم

سلام خانما  بنده عضو جدیدم و فقط بخاطر گروه های رویا جان عضو شدم.⚘⚘ مادر۳ فرزند هستم . خودم ...

عزیزم با همسرتون مطرح کنین 

خرج خونه رو بدن به شما 

تا وقتی خودتون به عهده نگیرین درست نخواهد شد این وضع 

ولی از اونجایی که میگین  همسرم ..باهام رو راست نیست 

و نمیگه چقدر داشتم ...و چقدر خرجمون شده 

فک نکنم راضی بشه ،بیاد خرج خونه رو بده بهت عزیزم 

وقتی حالش خوب و کیفش کوک 

بگو آره عزیزم واقعا گرونی بهت حق میدم 

یه ماه آزمایشی بده به من ببینیم میتونیم مدیریت کنیم 

تو هم یه مقدار بار از رو دوشت برداشته بشه 👌

اصلا از پس انداز و ...حرف نزن که انتظارات همسرتون بالا بره 

بگو عزیزم یه طور برنامه بریزیم که هیچ قرض و قولی نداشته باشیم ...من ناراحتم واقعا ،شب روز کار می‌کنی ولی اون روز به خاطر ده تومن مونده بودیم 

این چهار حالت رو هم بکار بگیر 

یا به حالت ،یا به حیلت ،یا به زاری ،یا به زوری 

مثلا به پول الان چقدر در ماه سکه و طلا می خریدید؟

عزیزم من خیلی وقته از سه ماه قبل خرید خونمون دیگه چیزی نخریدم

یعنی از شهریور پارسال شاید بود دیگه چون رفته بودیم تو پروسه خرید سمتش نمیرفتم

ولی دوباره عید ۱۲ گرم حدودا دستبند نو خریدم که خب دیگه گفتم عیده و چند ماهه چیزی نخریدم و خریدمش

اردیبهشت هم یه سکه تمام گرفتم و یه نیم

ممکنه یکماه هم نخرم

ولی سعی خودمون رو  میکنیم

من کلی سکه جمع کرده بودم ۲۷ تا که ۲۵ تاش رو برای خرید خونه فروختم 

دو تاش فقط موند که اونم دلم نیومد بدم بره از پس اندازمون دادیم به فروشنده

مثلا ۲۳ تومن داشتیم همین ماه یعنی دو سه روز پیش 

دیگه منتظر نموندم پولم به تمام برسه رفتم دادیم نیم سکه خریدیم.

قبلا برای سالهای قبل تو دفترم نوشته بودم ماهی ۳ گرم حتما طلای دست دوم بخرم ولی خب گاهی بیشترم میشد

عزیزم با همسرتون مطرح کنین  خرج خونه رو بدن به شما  تا وقتی خودتون به عهده نگیرین درست ن ...

یعنی عاشقتم خدای سیاستی🤣🤣 

برای هر مردی یه کلیدی داری یه راه حلی داری😂😂

جدای شوخی برای هر مشکلی یه راهی پیدا میکنی 

اونم با سیاست و در جهت رسیدن به هدف👏👏👏👏

اینجا عللاوه بر پس انداز کلی نکته دیگه مرتبط باهاش داره 

عزیزم با همسرتون مطرح کنین  خرج خونه رو بدن به شما  تا وقتی خودتون به عهده نگیرین درست ن ...

ممنون معصومه جان

نکته مهمی تو حرفاتون بود...اینکه متوجه نشه قصد پس انداز دارم👌

من همیشه تا الان فکر میکردم اگه بگم قصد پس انداز دارم، خودشم همراهی میکنه...ولی درست میگید،، توقعشو بالا میبره

یه مطلبم درباره مدیریت تو خونه بگم کیف کنین😂..

به همسر گفته بودم امروز سبزی خوردن بخره یه کیلو ولی وقتی اومد دیدم سه کیلو سبزی برا دونفر🤦 خریده..

خواستم غر بزنم که من این همه سبزی رومیخام چیکار 🤦🤔لحظه اخر پشیمون شدم وبسی تشکر کردم ازش..همسرم گفت دیگه خسته بودم همه سبزیایی که مغازه مونده بودودادمنم خریدم نتونستی پاک کنی بریز دور☹️

بعدناهارکه نشستم پاک کنم دیدم یه دسته بزرگ نعناع یه دسته ترخون هم گزاشتن..

خیلی خوشحال شدم چون نعناع خشکم تموم شده بود😊 ترخونم خشک میکنم برا کوفته😋

قشنگ پاکشون کردم وشستم تافرداابش بره بزارم روبخاری خشک شه پودرشون کنم 👌😍

برا دو وعده اش هم خرد کردم مقداری👌

یه وعده هم برا کوکو خرد کردم جدا برداشتم👌

👌دیدم شوید زیاده باز کمی خرد کردم شستم اونم بزارم خشک شه براسالادماکارونی وسبزی پلو..

خلاصه که بسی مدیریت کردم🤩خسته نباشم😉

ممنون که خوندین و پاسخ دادین گلم. اهل دود نیست .رفیق باز هم نیست، بیرون اصلا غذا نمیخوره ولی میدونم ...

یاخدا چه برنامه ای نصب کردی ،نکنه رو گوشیم نصب کنن و من مادر مرده لو برم ،گوشیش رمز نداره؟ 

ممنون که خوندین و پاسخ دادین گلم. اهل دود نیست .رفیق باز هم نیست، بیرون اصلا غذا نمیخوره ولی میدونم ...

اینطور که مشخصه دست ودلباز هستن اما پول همیشه تو دست ادم نیس ادمیزاد همیشه شش دانگ‌ نیست بنظرم شما پول خودتون رو یه جوری پس انداز کنید هزینه ها رو همسرتون متقبل بشن باز بهتره یکم از هزینه های بی رویه کاسته میشه 

خدارو شکر کن خرج خودتون میشه سربراه هست تو راه بد خرج نمیکنه 

منم شروع کردم لاکپشتی وار حرکت کنم چون ساکن بودیم چند سال نمیشه خرگوشی بدوییم .

از یه هزینه شروع کن که بعدن رفته رفته بیشتر کن قبض هارو نریز بزار به مرحله اخطار برسه یکم برای قسط و اینا حرص نزن بزار تا مرحله اخر کار برسه بلخره ۱ بار دوبار نهایت تا بار۵ جواب میده که باید خودش بده چون همیشه کار راه انداز بودی اونه اهمیت نمیده

سلام عزیز دلم ❤️ آفرین که نشستی و ریز مخارج زندگی رو در آوردی  الان به راحتی میتونی مدیریت کن ...

تو بلو باکس پس انداز مخفی باز کردم همسرم از اون سر در نمیاره فکر میکنه موجودیم صفره😉😉😉😉 به ۲۰۰ میرسه میزنم حساب بورس

متاسفانه من همه ی کارتام همه چیشون فعاله رمز پویا و....

یه مدت میریختم کارت دخترم اونم روشد باید حساب دیگه باز کنم فقط کارت داشته باشه نه اپ نه رمز اینترنتیو...بعد بزارم فریزر با خیال راحت 

2810