2777
2789
عزیزم آفرین چقدر خوب مدیریت کردید ما بچه نداریم میریم مسافرت یک و دویست میشه همون ناهار اول کاش منم ...

عزیزم فقط من وسایل رو از خونه بردم 

تو شهر خودم خرید کرده بودم ک زیاد نخام سوپری برم و بیشتر وسایل برده بودم 

پخت ی کته هم ک کار نداره برنج و بشور با نمک و روغن بزار رو گاز برو کاراتو بکن ابش تموم شده و زیردیگی و دمکش بزار تا ظهر امادست 😁 

دیگه غذاهای ساده مث املت ماکارانی دوپیازه اینا هم زود اماده میشه 

من سالاد خ دوس دارم وسایلاشم تو خونه داشتم و بردم درس کردم اونجاهم خودت میدونی ی ظرف سالاد چقده قیمتش ولی اینجوری دیگه هم قیمتش کمتره هم خودت شستی وسایلاشو و تمیز تره 

حتما ی وعده جوجه بزار برا تو طبیعت خوشمزه و دلچسبه 

میوه های یخچال و تنقلات سالم مث مغز و کشمش هم ادم زودتر سیر میشه و هوس چیزای مضر نمیکنه 

هم اقتصادی هم سلامتی 

عزیزم فقط من وسایل رو از خونه بردم تو شهر خودم خرید کرده بودم ک زیاد نخام سوپری برم و بیشتر وسایل بر ...

دیشب شوهرم کنار غذای رستوران یه ظرف سالاد خریده بود یه ظرف خیلی کوچولو بود همشم کلم بود با سه تا حلقه خیار و چند تا گوجه بدون سس داده بود سی تومن چقدرم بد بود 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط من وسایل رو از خونه بردم تو شهر خودم خرید کرده بودم ک زیاد نخام سوپری برم و بیشتر وسایل بر ...

واقعا باید یاد بگیرم به امید خدا بچه دار هم بشیم دیگه خرج بیشتر میشه میدونی اینجوری دیگه مسافرت هم آدم کمتر می‌ره خب خرجا که فضایی بشه دیگه آدم اصلا نمی‌رسه که بخواد بره

عزیزم به نظرت من اشتباه می کنم160م تومان گذاشتم حساب رسالت تا 6ماه دیگه وام بگیرم یا این پول رو طلای ...

عزیزم نمیدونم قصدتون از وام گرفتن برای چه کاری هست ؟

ولی من بودم سعی میکردم نهایت بعد از ۲ الی ۳ ماه هر چه قدر وام بشه بگیرم و باهاش یک کاری انجام بدم ۶ ماه خیلی زیاد هست . 

عزیزم خود کرج میدان کرج شعبه مرکزی بانک ملی اونجا میتونید روی طلا وام بگیرید .

سلام عزیزم ، یه سوال داشتم : من ۲ تیر درخواست وام امتیازی بانک مهر دادم( چون مبلغ پایین بود بدون ضامن و سفته الکترونیک بود ) دادم از دو روز بعد تو همراه بانکم زده وام شما تأیید شد به زودی مبلغ درخواستی برای شما واریز میشود ، 

ولی هنوز خبری نیست 

شما نمی‌دونید بعد از چند روز واریز میشه؟

وام فوری رو چون قبلاً گرفته بودم الان ک میخواستم دوباره بگیرم می‌گفت درخواست شما تکراریه، واسه همین دیگه زدم امتیازی

واقعا باید یاد بگیرم به امید خدا بچه دار هم بشیم دیگه خرج بیشتر میشه میدونی اینجوری دیگه مسافرت هم آ ...

اره مخصوصا بچه ک بیاد خیلی سختره پس انداز 

اوایل ازدواج راحتره 

واینکه کا قبلا غذای بیرون زیاد میخریدیم 

اما این مدت ک کمتر شده وقتیم میخریم بنظرمون اصلن خوشمزه نیس مگر جاهای خیلی خاص و گرون ک سعی میکنم بزارم رستوران رفتنمون تو مناسبتهای خاص مث تولد و سالگرد ازدواج و... بریم همونجاها

@reyhanehbanooo‍ 

@maryambanoojann    

دوستای گلم ممنون از راهنماییتون اسکرین شات گرفتم نکته هایی که گفتید رو بخونم

بقیه دوستان هم ببخشید اینجا مطرح کردم راستش از پارسال که تو این تاپیکم  درگیر این موضوع ام مجبور شدم مطرح کنم 

راستش کم طاقت شدم خودمم دوست ندارم باهاش بحث کنم

ولی خوب بعضی وقت ها منم کلافه میشم راستش خودم پیگیر کاراشو راه های درمانش هستم 

اوایل جلسات مشاوره ماهی یبار میومد بعد گفت خوبم نرفت که دوباره بدتر شد 

و دکتراشو مدام عوض میکنه داروها که عوضش میشن حالش بدتر میشه این کارم پنهانی میکنه من یدفعه میفهمم دکتر جدید رفته 

الان دوباره وقت گرفتم سر وقت برم و بیام باهاش 

پدر و مادر که نداره ولی درمورد مساعل مالی با برادرشوهرام صحبت کردم گفتم نزارین بفروشه ملک و حیفه ما واسه این ملک خیلی عذاب و نداری کشیدیم 

قبول نکردن گفتن امکانش هست چون سرکار نمیره دست و بالش پول نباشه دوباره افکار منفی سمتش بیاد

که درآخر پنهانی فروخته بود

راستش اونام حرفشون همینه مدارا کن صبور باش شاید بهتر بشه زمان بره اما من از اونجایی که میدونم تو ارثشون هست بعید میدونم یا حداقل 

صبر ایوب میخواد این بیماری اطرافیان رو به مراتب بیشتر اذیت میکنه 

منم قبول دارم اولویت سلامتیشه حال خوبشه فعلا به مساعل مالی فکر نکنم 

ولی خوب بمنم حق بدین نگران آینده خودم و بچم و خودش

باشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
گلم یعنی برای وام پنجاه میلیونی ویپادمن پنجاه میلیون بزارم دو هفته ای پنجاه تومن وام میده بهم؟؟

گلم هر ۱۰۰ هزار تومن روزانه میشه یک سکه

به گمانم برای وام ۵۰ میلیونی به ۵هزلر سکه نیاز داری

البته من دقیقش رو نمیدونم

دیگه خودت حساب کن

توی گوگل هم بزنی نوشته هر وام چقدر سکه میخواد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

عزیزم‌ این افسردگی عمیق و سنگین همسرتون تا حدی که نیاز به بستری شدن تو بیمارستان پیدا میکنن اصلا مساله ساده ای نیست که با نظر ما شما از کنارش راحت رد بشین!!!! همسرتون بیماریش عمیقتر از اینه که اینجا از ماها مشاوره بگیرین

حتما برین خودتون پیش روانپزشک و ببینین برای زندگیتون و ایندتون باید چکاررکنین وگرنه هم شما هم دخترتون از پا در میاین

سالهای زیادی رو پیش رو دارین و این نگران کنندس

چون باید مدام تو این چرخه بیماری ایشون گرفتار باشین

حتما از متخصص و خونواده ها کمک بخواین

براتون ناراحت شدم

بحث شما از پس انداز و … گذشته

صبحت بین ادامه دادن این زندگی و چطور ادامه دادنش هست

بنظر میرسه همسرتون بیمار روانی باشن و این کارو برای شما خیلی سخت میکنه

از کنارش ساده نگذرین و کمک حرفه ای بگیرین

براتون ارزوی ارامش میکنم😞😞😞

@reyhanehbanooo‍ @maryambanoojann دوستای گلم ممنون از راهنماییتون اسکرین شات گرفتم نکته هایی که گفت ...

تا جایی که میدونم اگر بیماری ایشون اثبات شده باشه یا جز بیماری های خاصی باشه دادگاه اختیار اموالش رو ازش سلب میکنه

اینو حتما برین با یک وکیل مطرح کنین و مدارک پزشکیشو ببرین نشون بدین ببیتین تو چه طیفی قرار میگیرن

سلام عزیزم ، یه سوال داشتم : من ۲ تیر درخواست وام امتیازی بانک مهر دادم( چون مبلغ پایین بود بدون ضام ...

سلام عزیزم تا چند روز آینده احتمالا واریز میشه ولی واقعا دقیق نمیدونم چون من خودم خیلی وقت هست با حساب مهرم کار نکردم . 

سلام عزیزم تا چند روز آینده احتمالا واریز میشه ولی واقعا دقیق نمیدونم چون من خودم خیلی وقت هست با حس ...

درسته ممنونم 

لازم نیست بانک برم؟ چون گفته تایید شده فک کنم کم و کسری نداشته باشه درسته؟

یه خانمی اینجا گفتن براشون ۵ روزه واریز شده وام امتیازی

درسته عزیزم تو دورهمی نوشتم بر دوستان که چجوریه دقیقا همینه ده سال زندگی کردیم خوب نپوشیدیم نگشتیم ن ...

توکل به خدا کن ایشالا بهبود پیدا میکنه باور من معجزه دعا رو تو خودم دیدم هربار که یادم میفته خدا رو بیشتر دوست دارم 

2810