2777
2789
سلام عزیز دل خواهر ❤️ آره اشتباه می‌کنی گلم با پولی که در نظر داری جمع کنی پارسال همین موقع ۱۳/۵گرم ...

پس حرف عزیز دلم معصومه جون رو میزارم رو تخم چشام  و این اشتباه فاحش رو مرتکب نمیشم     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم .

سلام عزیزم 

منم یه سوال داشتم از مهر ایران مبلغ ۹۷میلیون وام گرفتم که الان ۷۰میلیون مانده تا تسویه بشه 

حالا ۷۵۰میلیون مال کسی تو حسابمه امروز واریز کرد بنظرتون عقلانیه من ۷۰میلیون رو یکجا تسویه کنم ومجدد با امتیاز این ۷۵۰تومن که ۱۰روز حداقل میمونه تو حساب وام جدید بگیرم؟یا اگه یجا پرداخت کنم آیا امتیازم سوخت نمیشه؟

سلام عزیزم منم یه سوال داشتم از مهر ایران مبلغ ۹۷میلیون وام گرفتم که الان ۷۰میلیون مانده تا تسویه بش ...

سلام عزیزم برای ۱۰ روز که خیلی امتیاز نمیشه به نظرم اون وام رو تسویه نکنید و این امتیاز رو هم نگه دارید هر وقت به مبلغ خوبی رسید دوباره وام بگیرید .

سلام دوستان گلم

گاهی هوس تایپ میکنم مثل الان که گفتم گزارش یا در اثل خاطره امروزمو براتون بنویسم😊😉

چند روزی بود پسرم گیر داده بود بریم یکی از روستاهای اطراف بچرخیم.... 

چند تا از اشناها روستاهای اطراف خونه و باغ دارن ولی جور نشد بریم اونجا...

دیگه همسرم گفت یکی از دوستانم توی روستا خونه باغ خیلی بزرگی داره و چند باری دعوتم کرده

الان که پسرمون هم گیر داده بهتره بریم اونجا ببینیم چجور جاییه...

دیگه صبحی بعد از خوردن صبحانه راه افتادیم و نزدیکای ظهر رسیدیم...

همسرم گفت ناهار چیزی برندار. چون میخایم زود برگردیم

نهایتش همونجا یه چیزی میخریم درست میکنیم  

و اینکه دوستش هم گفته بود هیچی نیارید

به جز چند سبد برای چیدن میوه

منم میخاستم مرغ و برنج بردارم که همسرم مخالفت کرد

منم چیزی نگفتم

بهر حال دوستش بود و همو میشناختن

با خودم گفتم هرجوری خودش میدونه خوبه.. 

فقط یک جعبه نبات که توی خونه داشتم برداشتیم و رفتیم...

دیگه سر ظهر رسیدیم  

دوستش خدا خیر و برکتش بده ما را مستقیم برد توی باغشون سراغ درختهای میوه و گفت راحت باشید هرچی میخاهید بخورید و بچینید

به به چه میوه های درشت و ابدار و خوشمزه ای داشت...😋

باغ خیلی بزرگ میگفت ۲۴ هزار متره...🙄😚

پر از انواع درخت  گردو، بادام ، فندق، توت، سیب، زردالو، الوزرد، الوچه، البالو، گیلاس و...

البته چند تا باغ بزرگتر هم داشت....❤😊

خلاصه همسرم و بچه ها هم دیگه خجالت را گذاشتن کنار و هرچی خواستن خوردن و شروع کردن به پر کردن سبدها

دوست همسرمم کمک میکرد و میگفت پر کنید..‌

حدود ۷ کیلو الوچه سبز و سرخ ترش و ملس بهمون داد

حدود ۴ کیلو البالو چیدیم و ۴ کیلو گیلاس....

توت هم که همونجا صرف کردیم😊

زردالو هاش خام بودن، 

بچه های من  گیر داده بودن زردالو میخاهیم🙄... بنده خدا هم میگفت زردالو ها خام هست وقتی رسید میچینم براتون میارم یا دو هفته دیگه باز بیایید رسیده باشه

خلاصه که بعد بردمون سر چشمه و جاهای دیدنی را دیدیم و بعد هم رفتیم خونشون..‌‌.

جعبه نبات را بهش دادیم....

و کلی ازش تشکر کردیم... 

برای سلامتی خودش و برکت باغ و محصولاتش دعای خیر کردیم 😊❤

همسر و بچه هاش نبودن

او هم مرتب تعارف میکرد بریم رستوران...گفتیم نه بابا اینقدر انواع میوه ها خوردیم دیگه جای ناهار پر شده🤣 و کاملا سیر بودیم ...

خواستیم برا خودش ناهار بگیریم که قبول نکرد...

ماشاالله روی حیاط خونشون هم پر  از انواع درختهای میوه بود...

خدا بیشتر کنه الهی....

یکم استراحت کردیم  چای خوردیم  و کللی ازش تشکر کردیم.... و تعارف کردم که حتما همسر  و بچه هاش را بیاره منزلمون باهم بیشتر اشنا بشیم

و راه افتادیم به سمت خونه...

همینکه نشستیم تو ماشین بچه ها شروع کردن  گفتن بریم رستوران....

من که خییلی خسته بودم و هوا هم گرم بود،  به همسرم گفتم منو بزار خونه برنج بزارم شما برید کباب بگیرید و بیایید

اومدم خونه سریع برنج خیس کردم ریختم تو پلو پز و رفتم دنبال کارام و جابجایی وسایل و....

همسرم و بچه هام کباب و نوشابه، گوجه و سبزی گرفتن  اومدن خونه نوش جان کردیم ( ۴۰۰ ت) و خسته و کوفته اش و لاش خواب رفتن

منم رفتم دنبال شستن میوه ها و همینجور گذاشتم جلوی کولر تا فردا یکاریشون کنم

چند دفه به همسرم  گفتم یه جوری که خودت میدونی باید برای دوستت جبران کنی....❤

گفت حتما....

البته همسرم گفت به دوستم گفتم شما که محصولاتت را میفروشی به مغازه دارا ، ما هم ایندفه هر میوه ای خواستیم بهت میگیم به ما هم بفروش، او هم کللی تعارف کرده که نه اینا چه حرفی هس....

همسرمم بهش گفته، تعارف نداره که شما اینقدر  اینجا داری زحمت میکشی،  همون قیمتی که قراره بدی مغازه دار به منم بده، این خودش تعارف هس....

حالا قرار شد فندق بادام گردو  البالو و.... هرچی خواستیم به دوستش بگه ....😊

خب اینم گزارش امروز من 🤗

موفق و شاد باشید❤❤

عزیزم این حرفها چی هست .میتونی حساب مهربانی بانک ملی از داخل اپلیکیشن بام باز کنی و با اون حساب کار ...

عزیزم به نظرت من اشتباه می کنم

160م تومان گذاشتم حساب رسالت تا 6ماه دیگه وام بگیرم 

یا این پول رو طلای کم اجرت بگیرم؟؟

سلام عزیز دل خواهر ♥️دست مریزاد 👏خیلی ممنون ازت که گزارش کار میدی برامون 😊و کار عاقلانه ای کردی با ...

سلام عزیزم میشه بگی با اینایی که خریدی چه غذاهایی برا مهمانات میپزی؟چون خودم اگه ۱۵نفر مهمان بیاد یکم استرس میگیرم و اندازه غذا دستم نیست و واقعا مجبورم زیاد درست کنم چون اندازه دقیق دستم نیست 

من ویپاد همسرم و رو گوشی خودم نصب کردم یه سیم کارت هم به اسم خودش گرفتم.خیلی کارم راه افتاد دیروز هم ...

سلام من یکی ازسیمکارتهام به اسم همسرمه که توگوشی خودمه ... 

اگرحساب باز‌کنه من میتونم ویپاد ایشونم توگوشی خودم نصب کنم؟یاهرگوشی یه ویپادمیشه نصب کرد؟

سلام روزتون بخیر. بنظرتون ۲۰۰۰ دلار را نگه داریم بهتره یا بفروشم طلا بگیرم؟ (نظر خودم خرید طلا هست ولی همسرم موافق نیست با اینکه دلارها برای خودم هست، و نمیخوام تم ناراحتی پیش،بیاد بخاطر این مسایل) نظر شما چیه و چطور متقاعدش کنم؟

عزمزمه به نظرم پولها رو انتقال بده به ویپادتقریبا سر دو هفته میتونی ۵۰ میلیون وام بگیریبعد پولها رو ...

گلم یعنی برای وام پنجاه میلیونی ویپاد

من پنجاه میلیون بزارم دو هفته ای پنجاه تومن وام میده بهم؟؟

سلام عزیزم منم یه سوال داشتم از مهر ایران مبلغ ۹۷میلیون وام گرفتم که الان ۷۰میلیون مانده تا تسویه بش ...

خیر اینکارو نکنید

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
گلم یعنی برای وام پنجاه میلیونی ویپادمن پنجاه میلیون بزارم دو هفته ای پنجاه تومن وام میده بهم؟؟

قسط ۱۲ ماهه سه ماه باید بذاری

قسط ۶ ماهه ۴۵ روز

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه عزیزم بدنمیشه اما برای مدت کوتاه مثلن کمتر از دوهفته.چون شیر تو یخچال بمونه زودتر خراب میشهمن میز ...

شیر رو کامل بجوشونید تو یخچال هم بمونه خراب نمیشه شما هم که کمتر از دو هفته مصرف میکنید

من چند وقت پیش نزدیک دو کیلو شیر خریده بودم و کامل جوشونده بودم تا مایه بزنم ولی خییییلی یهویی یه سفر ۱۶ روزه رفتیم اصلا مهلت نشد حتی شیر رو تو ظرف شیشه ای بریزم و توی قابلمه بود ولی وقتی برگشتیم وقتی دوباره جوشوندم دیدم هنوزم قابل مصرفه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم درآمد ثابت ما فقط ۱۰ تومنه و درآمد متغیرمون هم کفاف نمیده.ماشین ثبت نامی نمیتونیم پول جور کنیم

ماشین ساینا اس و کوییک ۳۴۰تومنه خوب شمامه ۳۰۰جور کنی اون ۴۰هم جور میشه انشالله 

2810