2777
2789
عنوان

با این معلم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 92 پست
عزیزم میشه قبل اینکه قضاوت کنید شرایط طرف مقابل هم در نظر بگیرید شاید بنده خدا مشکلی داست که نمیتونه ...

نمیدوم    چرا متوجه نمیشی شما   یا خودت رو زدی به اون راه 

اینجا معلم هرچقدر مقصره  شما و همسرت هم مقصری   پسرت افتاده این وسط بین  لج و لجبازی شما و معلم و مدیر   هر کی میخواد حرف خودش به کرسی بشینه  کاش صبحانه کامل ندی بهش مدرسه هیر دولتی نره  در عوض اینقدر استرس نکشه 

عزیزم مدرسه دختر من فقط ی کوچه بالاتره از همون بالکن میبینم میبرتش ،مگه چقدر راه میرن و میبرتش ،هر د ...

دیگه چرا از بالکن پس نگاه می کنید؟اگه خیلی چیز ساده ای؟

همون چقدر راه  مگه !!!!!رو شما به خودت زحمت نمیدی :)

اصل قضیه بی توجهی شما به فرزندانتون اون معلمم دقیقا داره همین رفتارشمارو میکنه با این تفاوت که شما مادرشی اون غریبه 

شما حتی به خودتون زحمت نمیدین برید با معلمش دو کوچه بالاتر حرف بزنید!!!!

فک میکردم آگاه نیستین از کارتون توضیح دادم متوجه بشید 

ولی بنظر میاد آگاه هستین اما بی مسئولیت هستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاً این وسط بچهٔ 10 ساله باید جور پدر - مادر - خواهر و معلم را بکشه. هر چقدر هم بهش می گیم بازم ت ...

کاش توجیه کنه   جواب کلا بی‌ربط میده  اصلا حرفی که مطابق میلش نباشه درک نمیکنه  رو جواب نمیده 

اسی اگه می خوای بچه ات از درس و مدرسه و معلم و حتی از شما و پدر و خواهرش متنفر نشه و هزاران مشکل روحی دیگه براش پیش نیاد، بچه ها رو زودتر آماده و راهی شون کن و خودت همراهشون برو. اگر هم می خوای توپ را بندازی توی زمین معلم و مدیر و... که منتظر عواقبش باش. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
تا زمانی که اینقدر مقاومت کنی و به عنوان مادر متوجه اشتباه خودت نباشی، نمی تونی به دنبال اصلاح معلم ...

من اشتباهی نمیبینم بجز معلم 

من بچه هامو خیلی خوب بزرگ کردم کاملا مستقل و زرنگ 

هیچگونه تنشی هم توی خونه بابت درس باهاشون ندارم از مدرسه میان برنامه ریزی خودشون رو دارند و تا هفت تکلیف نوشته و کیف آماده تو اتاقشون گذاشتن 

حالا اگر واقعا تو کوچه بود یا پرت خودم میبردمشون، ولی وقتی خود پسرم خواست تو مسیری که میره خواهرش رو ببره مخالفتی نکردم نکه من زورش کنم یا وظیفه بندازم روش،باعث افتخارمه 

والا پسرای ۶شمی هم هستند همسایه مادرشون میناله که پسرم تنها نمیره باید حتما ببرمش

نمیدوم چرا متوجه نمیشی شما یا خودت رو زدی به اون راه اینجا معلم هرچقدر مقصره شما و همسرت هم مق ...

همسر من لکومتیوران هستند راننده قطار و هر دو روز یا سه روزی خونه نیستند ،اگر باشند کلا در اختیار فرزندانشونن 

ولا سمت ما تازه ۷/۲۰ دقیقه تازه در بیرونی مدرسه ها باز میشه بچه ها وقت دارن تا ۷/۵۰ دقیقه خودشون و به مدرسه برسونن و ساعت ۸ کلاس شروع میشه

یه بار جدی صحبت کن و بگو یه بار دیگه با بچه بد برخورد کنه میری آموزش و پرورش به بازرسی شکایت میکنم 

پسرم داره باهاش وسواسی هم میشه ،میگه میریم دسشویی میایم ،مسئول گذاشته یکی از بچه هارو نگا کنه دستامو ...

من اگه جای شما بودم الان تو آموزش و پرورش بودم.

تست سلامت روان نمیگیرن از معلمها😤

اسی اگه می خوای بچه ات از درس و مدرسه و معلم و حتی از شما و پدر و خواهرش متنفر نشه و هزاران مشکل روح ...

نه پسر من شاگرد اوله و توی تمام جشنواره های مدرسه شرکت میکنه با میل خودش ،۲تا کلاس شنا و چرتکه رو هندل میکنه در هفته بجز مدرسه اونم با میل خودش یک روز در میان 

نکه اوناهم میگم خودت برو من نمیبرم ،برعکس پسر من از خیلی چیزایی که شماها فکر می‌کنید و تربیت میکنید شادتر و با فهم تره ، منم شخصیت خودم رو دارم و با دوبار اخطار آن شاالله مشکلش با معلم رو مدیر حل میکنه چون مشکل مدرسه هست و خودشون هم ناراضی اند ،اون معلم هم اگر میخات سال دیگه هم بمونه از این حساسیت هاش کم میکنه ،من اگر به مدیرش اعتماد نداشتم خودم دست بکار میشدم 

منم بچم غیر دولتی تازه سرویسش ساعت هشت و ده دقیقه میاد دنبالش هشت و نیم کلاسشون شروع میشه کجای ایران ...

معلم منو یاد استادای سخت گیر دانشگاه میندازه که بعد از خودشون دانشجو رو راه نمیدن و جدی برخورد میکنن

بابا این معلمه روانیه

معلومه مشکل داره وگرنه آدم سالم چکار به دست شسته یا نشسته بچه ها داره

نه پسر من شاگرد اوله و توی تمام جشنواره های مدرسه شرکت میکنه با میل خودش ،۲تا کلاس شنا و چرتکه رو هن ...

برعکس همه من فکر میکنم اینکه پسرتون مسئولیت پذیره خیلی خوبه ده سال کم نیست حالا سر راه خواهرش رو هم ببره مدرسه مشکلی نمیبینم 

2810