2777
2789
سلام معصومه جان‌. خوبی عزیزم؟  شما گزارشهات درسه عزیزدل، والا من خودم که خیلی نکته ها ارت یاد ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم فدات شم 

ماشاالله بهت 👌کدبانویی هستی برای خودت 

لذت بردم واقعا 👌

خب منم یه گزارش نصفه و نیمه بدم 

امروز اولین قرعه ی سال ۴۰۳رفت ...۱۵ملیون 

قرار بود ..دوازده تومن بذارم ...که صاحب قرعه گفت سه تومن مونده رو زمین میخوای بردار که منم قبول کردم 😉بانک ۲۷۰ملیون 

قرار نود ملیون در بیاد واسم ...ولی به خاطر ت ورم 

در سه نوبت نوشتم ...که خوشبختانه ...اولش خرداد ماه ✅

دومیش تیر ماه .✅..سومیش شهریور ماه در میاد واسم ✅

حالا بماند که این پول رو من چه جوری میذارم کنار 

یه روز میبینی همسرم دو تومن آورد ...چند روز دیگه پنج تومن ...چند روز دیگه سه تومن ..چند روز دیگه ده تومن 👌 اینطوری خورد خورد...

علاوه بر قرعه گفتم دیگه دیروز هزاررررررر و یک خرج دیگه داریم 

که درصدهاشون رو میگیرم میذارم براشون کنار 👌

امروز قرار بود قرعه رو بزنم ...یه نگاه به موجودی ام انداختم 

دیدم یک و نیم ملیون کم دارم 🙁

و قرار نیست همسرم پول بگیره به زودی 

گفتم خدایا چیکار کنم ؟چیکار نکنم 

داخل پرانتز بگم بهتون ...چون قسط طلا فروش رو هم میدم 

و یه خرج های پیش بینی نشده ...مثل خرید تلویزیون که برای پیش قسطش داده بودیم اگه خاطرتون هست 

به خاطر همون کم آورده بودم ....

گفتم تا عصری صبر کنم اکه جور نشد از داداشم دستی بگیرم پس فردا برگردونم بهش 👌 

پارسیان داشتم در سوت های پایین 

ولی چون طلا پایین بود نفروختم گفتم دستی میگیرم و همسرم دادنی به برادرم بر میگردونم 👌و اینکه هیچ وقت طلا رو نمی‌فروشم برای قرعه 👌طلا فقط برای کارهای بزرگتر ✅

خلاصه همینجوری داشتم تو ب لو کارت می‌چرخیدم ..گفتم پنج شش تا همراه بانک دارم بذار ببینم تو اونا چقدر موجودیشون 

انکار یه نفر بهم گفت 😉

اکثرا هم خالی میکنم ...فقط ب لو و ...سپه ..و ویپاد رو کار میکنم 

یه هو همراه بانک ملت رو که باز کردم در کمال ناباوری دیدم یک ملیون و دویست تومن تو کارت 😍

اول باورم نشد ...زود دوباره شمردم ببینم شاید اشتباه میکنم 

دیدم نه دیگه 😉یک و دویست داشتم که معلوم نبود از کی مونده 

با خوشحالی هر چه تمااام زود انتقال زدم به کارت اصلی ام 😍

نیم ساعت بعد نامادری ام زنگ زد ..گفت شماره کارتت رو بفرست پاک شده از رو گوشی ام ...به سمیه ( خواهرم )گفتم که از این ماه به هر کدومتون ۳۰۰هزار تومن خواهم داد 

خودتون هر چی دوست داشتین بگیرین ...خیرات برای پدرتون 😊

من بسی خوشحال😍 حالا نه  به خاطر اینکه هر ماه میخواد بده چون تند تند بهمون پول میده ...و وسیله برای دخترمون میگیره ...لباس برای بچه هامون میگیره ✅الان به سالگرد پدرم نزدیک میگه به جای مراسم سالگرد ..که دوازدهمین سالگردش 

پول میدم یک و نیم ملیون به هر نفرتون ...نواقص های خونتون رو بگیرین ✅خدا بهش عزت بده ♥️هر سال سالگرد پدرمون برامون پول میده ...که پارسال یک تومن داده بود فک کنم یه مقدار گذاشتم پلاک اسم اپل دخترم رو گرفته بودم 😉

خلاصه خوشحال برای اینکه با سیصد تومن قرعه ی من تکمیل شد و دادم به صاحب قرعه♥️و موند برای ماه دیگه که انشالله پر قدرت میریم واسه خرداد ماه که مال خودم😍😍😍

در آخر با خدا باش و پادشاهی کن 😍در کمال ناباوری دقیقا همون مبلغی که کم بود جور شد 👌به طور معجزه ..دقیقا همون مبلغ 😉

و این هم از گزارش امروز من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خواستم به اونایی که قراره ماشینو بفروشن هشدار بدم.  خیلیییییی مراقب باشید 

ما ماشینمون رو میخواستیم بفروشیم برای عوض کردن خونه. ماشین رو  گذاشتیم دیوار . یه نفر مشتری شد . همسرم و بابام ماشینو بردن که مشتری نگاه کنه . مشتری ماشینو پسندید و بابام اینا گفتن که ما به شما وکالت فروش بدیم شما هم پولو بزنید که قبول نکردن . گفتن فقط باید سند بزنید . بعد گفتن ما ۵ میلیون بیعانیه میزنیم ۲ ۳ روز بعد میریم واسه تعویض پلاک یه کاغذ نوشتن که ما ۵ میلیون بیعانه دادیم و بقیه پول در مرکز تعویض پلاک بعد تغییر پلاک خواهیم داد .خریدار و فروشنده هردو این کاغذ رو امضا کردن . قرار شد چک بین بانکی بدن . روز موعد که فرا رسید ما گفتیم قبل رفتن به شهرک واسه تغییر پلاک و تحویل خودرو با هم بریم بانک تا چک رو استعلام کنیم . خریدار قبول نکرد . و ما فهمیدیم که اینا آدم های درستی  نیستن . یه جورایی خریدار رو کشوندیم شهرک تا پلیس رو خبر کنیم که اینا کلاه*بردار هستن اما پلیس دیر اومد و فرار کردن 

بعدا زنگ زدن که ۵ میلیون ما رو بدین همسرم گفت اول کاغذ رو بده تا منم پولتو بزنم . کاغذ رو گذاشتن اسنپ آوردن . و ما فهمیدیم خودکاری که متن رو با اون نوشتن با خودکاری که من امضا کردم فرق داره . خودکار متن از اونایی بود که با پاک کن میشه پاک کرد 😐

میخواستن متن رو پاک کنن و به جاش بنویسن مثلا فلان قدر طلا و دلار دادیم و شما هم زیرش رو امضا کردین. 

به همین راحتی میخواستن  ماشین یک ملیارد و ۳۰۰ هزار تومانی رو مال خودشون کنن . لطفا قبل این جور کار ها با طرف مقابل برین بانک و از چک استعلام بگیرین که آیا این چک واقعی هست یا جعلی 

سلام به همگی     دوستان عزیزی ک خونه خریدن طلا خریدن زمین خریدن  وسایل خونه خریدن ...

سلام سلام دوستان گل و نازنینم   

عزیزان دلم سوالات زیاد و تکراری خوندم تو تاپیک   

سکه پارسیان بخرم ؟نخرم ؟ضررمیکنم ؟سود داره ؟

تقلبی نباشه ؟خرید سکه پارسیان بهترین گزینه پس 

انداز برای پول های کم ما و نقد شوندگی آسان من تا حالا 

نه دیدم !نه شنیدم !سکه پارسیان تقلبی !همیشه از یک طلا 

فروشی یا طلا فروشی های معتبر بخرید زمان فروش و تعویض 

خدای ناکرده ب مشکل نخورید   

در مورد کد معرف ویپاد من خودم نه برای ویپاد نه صرافی ....کلا کد معرف نمی‌زنم و مراحل ثبت نام طی میکنم ب نظرم اصلا نیازی نیست ب کد معرف 

اون دوست عزیزی ک پس انداز پول رو اعلام کرد ازش تشکر 

میکنم   فقط پوزش خواهی میکنم اسمشو فراموش کردم 

خرید این ماه برای چالش یک گوشواره مدل اپل گرفتم   

4گرم و 350سوت 

قسمت همگیتون بیشتر و بییشتر   

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام سلام معصومه جون راهمو پیدا کردم بلخره من بعد ده سال زندگی دوهزاریم افتاد کله کارد همسرم با براد ...

سلام عزیز دلم ❤️

آفرین که نشستی و ریز مخارج زندگی رو در آوردی 

الان به راحتی میتونی مدیریت کنی 

و اینکه کار خوبی کردی پول تخم مرغ هارو جداا کردی 

انکار مادرتون نیاورده و شما میخواستی هزینه کنی برای این قسمت 

اگه یه کارت جدا داشته باشی برای اینطور موارد ها خیلی خوب میشه 

اونا رو هم بذار واسه پس انداز شخصی خودت عزیزم 

و اینکه چیکار کنی پولت رو خرج نکنی ....حتما منحمد کن کارتت رو ... یه کارت بدون رمز دوم بردار و منجمد کن 

و قرار بذار از فلان تاریخ به فلان تاریخ باز خواهی کرد ...

سلام عزیز دلم ❤️ به به مبارک عزیزم 😍 به سلامتی و دلخوشی انشالله بشینین  قربونت برم والله هیچ ...

مررررسی عزیزم ممنون 😍💕

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

عزیزم من سیر رو  ورقه میکنم خشک میکنم بعد پودر میکنم 

برای فریزر هم سیر رو دون میکنم ...می ریزم داخل شیشه و نمک میزنم به اندازه ی سیر ها 

بعد درشو محکم می‌بندم و میذارم فریزر ..و تا حالا هیچ بویی نگرفته

مبارکتون باشه گلم به سادی و دل خوش  امیدوارم صدای قهقه هاتون توی خونه ی جدید بپیچه و خوش یمن ب ...

مررررسی عزیزم از پاسخ گوییت

بعله من یکم عجولم شررمنده 😀😀

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩
بچه های کرج تا بحال از فروشگاه طلای مهدی در خیابان المهدی خرید کردین؟  خیلی تو اینستا تبلیغ ...

عزیزم اسمش طلا فروشی نفیس .خیابان مصباح نبش کوچه کشوری .من یه بار که رفتم قیمت پارسیاناش نسبت به جاهای دیگه خیلی بهتر بود

انشالله که بزودی برا تو در بیاد من که خودم ماه به ماه نمیتونم طلا بخرم  میگم حالا این ماه بمو ...

منم دقیقا مثل شمام از بهمن ماه دوستم داشت قرعه کشی میزاشت گفت بیا شرکت کن قبول نکردم گفتم نه از این به بعد همون پول و خودم یه تیکه طلا یا پارسیان میخرم هم سود میکنم  هم پولم بی ارزش نمیشه چرا بدم قرعه 

اما الان داریم وارد خرداد ماه میشیم دقیق ۵ ماه گذشته ومن هنوز یه سکه ۱۰۰ صوتی هم نخریدم بقول شما میگم حالا وایسم پولم زیاد شه بنظرم بر آدمایی مثل من همون قرعه بهتر بوده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

معصومه جان خانم گل و دوسداشتنی کیف میکنم تاپیک گزیده مطالب رو میخونم ماشالله چقد خانومی چقد چیز باید ازت یاد بگیرم حالا ماه اول رو میخام شروع کنم ک هزینه هارو مخارج قسط رو تقسیم کنم استرس دارم اما ازت خیلی چیزا دارم یاد میگیرم خدا خیرت بده با ما به اشتراک گذاشتی۰💙💙❤❤

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
2810