2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی از وام ویپاد اینجا چیزی میدونه؟ داخل تاپیک مارتین عزیز پرسیدم هنوز کسی جواب نداده

میخوام بدونم وام های مبلغ بالای ویپاد مثلا ۲۰ میلیونی رو میشه بجای اینکه قسط بندی کنیم اخر هر ماه تسویه کنیم؟

یعنی ۲۰ بگیرم ولی قسط ۶ ماهه نبنده اخر ماه برگردونم

بعد محدودیت داره؟ یعنی مثلا میتونم هر ماه اول ماه ۲۰ بگیرم اخرماه برگردونم و دوباره ماه بعد تکرار کنم؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دوستای گلم ،مادو تا منبع درامد داریم یکی ماهانه وثابت هست ویکی هم ازاد وبستگی به بازار کار.

قبل از اشنایی باتاپیک حقوق ماهانه رو میدادم وام و لوازمی که قسطی خرید مثل قالی ،وکمد دیواری زدیم .

درامد ازاد هم هر چی میومد دستمون خرج خرد وخوراک وبیرون میشد.

یعنی هر چقدر از درامد ازاد کسب میکردیم دوسه روزه خرج میکردیم وهمیشه لنگ هزار تومن بودیم حتی مریض میشدیم هم پول واسه دکتر نبود .🫣

واما حال وروز من بعد از اشنای با تاپیک😇

بچه ها اکثر برنامه ریزی من در مورد غذاس چون نمیخوام شوهرم بد عادت بشه وبفهمه دارم قناعت میکنم.بنابراین به هیچ عنوان از کیفیت غذا کم نکردم فقط اونو مدیریت میکنم ومیزارم به حساب سلامتی خانواده وکدبانوگری.

قبلن ماست اماده نیم کیلویی میخردیم ۴۵،الان دوکیلو شیر میخرم وماست میزارم ومارو تایه هفته میرسونه که اینجا ۱۳۵تومن به نفع منه وهم سالم تر که میره تو باکس پس اندازم.

دارم کم کم یاد میگیرم که باشون عیار بخرم وخودمو به چالش بکشونم.💪

قبلن هرشب میرفتیم بیرون بستنی میخوردیم که نفری حداقل حداقل ۶۰ یا ۷۰پول بستنی ساده میشد .

کاری که الان میکنم دوسه کیلو شیر میخرم ،کیلو ۳۰ تومن ،میجوشونم خنک که شد چن جا میکنم میزارم فریزر،ووقتی رفتم خرید موز مخصوص شیر موز میگیرم کیلو ۴۰ تومن باز میارم پوست میکنم چن جا میکنم میزارم فریزر ،حالا هرشب یا یه شب درمیون شیر موز بشون میدم ومیگم فقط بخاطر بحث سلامتی من اینکارو میکنم نمیخوام دندون های بچه ها با خوردن بستنی خراب بشه🤫

وهمچنین هویج میگیرم واب هویج هم بشون میدم ،شب هایی که شیرموز نیست.

عصرا بچه هام وشوهرم خیلی کیک وچایی دوس دارن قبلن میرفتن سوپری وهر چی بود درکنار کیک میگرفتن از پفک وچیپس گرفته.....

حالا من سعی میکنم کیک درست کنم نان فتیر درست کنم کلوچه شوشتری ،وهزینش فقط دوتا تخم مرغ ویه لیوان شیر وکمی ارد ....که خییییلی به صرفس

همسرم به شدت قهوه خور هست وروزانه ۴یا ۵تا پیک قهوه میخورد ،هر پیکی ۱۵تومن حساب کنید درماه ۱۸۰۰هزینه قهوه ش بود ،من یه شیر جوش روی خیلی کوچیک داشتم اومدم ۲۰۰تومن قهوه خریدم وخودم تو خونه براش درست کردم شاید باورتون نشه ولی این ۲۰۰واسه یه ماه کافی بود.

امشب گفت بریم دور بزنیم من تو خونه شامم اماده بود اما گفت مت هوس کوبیده کردم منم مخالفتی نکردم وکلی تشکر کردم وخیلی خوش گذشت وغذا رو گذاشتم تو یخچال برای فردا .

بچه ها من پس انداز میکنم ولی خیلی نمیزارم شوهرم حساس بشه یا بدعادت بنابراین اگه خرج یهویی پیش اومد ازش استقبال میکنم وروز بعد دوباره پرقدرت تر ادامه میدم.

واین حرف معصومه جون اویزه ی گوشم هست که میگه اگه ما نخوریم یکی دیگه میخوره

اگه ما نپوشیم یکی دیگه میپوشه وذوق میکنه.

سلام اگر منظورتون وام پشتوانه هست بله میشه . 

سلام دوست عزیزم من تازه باهاش آشنا شدم.

وام پشتوانه همون وام بدون ضامنیه که میگن درسته؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دوستان کسی از وام ویپاد اینجا چیزی میدونه؟ داخل تاپیک مارتین عزیز پرسیدم هنوز کسی جواب نداده م ...

سلام سوالاتون رو تز پشتیبان برنامه هم میتونید بپرسید 

و اینکه بله میتونید اول ماه بگیرید بعد اخر ماه پرداخت کنید ب اضافه عزینه اعتبار سنجی و کارمزدسوالات بیشتر یا همون تایپیک مارتین یا تایپیک من یا خصوصی مامان سبحان

سلام دوست عزیزم من تازه باهاش آشنا شدم. وام پشتوانه همون وام بدون ضامنیه که میگن درسته؟

سلام بله عزیزم البته یک نوع وام برایند هم داره داخل همین ۱۰۰ صفحه آخر توضیح داده شده . 

باز سوالی داشتید داخل پی وی از من بپرسید جواب میدم .

اول بشین پنهانی بنویس تا جای نشتی رو بفهمی  از گوشیش پیامک های بانک رو بنویس اگه امار نمیده کجا ...

ممنون که خوندین و پاسخ دادین گلم.

اهل دود نیست .رفیق باز هم نیست، بیرون اصلا غذا نمیخوره ولی میدونم خرجای الکی داره مثلا پخش ماشین میخره مرتب عوض میکنه و این وسط ضرر میکنه، گوشی میخره، خوشش نیاد یکی دیگه میخره و قبلیا رو نمیفروشه، بسته های گرون اینترنت میخره.. مهمانی زیاد میده هفته ای دوبار خانوادشو میاره خونمون اگرم چیزی نباشه تو یخچال میره غذا سفارش میده و تا صب میشینن میخورن ..مهمون بخواد بره بش میگه شب بمون.. حالا مهمونا با ما تو یه محله هستن 😂 ولی خب دوست داره دورش شلوغ باشه..حالم بد باشه، بی حوصله باشم، اعتراض کنم یا نکنم  اهمیت نمیده، میگه تو برو تو اتاقت بخواب بات کاری نداریم 😐.. وقتی خرید میکنه انقدر زیاد میخره که من دیگه تو یخچال جا ندارم برای خریدا و از طرفی گاهی وقت نمیکنم بشینم خرد کنم سرخ کنم فریز کنم پس جنسا خراب میشن... اینا قسمتی از خرجاشه که من در جریانم و میدونم...

یه برنامه نصب کردم رو گوشیم تا کارتاشو چک کنم .واریز و برداشت بیاد دستم.. ولی فهمیدم چند کارت دیگه هم داره ضمنا پول نقد هم تو کارش زیاده...!!!

خلاصه اینجوری... /:

سلام سوالاتون رو تز پشتیبان برنامه هم میتونید بپرسید  و اینکه بله میتونید اول ماه بگیرید بعد ا ...

سلام ببخشید عزیزم نمیدونستم

شرمنده اگه جای نامناسب پرسیدم دیشب تو سرچ هام تاپیکتون اومده بود بخاطر همین پرسیدم🙏

ممنونم از پاسخگوییتون

سلام بله عزیزم البته یک نوع وام برایند هم داره داخل همین ۱۰۰ صفحه آخر توضیح داده شده .  باز سو ...

خیلی ممنونم مهربون🌹

خلاصه همه چیز خلاصه شده در اینکه خودمون رو دوس داشته باشیم.

حتی همین مدیریت ها هم با هدف افزایش رفاه و رسیدن به هدفهامون باشه.

عمه ای دارم که به شدت خودش ودوس داره وبرای خودش ارزش قائل هست ،بعد از خرید خونه و ماشین خیلی راحت میتونست کلی طلا آویزون خودش کنه کلی ملک بخره ،اما اولویت رو خودش قرار داد .

بچه هایی تربیت کرد که هرکدوم به نوبه ی خودشون نمونه هستن ،بهترین شریک زنگی رو انتخاب کردن ودر زندگیشون خیلی موفق هستن وپیشرفت کردن .

اینجاس که میگن ماهی دستش نده ماهیگیری یادش بده .

همین که دختراشو عروس کرد ویکی از پسراشو داماد کرد.

پسر دیگش امریکا درحال تحصیله.

اولویت اول واخرش شد خوشگذرونی ،سالی چندین بار همراه همسرش میره سفر .از سفرای خارجی گرفته تا داخلی از زیارتی گرفته تا سیاحتی.

به معنای واقعی داره زندگی میکنه .

۵سال اخیر سه بار رفت حج ،امسال هم میخواد بره.چن روز پیش یه سفر خارجه به کشورهای عربی ثروتمند داشت (نمیشه دقیق بگم) یک سفر لاکچری .

هفته اینده داره میره امریکا دیدن پسرش بعد از اون اماده میشه برای حج.

همه ی اینا بخاطر اینه که خودشو دوس داره وپایه سفر شوهرش هست وهیچ وقت ندیدم بگه از من گذشته .

شوهرش تو پیج ها میگرده از لباسایی خوشش میاد براش سفارش میده همه رو باعشق میپوشه وافتخار میکنه.

خیلی شاد هست وانرژیشو به محیط منتقل میکنه.

درمقابل عمه ی دیگم ،با اینکه وضع مالیش در حد همین عمم هست یا شاید هم بیشتر اما خودش و لایق خوشبختی نمیدونه .

همیشه منتظره یه چیزی پیش بیاد که بشینه غصه بخوره.

سفر خیلی کم میرن شاید سالی یبار یا دوسال یبار.

زندگی رو خیلی سخت گرفته،

همیشه ی خدا پلاستیک قرصهاش تو دستشه وانواع مریضی.

زندگی خیلی کوتاهه سعی کنیم از زیبایی های مسیر هم لذت ببریم.

چن تا ایه هست که من همیشه باخودم زمزمه میکنم که از راه مستقیم منحرف نشم انشالله به کار دوستای عزیزم بیاد

۱-سیروا فی الارض .در زمین سیر وسفر کنید

۲-کلوا واشربو ولاتسرفوا-بخورید وبیاشامید ولی اسراف نکنید

۳-وآیه ی دیگه ای که عربیش حضور دهن ندارم اما معنیش اینه 

چه کسی زینتی رو که خدا برای شما خارج کرده(فک میکنم منظور طلا ونقره باشه) بر شما حرام کرده است.

2810