2777
2789
سلام دوستان روزتون بخیر و خوشی امیدوارم همگی خوب باشین و پر پول درگیر پسر کلاس اولیم هستم وقت نمیکنم ...

سلام عزیزم اتفاقا نبودت حس میشد منم کم میام ولی میومدم دنبال پیامهات میگشتم.

منم خیلی وسایل تو انباری مامانم گذاشتم دقیقا بخاطر کمبود جا تو خونه خودم کالسکه و کریر و...و کلی وسایل دیگه. دیوار چه قیمت گذاشتی منم می‌خوام بفروشم و سریع بره

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
منم دارم میرم کلاس استادمون تحصیل کردست مدرک فنی حرفه ای خیاطی هم دارهازمون داد اموزش پرورش قبول شدا ...

سلام عزیزم خوبی ❤️😘

منم عاااااشق خیاطی ام یعنی یه تایمی باشه برا خودم میرم تو اتاق کلی کار میکنم ولی حرفه ای نیستم همش با گوشی کار میکنم 

اتفاقا یکی از فامیلهای نزدیک نامزد هستن حالا یه چند ماه بعد عروسی میگیرن زمان دقیق مشخص نیست 

بیرون که بودم برای دخترام لباس دیدم چقدر گرون که یه متر پارچه هم نبرده دیروز با خودم فکر میکردم از الان پارچه بخرم برا دوتاشون نم نم بدوزم حالا خوب هم نشدن یه چند بار مهمونیا میپوشن اگه خوب شدن که چه بهتر عروسی رو رد میکنیم  

عروسی که نزدیک باشه خرجش بیشتره از پول اندازی های سنگین و شادباش و آرایشگاه خودم و لباس خودم و همسرم خلاصه خیلی تو خرجیم حالا گفتم حداقل بچه هارو خودم که بلدم بدوزم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عالی.واقعا لذت بردم.یک سوال شخصی میپرسم اگر دوست داشتید جواب بدید.کنجکاو شدم ببینم درامد ماهانتون ...

ممنون عزیزم 🌺❤️

کار آزاده هیچ وقت مبلغ دقیق حساب نکردیم واسه یک ماه 

ولی ۷۰+ هست چون مجموع اقساطمون نزدیک هفتاد  میشه

اگه اجاره خونه نداشته باشید و اقساط زیاد نباشن درآمدتون خوبه 

ماهی یکبار بیرون و برید ،قبل و بعدش مدیریت کنید تو خونه که اون یکباره جبران بشه 

سلام دوستان یه نگاهی هم به سوالاتم بیندازید❤❤200تومن گذاشتم بانک براوام که میتونم 20/9بگیرمش ولی قسط ...

اخبار و پیگیر باش 

اگه دیدین ماشین داره تکون میخره همون موقع بخر 

من تجربه ثبت نامی نداشتم تا حالا 

یکبار کلا ثبت نام کردم و پول بلوکه کردم که به اسمم در نیومد 🤣

2805
ما که هیچ مدیریتی تو این متن شما ندیدم اوه چه خبره .صبونه ساعت ده ونیم حالا هیچ.اما این همه چیز میز ...

چون مدیریت ها با هم فرق میکنه 🤣😁

بازم از نظر خودم عملکردم خیلی درست بوده 

صبحانه که همیشه اینجوری نیست ،چون میخاستم صبحانه مثل بیرون مفصل باشه متنوع گذاشتم که با همون چیزای تو یخچال جمع شد 

ولی قرارمون این نبودااا 🫠🫠 قرار بود کسی خوشش نیاد رد بشه

منظور مدیریت از اون لحاظ که اگه همین صبحانه رو مثل همیشه بیرون کافه میرفتن ومیخوردن و نهار یاشام رو ...

درسته عزیزم 

منم بیشتر هدفم از نوشتن این متن این بود که غذاهای بیرون و تو خونه خودم جمع کردم 

اونم به روش معصومه جون که گفت یجوری رفتار کنید که همسرتون خسیس نشه ،

تو عمل انجام شده قرار دادمشون ‌

چون مدیریت ها با هم فرق میکنه 🤣😁بازم از نظر خودم عملکردم خیلی درست بوده صبحانه که همیشه اینجوری نی ...

به نظر من که قشنگ مدیریت کردی😍

بچه ها باید بدونید که تو زندگی هرکسی مدیریت کردن با توجه به سبک زندگی و درآمدی خانواده فرق میکنه

فقط اونجایی که گفتن پیتزای مامان بهتره و بهشون سیب زمینی دادی😂😂😂اما افرین همین بیرون رفتن ها تمام ...

😍😍🌺.  اگه پیتزا میدادم که مدیریت نمیشد هم ظهر سنگین هم شب ،تازه پسرم اضافه وزن هم داره 

ولی  خدایی بهتر از بیرونی ها  که نیس فقط سالم تره

ولی خوشحالم که آنقدر زیر گوششون گفتم پیتزا بیرون سالم نیست 

اینام حساس شدن 😂😂

ولی واقعا پیتزا فروشی های معمولی خیلی کیفیت و آوردن پایین 

من توان رقابت با پیتزا خونه و رئیس اینا رو کاملا دارم 

ولی در مقابل برند ها هیچ ادعایی ندارم🙈🙈🙈

بله آدم ها و مدیریت ها و سطح درآمدها و خیلی چیزها متفاوته باهم .حتی تعاریف هم از دید هرکسی متفاوته.

رد می‌شویم 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
من تا یه سال پیش خیلی لباس میخریدم و فقط چنتا رو هی میپوشیدمو الان یه ساله عادت به دوتا مانتو کردم ا ...

ببین واقعا لباس بستگی به خود آدم داره.مثلا یکی هودی بلند میگیره با بگ میپوشه.خوب این اندازه یه مانتو نمیشه پولش. یا یه ست بافت بلیز شلوار.

یا تابستان یه ست ابر و بادی.البته بستگی به استایلت داره ولی برای روزانه مثل مدرسه و باشگاه همینا کافیه.لازم نیست زیاد وسواس و هزینه به خرج بدیم.من خودم زیاد لباس نمیخرم اما جوری می‌پوشم تقریباً تو دو هفته لباس تکراری ندارم.

هرروز هم بیرونم سرویس مدرسه هستم و پسرمم میبرم و میارم. و....

تو باسلام و ترب کلی ایده استایل میتونی بگیری. و حتی بخری من سعی می‌کنه همیشه شلوار ست همراه لباس بگیرم چون سختمه ست کردن.

سلام عزیزم خوبی ❤️😘منم عاااااشق خیاطی ام یعنی یه تایمی باشه برا خودم میرم تو اتاق کلی کار میکنم ولی ...

سلام جانم ممنون خودت خوبی؟؟

بنظرم بدوز خوبم نشد اشکال نداره 

تو عروسی اصلا کسی به جزئیات توجه نمیکنه...بچه هم هستن بدو بدو میکنن لای جمعیت ...انشالله که به بهترین شکل حاضر بشید ..میدونم از پسش به خوبی برمیای❤️

2810