سلام عزیز دلم ❤️ خوبم فدات شم
ماشاالله بهت 👌کدبانویی هستی برای خودت
لذت بردم واقعا 👌
خب منم یه گزارش نصفه و نیمه بدم
امروز اولین قرعه ی سال ۴۰۳رفت ...۱۵ملیون
قرار بود ..دوازده تومن بذارم ...که صاحب قرعه گفت سه تومن مونده رو زمین میخوای بردار که منم قبول کردم 😉بانک ۲۷۰ملیون
قرار نود ملیون در بیاد واسم ...ولی به خاطر ت ورم
در سه نوبت نوشتم ...که خوشبختانه ...اولش خرداد ماه ✅
دومیش تیر ماه .✅..سومیش شهریور ماه در میاد واسم ✅
حالا بماند که این پول رو من چه جوری میذارم کنار
یه روز میبینی همسرم دو تومن آورد ...چند روز دیگه پنج تومن ...چند روز دیگه سه تومن ..چند روز دیگه ده تومن 👌 اینطوری خورد خورد...
علاوه بر قرعه گفتم دیگه دیروز هزاررررررر و یک خرج دیگه داریم
که درصدهاشون رو میگیرم میذارم براشون کنار 👌
امروز قرار بود قرعه رو بزنم ...یه نگاه به موجودی ام انداختم
دیدم یک و نیم ملیون کم دارم 🙁
و قرار نیست همسرم پول بگیره به زودی
گفتم خدایا چیکار کنم ؟چیکار نکنم
داخل پرانتز بگم بهتون ...چون قسط طلا فروش رو هم میدم
و یه خرج های پیش بینی نشده ...مثل خرید تلویزیون که برای پیش قسطش داده بودیم اگه خاطرتون هست
به خاطر همون کم آورده بودم ....
گفتم تا عصری صبر کنم اکه جور نشد از داداشم دستی بگیرم پس فردا برگردونم بهش 👌
پارسیان داشتم در سوت های پایین
ولی چون طلا پایین بود نفروختم گفتم دستی میگیرم و همسرم دادنی به برادرم بر میگردونم 👌و اینکه هیچ وقت طلا رو نمیفروشم برای قرعه 👌طلا فقط برای کارهای بزرگتر ✅
خلاصه همینجوری داشتم تو ب لو کارت میچرخیدم ..گفتم پنج شش تا همراه بانک دارم بذار ببینم تو اونا چقدر موجودیشون
انکار یه نفر بهم گفت 😉
اکثرا هم خالی میکنم ...فقط ب لو و ...سپه ..و ویپاد رو کار میکنم
یه هو همراه بانک ملت رو که باز کردم در کمال ناباوری دیدم یک ملیون و دویست تومن تو کارت 😍
اول باورم نشد ...زود دوباره شمردم ببینم شاید اشتباه میکنم
دیدم نه دیگه 😉یک و دویست داشتم که معلوم نبود از کی مونده
با خوشحالی هر چه تمااام زود انتقال زدم به کارت اصلی ام 😍
نیم ساعت بعد نامادری ام زنگ زد ..گفت شماره کارتت رو بفرست پاک شده از رو گوشی ام ...به سمیه ( خواهرم )گفتم که از این ماه به هر کدومتون ۳۰۰هزار تومن خواهم داد
خودتون هر چی دوست داشتین بگیرین ...خیرات برای پدرتون 😊
من بسی خوشحال😍 حالا نه به خاطر اینکه هر ماه میخواد بده چون تند تند بهمون پول میده ...و وسیله برای دخترمون میگیره ...لباس برای بچه هامون میگیره ✅الان به سالگرد پدرم نزدیک میگه به جای مراسم سالگرد ..که دوازدهمین سالگردش
پول میدم یک و نیم ملیون به هر نفرتون ...نواقص های خونتون رو بگیرین ✅خدا بهش عزت بده ♥️هر سال سالگرد پدرمون برامون پول میده ...که پارسال یک تومن داده بود فک کنم یه مقدار گذاشتم پلاک اسم اپل دخترم رو گرفته بودم 😉
خلاصه خوشحال برای اینکه با سیصد تومن قرعه ی من تکمیل شد و دادم به صاحب قرعه♥️و موند برای ماه دیگه که انشالله پر قدرت میریم واسه خرداد ماه که مال خودم😍😍😍
در آخر با خدا باش و پادشاهی کن 😍در کمال ناباوری دقیقا همون مبلغی که کم بود جور شد 👌به طور معجزه ..دقیقا همون مبلغ 😉
و این هم از گزارش امروز من