2777
2789
میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

ولی به نظر من نکته اقتصادی توش نبودا...

یه روز جمعه خوب و خوش که الهی براتون پرتکرار باشه...

دوستان سکه های ویپاد برای وام ۲۰۰میلیونی رو دیدید؟؟ اخه چرا همه چیز رو برامون تبدیل به ارزو کردن

من چندین چند بار برای دوستان اینجا محاسبه کردم مقدارشو همین میشد. شما چجوری حساب کردین که کمتر میشده؟؟؟؟!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمچقدر عالی که مشغول کارای جشن بودی چی بهتر از این😍عزیزم یادمه قبلا گفتی خونتون ۴۰ متره،ما ...

عزیزم یکی از آشناهای ما وسایل و کمد و تخت بچه رو تو اتاق گذاشت. مبل ها و تخت خودشون و وسایل غیر کاربردی فروخت و  یک مبل تخت خواب شو دو نفره و دو تا مبل یکنفره تخت خواب شو تو پذیرایی گذاشت. راحت شد.

ما که هیچ مدیریتی تو این متن شما ندیدم اوه چه خبره .صبونه ساعت ده ونیم حالا هیچ.اما این همه چیز میز ...

مدیریت در سطح درآمدی های مختلف قاعدتا متفاوت هست

سطح زندگی یک فرد با درامد ۱۰ تومن با فردی با درامد ۱۰۰ تومن زمین تا آسمون متفاوته

قرار نیست همه مثل هم باشن

مثلا خانم دکتری که ماهانه حداقل ۳۰۰ میلیون درامد داره

۵ میلیون خرج روزانه داره

شاید این خانم دکتر یه روز ۲ میلیون خرج کنه بگه مدیریت کردم که درست گفته

میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

خیلی عالی بود عزیزم 

اما منم هوس صبحانه‌ات رو کردم😍😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان عزیزم یه راهنمایی ازتون میخواستممن ۱۰تومن دارم که جمع کرده بودم گوشی بخرم چون گوشی خودم ...

عزیزم برای گوشیت قاب اصل بخر هیچیش نمیشه

منم خواهرزاده‌ام گوشیم رو پرت می‌کنه تا حالا آخ نگفته

ولی گلس و قاب اصل دارم

سلاممممم

منم یه گزارش از جمعه بدم 

بعد یکسال خانواده‌ام رو دعوت کردم خونه‌ام هیچکدوم توقع نداشتن چون من مجردم همش میگن تو باید بیای پیش ما خودت رو به زحمت ننداز

اما من دیگه باید دعوت میکردم خونه‌ام هم تکمیل شده بود بهترین موقع بود

حدودا ١۵ نفر بودیم خانواده‌ی من ماشالا غذاشون زیاده پس غذا خیلی بیشتر از این تعداد پختم و چون اولین بار بود میومدن خونه‌ی من میخواستم همه‌چیز بهترین باشه

میز مزه چیدم با میوه و شیرینی با انواع کالباس و پنیر‌های مختلف

شام هم مرغ شکم پر، قورمه‌سبزی، کشک بادمجان و سوپ

هزینه‌ی مهمونی زیاد شد 

اما مدیریتی که من کردم این بود که خیلی از وسایل رو از ماه پیش خریدم مثل نوشابه پنیر کالباس چیپس آجیل و... باعث شد یکدفعه بهم فشار نیاد

گوشت رو هم با اعتبار تارا خریدم دو تومن

فقط پول میوه رو نقد دادم

خیلی عالی برگزار شد حس خیلی خوبی دارم🥰🥰🥰

عزیزان ب راهنمایی  تون نیاز دارم 

پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس 

خونه تقریبا جای خوب شهرشونه منتها ب علت نداشتن آسانسور و پارکینگ آنچنان رشد قیمتی نداشته 

حالا اونروز پدرم گفت میخوام بفروشم طلا بخرم شاید سودش بیشتر باشه ، نظرتون چیه ؟

اینو بگم همین آپارتمانه تنها پس اندازه پدرم هس 

کارگره با هزار بدبختی چند سال پیش خریده 

پیشاپیش از راهنمایتون ممنونم 

ممنون عزیزم 🌺❤️کار آزاده هیچ وقت مبلغ دقیق حساب نکردیم واسه یک ماه ولی ۷۰+ هست چون مجموع اقساطمون ن ...

ماهم خونه و ماشین داریم.خودمم خیاطی بلدم و هزینه لباسمون خیلی کمتر از حاضری میشه.ولی باید یک فکری برای بیرون رفتن بکنم.البته قسطهامون زیاده و کلا ۲۰ تومن میمونه برامون.ولی بنظرم با ۲۰ تومن هم باید بتونیم ماهی یک بار بیرون بریم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
عزیزان ب راهنمایی تون نیاز دارم پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس خونه ...

عزیزم من مخالفم خونه رو بدین اجاره اینجوری پدرتون یه درآمد ماهانه ثابت پیدا می‌کنه که خب خیلی کمک کننده‌است دقیقا مثل حقوق بازنشستگی

اگه طلا بخرن نفعی براشون نداره

خیلی درگیر این جریان سود طلا نشین 

طلا عالیه اما نه تو این شرایط

سلام خانوما شبتون به خیر اینجا یه کاربری بود گفت من دو قلو دارم و یه بچه دیگه هم دارم یعنی سه فرزند ...

سلام عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت 

در حال حاضر ی خونه داریم که مقداریش به نام من و مقداری به نام همسرم هست 

آیا این زمین به ما هم که خونه از خودمون تعلق میگیره یا ن 

کجا باید ثبت نام کنیم? ♥️🙏

عزیزم من مخالفم خونه رو بدین اجاره اینجوری پدرتون یه درآمد ماهانه ثابت پیدا می‌کنه که خب خیلی کمک کن ...

ممنون گلم 

رهن داده ک خود پول رو گذاشته بود رو خونه چون وقتی خرید کلی تعمیر میخواست 

هدف پدرم خرید یه ماشین سنگین کوچک ک تو گمرک شهرشون باهاش کار کنه  پدرم ۵۲ سالش ۱۲۰سال عمر کنه ان شاالله 

سختی زیاد کشیده 

حالا نمیدونم برای بهتر وسریعتر رسیدن ب هدفش خونه روبزاره بمونه یا بفروشه طلا بخره 

امسال برای من هزاران مرتبه خداروشکر سال پر پس اندازی بود چون من از پارسال تابستون که اینجا رو پیدا ک ...

عزیزم ببخشید بانک رسالت با ضامن وام گرفتین چجوری؟ 

چون رسالت کلا اینترنتیه من شنیدم فقط با اعتبار سنجی وام میدن کدوم قسمت ضامن میخوان 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🎀 

سلام عزیزم نه برای ده تومنی و ۲۰تومنی باید اشتراک نقره ای بگیری که قیمت فک کنم۱۸۰۰باشه قبل از واریز ...

عزیزم ببخشید از زمان ثبت نام چقدر طول کشید وام رو بدن؟ 

و اینکه شما چک گذاشتین یا سفته؟ 

من میخوام این وام رو بگیرم ولی میترسم پ

ول اشتراک رو واریز کنم بعد وام رو ندن! 😕

ممنون گلم رهن داده ک خود پول رو گذاشته بود رو خونه چون وقتی خرید کلی تعمیر میخواست هدف پدرم خرید یه ...

بذاره خونه بمونه

هدف رو بذارین برای جور کردن حداقل نصف پول پیش رهن

که سال بعد بتونین خونه رو با رهن و اجاره بدین مستاجر

اینجوری دستتون باز میشه برای خرید ماشین

مثلا میتونین ماشین رو قسطی بخریم پول اجاره رو بدین قسط ماشین

2810