2777
2789
@reyhanehbanooo‍ @maryambanoojann دوستای گلم ممنون از راهنماییتون اسکرین شات گرفتم نکته هایی که گفت ...

کاملا حق داری و خیلی سخته  واقعا 

حتما خودت مشاوره برو ک چطور برخورد کنی باهاش 

مشاور خوب پیدا کردنم خیلی سخته کسی ک دلسوز باشه و قشنگ ادمو راهنمایی کنه انشالله ب پستت بخوره 

مواظب خودتم باش تو این بین 

اولین موضوع حال خوبتون و دومیش دوری کردن از بخث کردن هس 

بعدش ببین چرا پنهان کاری میکنه اینو حل کن 

از ته دلم دعا میکنم خدا یارت باشه و کمکت کنه

درسته ممنونم لازم نیست بانک برم؟ چون گفته تایید شده فک کنم کم و کسری نداشته باشه درسته؟یه خانمی اینج ...

خواهش میکنم عزیزم نه دیگه نیازی نیست احتمالا برای شما هم تا چند روز دیگه واریز میشه ‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان جان برای وام ده میلیونی ویپاد باید چیکار کنیم من یه یه تومنی گرفتم االان یه تومن تو ویپاد دارم وام رو به کارت دیگه منتقل کردم ۱۳ سکه دارم گفته ۴۵۰۰سکه باید داشته باشیم یعنی چقدر من متوجه نشدم چهل پنج میلیون پول بزارم ده تومن میده؟؟چطوریه میشه یه توضیح بدین ممنون

سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

سند ها رو ببر دفتر خونه کپی برابر با اصل بگیر 

که فردا نگه من چیزی نداشتم 

بعد هم سند ها رو قایم کن 

با یک وکیل صحبت کن 

تا چیزی نفروخته مهریه رو بذار اجرا 

فکر کنم درخواست نفقه هم می تونی بدی 

شما مجبور به تحمل نیستی 

اگر با شرایط سر کنی خودت هم چند وقت دیگه این جوری میشی 

سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

سلام عزیزم ازخدابرای شماارامش وهمسرتون سلامتی آرزومیکنم

بعددوران کرونا دوپامین مغزبه شدت اومدپایین واکثرآقایون این وسط ضربه بیشتری خوردن

کاهش این هورمون دست خودشون نیست

الان به همراهی شماخیلی نیازداره میفهمم برات چقدرسخته مردخونه هرروزبخوابه ونتونی به حال قبل برش گردونی

خیلی هااین موقع زندگی رورها میکنن اون آقایا خودکشی میکنه یامیره سمت مواد یاازخانواده طردمیشه

شمانه بخاطردخترت،به خاطرخدا به خاطر جوونی خودت الان وقت همراهی کردنه اصولااینها باانگیزه کوتاه مدت حالشون بهتره وسدمنشااین مشکلاتشون اضطراب بوده کنترل نشده وحالا شرایط بدترمیشه

حالش بده بی حاله بدن دردداره جسمی نیست روحش مریضه

اگر خدایی نکرده قلبش مشکل داشت بازهم همین حرفو میزدی؟

چه فرقی داره بیماری بیماریه

به دکترش بگو براش لیکوپن ال تیروزین منیزیوم شروع کنه

توی روزبهش قهوه بده

هرچندوقت یکباربرنامه سفربچین باکمپ برید

خودت بشو نیرومحرکه زندگی

گاهی چاره ای نداریم وباید توانمون روبرای مشکلات بیشترکنیم

سفرزیارتی برید دلتونوبسپاریدبه خدا

درکتون میکنم ولی زندگی چیزهای ارزشمنددیگه ای هم بجزسیو طلا وپول داره

دخترتون هم روحیه اش خراب میشه پس روحیه وسلامتیتون ارزشمنده

بریدکوه اتیش روشن کنید بوی هیزم برای افسردگی خیلی خوبه

به یه ورزش بکشونیدش خودتونم همراهش برید مثل کوهنوردی

و...

اگرآدم جمعه براش مهمونی تدارک ببینید آدماتوجمع حالشون بهتره

خلاصه حالشو بهترکنید آروم آروم اون وسطا حساب کتاب زندگی هم میاددستت ومیتونی پس اندازکنی

گفتی زمین دارید اگرقابل کشته ترغیبش کنیدباغداری کشاورزی کنه هم کارکرده هم انگیزه

شماروبه خدامیسپارم موفق باشید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خواهش میکنم عزیزم نه دیگه نیازی نیست احتمالا برای شما هم تا چند روز دیگه واریز میشه ‌.

سلام خوبید.ببخشید ی سوال داشتم. بین بانک ملی طرح مهربانی و بانک مهر ایران سرعت امتیاز سپرده برای وام کدوم بیشتره؟

سلام من یکی ازسیمکارتهام به اسم همسرمه که توگوشی خودمه ... اگرحساب باز‌کنه من میتونم ویپاد ایشونم تو ...

عزیزم اگه با سیم کارتی که دست شماست بخواد حساب باز کنه براتون کد میاد.

و در مورد سوال دومتون ،نه بایه گوشی نمیشه دوتا ویپاد نصب کرد.

اما یه برنامه ای هست که اونو نصب میکنی وتو اون ویپاد دومی رو میشه نصب کرد عکس برنامه رو هم براتون میزارم

سلام دوستان ایام به کام و دلتون خوش و جیبتون پر از پول ممنون میشم راهنماییم کنیدیه خونه دیدیم طبقه ...

سلام.دوست عزیز. وقت بخیر. ما طبقه اول هستیم خونه قبلی هم طبقه اول بود دلیل اصلیش اینه که مطمئنم بچه هر چقدر بالا و پایین بپره و بازی کنه برای کسی مزاحمت نداره. اسباب کشی خیلی راحت تر از بقیه طبقاته . به هر حال صدای پارکینگ یه مقدار هست ولی من مشکل ندارم. ولی واحد قبلیمون چون رو به کوچه بود سر و صدای کوچه میومد و به خاطر دید من اصلا نمی‌تونستم پرده سالنو کنار بزنم.یه مورد دیگه هم اینکه چون اونجا در پارکینگ دقیقا زیر اتاق خواب ما بود اذیت می‌شدیم ولی اینجا رو به حیاطیم و مشکل نداریم.

سلام عزیزممن اوایل فقط طلای نو میخریدم چون با طلای دست دوم آشنا نبودم.... بعدا که اشنا شدم اکثرا دست ...

سلام. دقیقا مثل خرید خونه یا ماشین. همه ما که خونه کلید نخورده و ماشین صفر نمیخریم. به هر حال قبل از ما افرادی تو این خونه ها زندگی کردن و سوار این ماشینا شدن. کل دنیا همینه همه چی به صورت مقطعی دست ماست. بالاخره کسی که طلا می‌فروشه داره یکی از مسایلش رو حل می‌کنه.

مامان سبحان جان برای وام ده میلیونی ویپاد باید چیکار کنیم من یه یه تومنی گرفتم االان یه تومن تو ویپا ...

عزیزم ۱۰ میلیون ۴۵ روز داخل حساب باشه بهتون ۱۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه میده و اگر ۳ ماه داخل حساب باشه ۱۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه .

اگر ۴۵ میلیون ۱۰ روز داخل حساب بمونه میتونید ۱۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه وام بگیرید . 

2810