2777
2789
شوهرم میگه ارزش،نداره طلا بفروشیم بخریمشاید طلا قیمتش بیشتر از ماشین بالا بره

سلام عزیزم

ما سال ۱۴۰۱ اوایل سال کوییک به اسممون در اومد ۱۷۸ تومن و تحویل ۳ ماهه.هیچ کس امتیازشو ازمون نمیخرید😑 امتیازای سایپا رو اصلا نمیخریدن ولی ایرانخودرو خواهان داشت.مجبوری روز آخر یه آشنا پیدا کردم و ۱۵ تومن فروختم 

تحویلش خیلی زودتر شد حدود یک ماه.

یهو زدو بعد چند ماه کوییک شد ۳۸۰ فکر کنم🙁طلا انقدر رشد نکرد که ماشین دو برابر شد یهو

اینم از شانس من بود

حالا اصلا مشخص نمیکنه.یهو دیدی این ماشینو خریدی ۶ ماه بعد دو برابر شد ممکنم هست اصلا رشد نکنه.

ولی امتیازشو سخت میخرن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی قسط به موقع پرداخت نشه متاسفانه گزینه پرداخت اقساطی دیگه شامل حالتون نمیشه باید یکجا پرداخت کنی ...

وای بدبخت شدم واقعا راهی تداره من الان قسطمو تمدید کنم ماه هارو تا پنج ماه ؟ 😭😭😭😭

@مامان_سبحان7    

بچها ۶۰۰تومن دارم نقد نگهدارم یا از طلاسی طلا بخرم؟چند روز دیگم ۳تومن پول دستم میادانشاالله ماه بعدم ...

عزیزم به نظر من 600 تومنت رو نگه دار، بعدکه 3 تومنو گرفتی از طلاسی خرید کن، وام 15 تومنی رو که گرفتی طلاسی رو فروش بزن بزار رو پولت برو طلای کم اجرت بگیر. 

ظروف مسی رو اگه هیچ استفاده ای نداری یا مثلا دختر نداری که بخوای برا جهیزیش بدی بفروش پولش رو طلا بگیر

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
الهی خدا به زودی یه جفت نی نی خوشگل و گوگولی بزاره تو دلت فدات شم من این ماه در بیخیالی ترین حالت مم ...

مبارک باشه عزیزم هم نی نی هم ماشین جدید🌼🌼

اگه دوست داشتی مدل ماشینتم بگو🌼

سلام عزیزانی که به تازگی وام بلو رو گرفتین میشه بگید بعد از برایند سه ماه، چند روز طول کشیده تا وام ...

سلام عزیزم واسه من سه روزه درخواستش فعال شد   و دو روز بعدش واریز کردن وامو

ولی برای همسرم  پنج شش روز فقط طول کشید تا‌ فعال بشه  

2810