2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیزاین خونم سنتی نیست البته خودم عاشق سبک سنتی هستم درست میگی نگه میدارم ایشاالله خونه جدید قسمت شه ...

عشقم مس سنتی نیست اصیله تو دکوراسیون مدرن هم میشه استفاده کرد

مثل فرش

الان شما معماری مدرن و ژورنالی رو هم نگاه کنی یه فرش کهنه قرمز توش هست

یا کوزه سفالی قدیمی

مس هم همینه حیفه رد کنی بره الان عتیقه هستند

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام همگی خوبین امیدوارم همیشه ایام بکامتون باشه ☘️🌿کن از صفحه ۲۲۰۰ و خورده ای ببعد نبودم متاسفانه ...

سلام عزیزم ، یعنی مهلت پرداخت قسطتون تمام شده ؟

اگر از مهلت پرداخت قسط گذشته باشه فکر نمیکنم بشه کاری انجام بدید و دوباره هم نمیدونم وام پلکانی به چه مرحله ای برمیگرده .

عشقم مس سنتی نیست اصیله تو دکوراسیون مدرن هم میشه استفاده کردمثل فرشالان شما معماری مدرن و ژورنالی ر ...

اره حالا نمیخوام .....اما حس میکنم پولداری هم هست دکور بشه چون مال منم قدیمی و قدمت دارن...

من تو خونم حصیر و....این سبکام هست فکر کنم جالب شن باهم 

من باشم نمی‌فروشم یه قابلمه مسی دارم هدیه گرفتم استفاده نمیکنم ولی نگه داشتم

من سه تا قابلمه مسی دارم یدونه لگن گنده و پارچ یدونه پارچ و ۳تا لیوان که از پارچ و لیوانا نو هستن استفاده هم میکنم

شوهرم میگه ارزش،نداره طلا بفروشیم بخریمشاید طلا قیمتش بیشتر از ماشین بالا بره

طلااین چندسال رشدش خیلی عالی بودمنم راستش بخواهی اگه یه ماشین زیرپاحتی خیلی معمولی هم داشتیم طلامیخریدومیزاشتم کناربراتعویض خونه پس اندازمیشد.ولی متاسفانه بدون وسیله ایم وبابچه خیلی سخته موتورداریم ولی بدون ماشین انگاریه چیزی همیشه کمه نمیشه تفریح ومهمونی روراحت رفت 

سلام عزیزانی که به تازگی وام بلو رو گرفتین میشه بگید بعد از برایند سه ماه، چند روز طول کشیده تا وام ...

سلام روکین جان من پارسال گرفتم سریع فعال شدو همون لحظه اومد حسابم ولی امسال که میخواستم بگیرم ۲۴ساعت تایم اعتبار سنجیش طول کشید وقانون جدید....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم ، یعنی مهلت پرداخت قسطتون تمام شده ؟اگر از مهلت پرداخت قسط گذشته باشه فکر نمیکنم بشه کاری ...

سلام بر مامان سبحان شبتون بخیر 

عزیزم وام پله ای ویپاد تقریبا چند وقت طول میکشه به 20 تومن یا بالاتر برسه 

بعد پله ایش گزینه 6 ماهه برقراره 

یا مثل برآیند اقساطش 12 ماهه است 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام روکین جان من پارسال گرفتم سریع فعال شدو همون لحظه اومد حسابم ولی امسال که میخواستم بگیرم ۲۴ساعت ...

عزیزم وام بلو راسته که باید از اول ماه بزاریم تا امتیاز وام محسوب بشه یا ربطی نداره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810