2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.اریاناجان چندوقت طول کشیدتاخیاطی روحرفه ای یادگرفتید؟من هنوز اوایلشم.سعی هم میکنم حواسموج ...

سلام عزیزم، 

راستش من اولش رفتم فقط مانتو رو یاد گرفتم بعد خیاطم گفت حیفه استعدادت خوبه بیا بقیشم یاد بگیر کلا یک ماهم نشد آموزش من😁

اما بعدش وردست همون خیاطم وایسادم گفت تو اتوکاری بهم کمک کن ولی من خیلی چیزا از همون کنارش موندن یاد گرفتم میدیدم چجوری برش میکنه چه ترفندها و ریزه کاری هایی داره و... خلاصه از همونجا خیلی چیزا یاد گرفتم. 

بعدش اومدم تو کانال های اینستا و آموزش های گوگل هم خیلی چیزارو دنبال کردم و یاد گرفتم خیلیم این سالها دوختم و خب طبیعتا خیلی تاثیر داره، 

خیاطی فقط صبر و حوصله و میخواد و یکمم سلیقه و ذوق که مدل های مختلف و شیک بدوزی 😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستای عزیزم لطفاً هرکس اطلاع داره بگه من تازه ویپاد حساب باز کردم به آخر که رسیدم درخواست کارت ...

با پشتیبانی تماس بگیرید

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
دوست عزیز این حرفا همیشه هست ، حالا یا از روی دلسوزی ، یا از روی نادانی ، یا از روی ... ، باید بشنوی ...

من شمارو چقدر دوست دارم اخه❤خیلی براخودتون و افکارتون ارزش قائلم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام عزیزان.

امیدوارم حال تون خوب باشه و جیباتون پرپول و سفره هاتون پر روزی.

یه سوال دارم، ممنون میشم هرکسی  میدونه پاسخ بده.

آیا وام ویپاد و دی جی پی و اسنپ پی رو میشه همزمان دربافت کرد؟

یا اگر یکیش  رو دریافت کرده باشی امکان دریافت دیگری  رو نداری؟

@مامان سبحان۷

سلام دوستان روزتون بخیر و خوشی 

امیدوارم همگی خوب باشین و پر پول 

درگیر پسر کلاس اولیم هستم وقت نمیکنم زیاد بیام سایت 

دوهفته پیش براش جشن آب گرفتم تو خونه 

چون کلا ۹ نفر بودیم دیگه کیک سفارشی ندادم 

کیک سفارشی رو کیلویی ۳۸۰ میزد کیک داخل یخچالشون کیلو ۲۸۰

البته سفارشی رو بالای ۳کیلو میزد منم  روز قبلش رفتم قنادی و یه کیک انتخاب کردم گفتم فردا مثه همین کیک با زمینه سفیدو ابی برام بزن روش هم چنتا قطره ی آب بزن

ایشونم با همون ۲۸۰ تومن فاکتور زد حدود ۳۸۰ کیکم شد

خونه هم الویه درست کردم که همه ی موادشو داشتم 

یه بسته هم فلافل اماده گرفتم سرخ کردم

یه ظرف کارامل و یع ظرف ژله درست کردم

واسه میوه هم چنتا انار و ۵تا نارنگی و ۳تا خیار داشتم 

با کدو حلوایی گرد

کدو حلوایی رو شبیهه کدو هالوین تزببین کردم گذاشتم وسط یه دیس کریستال آبی 

دورش نارنگیا رو که از وسط نصف کردم به صورت دایره و انارای ۴ قاچ رو چیدم با خیاری که شبیهه گل قاچ زدم 

خیلی شیک شد

پاپکورن هم درست کردم

یه بسته نایلون قیف خریدم داخلش پفک و پاپ کورن ریختم سرشو با روبان آبی گره زدم

مقوای آبی هم خریدم ۱۰تومان با پسرم ریسه ی قطره ی آب درست کردیم با چنتا بادکنک

خیلی قشنگ و کم خرج شد جشنمون

پسرمم خیلی خوشحال بود😍

دیروزم رفتم خونه ی مامانم یه سری از وسیله هام از ۵سال پیش که اومدم این خونه ی جدیدو جا نداشتم تو انبارشون بود

همشو دراوردم یه سری رو دادم نیازمند

یه سری سوفله خوری و ظروف پذیرایی و قالیچه و تخت و.. رو اگهی کردم بفروشم با پولش طلا بگیرم

کالسکه و رانو و کلی وسایل نوزادیه پسرمم گذاشتم زیر قیمت دو ساعته اومدن خریدن بردن

کلا با انباشتگی رابطه ی خوبی ندارم

ترجیح میدم چیزایی که لازم ندارمو رد کنم بره و پولشو تبدیل کنم

2810