2777
2789
خانوما کسی اطلاع داره برای ماشین ثبت نامی به نام هر کی خریداری بشه باید گواهینامه داشته باشه یا نه

سلام طرح مادران محدودیت نداره ولی بقیه طرح ها باید گواهینامه داشته باشی و ماشین بنامت نباشه و تو ۳سال گذشته ماشین ثبت نامی نگرفته باشی 💚

سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه 

دوستای گلم میشه خواهش کنم این پست و بخونید و ساده ازش نگذرید 

من هر بار میام اینجا از پس انداز و طلا خریدن و صرفه جویی ه یا پیشرفت خودم میگم 

اما قبلا گفتم همسرم باحرف و نظر خودش پیش میره زیاد با حرف من نیست 

از پارسال که دچار بیماری اعصاب و روان شده یعنی افسردگی گرفت بستریش کردیم بیمارستان 

حالش همونطوره یه ۴ روز خوبه دوباره بیماریش عود میکنه من تو این یکسال ندیدم خوب خوب بشه همش غمگین و بی حوصلس 

یه هفته سرکار میره ۳ هفته نمیره میگه دیگه بدنم نمیکشه حوصله ندارم بدن درد دارم کارم سنگینه نمیتونم دوام بیارم

کارش خوب بود دم و دستگاه داشت کارگر زیر دستش بود همش داره از بین میره 

قرصارو که میندازه فقط ساعت های طولانی میخوابه 

ما بعد چند سال مستاجری یه خونه خوب پارسال حومه شهر تهران خریدیم ولی زیر بار قرض بودیم که همه قرضا تموم شد اما همچنان هنوز همسرم ببماره 

یه زمین هم داشتیم که ۴ دیواری بود همسرم قبل عید بدون اینکه به من بگه رفته نصف زمین رو فروخته بقیمت ۵۰۰ تومن 

پولش رو یمقدار داد دست همکاراش که باهاش کار کنن ماهانه یچیزی به همسرم بدن 

تا با اینکاردیگه  سرکار نره بشینه خونه قرصارو بخوره بخوابه 

یمقدارشم ریخته تو کارت داره روزمره خرجش میکنه 

فکرشو نمیکنبد باورتون نمیشه بر جمع کردن قرون قرون این پولا و زندگی خودش و من خیلی سختی کشیدیم عذاب کشیدیم خودش با خساست نمیزاشت ریالی از پولا حیف و میل بشه  اما الان چی 

خسته شدم عزیزان از این شرایط چیگار کنم وقتی میبینم مدام تو خونه تو یه گوشه تاریک نشسته زندگیمون روز به روز داره پسرفت میکنه 

میترسم این دفعه ماشین و بفروشه پولشو بریزه کارت خرج کنه 

الان چند روزه بهش قسم و آیا میگم لاقل یمقدار از این پول زمینی که فروختی رو بیا طلا کهنه بخر بر آینده دخترمون ۸سالشه میگه من تو چه حالیم تو تو چه فکری 

واقعا شما ها بگید من چیکار کنم 

توروخدا ساده نگذرید از این پست یه راهنمایی بکنید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شوهرم میگه حساب ویپاد بنامش باز کنمسپرده کنم وامشو بردارم واسه خودم قسطشو میدهولی من نه میخوا ...

یاسی جون به همسرت بگو حساب باز میکنم ولی موجودی حساب بی زحمت خودت جور کن 

بگو خرجها بالاست من نمیرسونم😁

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خانوما شوهرم میگه حساب ویپاد بنامش باز کنمسپرده کنم وامشو بردارم واسه خودم قسطشو میدهولی من نه میخوا ...

تو ویپاد یه جا داره میتونی شماره رو تغییر بدی یعنی با شماره اون افتتاح حساب کنی بعدش تغییر بدی که اس ام اس یا رمز به شماره خودت بیاد البته قوانین دقیقشو نمیدونم اول امتحان کن بعدش پول بریز براش۹

سلام گلای مهربون بازم مشورت میخام معصومه جان شما هم اگر پست منو دیدی منو راهنمایی کن عزیزممن میخام ا ...

من باشم تو این موقعیت یه چششششششم گنده به همسرم میگم و میگم پس میسپرم به خودت و میدونم همیشه بهترینها رو برام میخری😉😎

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

شاپرک جان بچه هم داری؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

اهان الان کامل خوندم

ببین اول اینکه سعی کن کمتر تو خونه بمونی حالا درسی یا کلاسی برو مخصوصا یچیزی که بتونی ازش درآمد داشته باشی

بعد همسرت چرا افسرده شده؟ اتفاقی براش افتاده؟ ببین اینجور مسائل تو همه زندگیا پیش میاد طرف مقابل حالا مرد و زن هم نداره ممکنه روانش بهم بریزه به هرحال شریک زندگیته دیگه سعی کن کمکش کنی این دوران با صبر و محبت بگذره

بازم میگم تو خیلی زندگیا پیش میاد

متاسفانه این بیماری های روانی اکثرش ژنتیکیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اهان الان کامل خوندمببین اول اینکه سعی کن کمتر تو خونه بمونی حالا درسی یا کلاسی برو مخصوصا یچیزی که ...

بله عزیزم یه دختر ۸ساله دارم 

خانوادم فکر نمیکنم بر جدایی موافقت کنن ببین یه مرده خوب و بی آزار خیلی هم تلاشگر بود واسه زندگیمون خیلی زحمتکش 

متاسفانه سر منشاء بله ژنتیکی همشون دچار این بیماری هستن شوهر خواهراش با خواهراش و زنداداداشاش با داداشاش که اینجوری افسردگی دارن همگی کنار اومدن تنها کسی که از همه براش سختره منم 

واقعا بعد ده سال زندگی اصلا هضمش برام خیلی سخته به این شکل زندگیم داره از بین میره 

همین که میبینم دیگه نمیتونه  سرکار بره و مدام تو خونس همش میرم اتاق خواب و میبینم قرصای لعنتی رو خورده و به ساعت ها خواب فرو رفته 

کنترلم از دست میدم  باهاش  بحث میکنم میگه درست میشم خوب میشم ولی الان یکسال گذشته هنوز خوب نشده 

فقط میبینه من تا این حد حالم بد میشه یه هفته میره سرکار بعد دوباره ۳ هفته میفته خونه 

من ازش خواهش کردم اگه کارش سنگینه و نمیتونه اون کارو انجام بده حداقل پول زمین رو که فروخته یه مغازه باز کنه هم براش راحت تره هم خودمم میتونم کنارش باشم 

ولی قبول نمیکنه همش میگه من تو چه حال و احوالی ام تو تو چه فکری 

عزیزم نظر منو اکه بخوای طلا نفروش حیف واقعا 👌 چون مبلغ کمی لازمت و از همه مهمتر فرصت زمان بیشتری د ...

سلام معصومه جون 💓حالت چطوره؟

متاسفانه شرایط کارگشایی تغییر کرده و خیلی بد شده

امروز صبح خواهرم برای گرفتن وام رفته بانک گفتن در ازای ۱۱۰ گرم طلا بیست میلیون وام میدن😑

قبلا شهر ما در ازای ۶۰ گرم ..۲۰ میلیون میدادن

بله عزیزم یه دختر ۸ساله دارم خانوادم فکر نمیکنم بر جدایی موافقت کنن ببین یه مرده خوب و بی آزار خیلی ...

من در مورد جدایی حرف نزدم چون نظرم به جدایی در مورد شما نیست

صبور باش باهاش دعوا نکن

چندتا دکتر خوب ببرش حواست به قرصاش باشه بخوره

اگه ورزش خاصی دوست داره ببرش ثبت نام کنه

مسافرت خاصی دوست داشته بره با هم برید

من خودمم بعد از اینکه تو محل کارم بهم تعرض کردن افسرده شدید بودم افکار خودکشی الان تقریبا یسال گذشته ولی من تازه یواش یواش یه باشگاه و یه کلاس زبانی میرم وگرنه ۶ ماه افقی تو تخت بودم

اگه دوست داشتی بیا دورهمی بیشتر صحبت کنیم❤

من در مورد جدایی حرف نزدم چون نظرم به جدایی در مورد شما نیستصبور باش باهاش دعوا نکنچندتا دکتر خوب بب ...

باشه عزیزم تو دور همی مینویسم برات 

سلام عزیزم یک ماه که از افتتاح حساب بگذره میشه با معدل حساب وام گرفت حتما نباید ۴ ماه پول بمونه ولی ...

سللم عزیزم

ب نظرت خرید قسطی لب تاب از دی جی کالا ب صرفه اس

گرون نمیده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810