2777
2789
بله عزیزم خونه ی من ۴۰ متره من در قدم اول همه وسایلمو رد کردم رفت پولشو تبدیل به طلا کردمبا خودم گفت ...

خیلی خونه قشنگی داری

از همه قشنگ تر همون پرنده ای هست که نگه میداری

واقعا ابعاد خونه مهم نیست. آدم میتونه توی ۳۰۰ متر هم احساس قفس داشته باشه

توی ۴۰ ۵۰ متر احساس آزادی و پریدن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانم‌ها کسی می‌دونه از میلی وقتی خرید می‌زنی چقدر طول می‌کشه پول به حساب بیاد ؟

اگه حساب رسالت داشته باشین سریع واریز میشه

اما سایر بانک ها ۵ ۶ ساعت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

فقط اونجایی که گفتن پیتزای مامان بهتره و بهشون سیب زمینی دادی😂😂😂

اما افرین همین بیرون رفتن ها تمام پول رو خالی میکنه. به خصوص اینکه همیشه بیرون غذا خوردن اون حس تفریح و تنوع و سرگرمی بودنش رو از بین میبره و باز باید دنبال یک تنوع هزینه بر دیگه باشین 

راستي پارسيانهايي هم كه از ديجي و اسنپ خريده بودم برداشتن و هيچ مشكلي نداشت گفتم براي بچه هايي كه دو ...

عزیزم اتفاقا الان داشتم پارسیان های دیبا گلد رو نگاه می کردم از اسنپ . همش دودلم شما از دیباگلد گرفتین؟

میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

خیلی عالی که روز خوبی رو سپری کردین خداروشکر 

ولی هیچ جای نوشته های شما من مدیریت خاصی ندیدم حقیقتش !

خیلی عالی که روز خوبی رو سپری کردین خداروشکر ولی هیچ جای نوشته های شما من مدیریت خاصی ندیدم حقیقتش !

عزیزم این مطلب را کاربر دیگه ای هم گفتند ولی همونطور که دوست دیگه ای گفتند مدیریت هر خونه ای بستگی به شرایط مالی و خانوادگی اون خانواده داره فرضا من که در ماه ۲۰ تومان هزینه میکنم شاید این مدیریت نباشه ولی برای کسی که هر جمعه مثلا ۵ تومان هزینه تفریح و گردش میره این گزارش واقعا مدیریت خوبی داشت.

خیلی عالی که روز خوبی رو سپری کردین خداروشکر ولی هیچ جای نوشته های شما من مدیریت خاصی ندیدم حقیقتش !

بجای کافه که هرهفته میرفتن برای صبحانه خودشون توخونه صبحانه چیدن.بجای نهار بیرون خودشون غذا درست کردن که هرچقدرممممم بریزو بپاش کنی باز یک چهارم بیرون میفته.حتما خداروشکر درآمد بالایی دارن که این روز براشون سیو داشته

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیزم.اریاناجان چندوقت طول کشیدتاخیاطی روحرفه ای یادگرفتید؟من هنوز اوایلشم.سعی هم میکنم حواسموج ...

منم دارم میرم کلاس 

استادمون تحصیل کردست مدرک فنی حرفه ای خیاطی هم داره

ازمون داد اموزش پرورش قبول شد

الان داره هم تو هنرستان اموزش میده و فرهنگی شده هم تو کانون پرورشی شهر 

جاهای دیگه هم کلی درخواست داره که میگه وقت نمیکنم

مادرشم کارگاه خیاطی داره

برای پیشرفت هدف خیلی مهمه و اراده

در مورد خیاطی حتی اگه دلت نخواست مشتری بگیری همینکه هر وقت احساس نیاز کردی چندتا لباس جورواجور برای خودت بدوزی چند هیچ از بقیه جلوتری...کلی تو هزینه صرفه جویی میکنی،به جای یدونه لباس با پولش میتونی دوتا بدوزی

منم دارم میرم کلاس استادمون تحصیل کردست مدرک فنی حرفه ای خیاطی هم دارهازمون داد اموزش پرورش قبول شدا ...

مرسی عزیزم...

حرفتون کاملا درسته من خودم اول کاری یه دامن دوختم که بیرون ۳۵۰قیمتش بود ولی من با دویست تومن دوختم چون فقط هزینه پارچه داشتم...

امیدوارم شماهم موفق باشید..

انگیزم بسیاریالاست...وهدفم مشخصه دوستدارم فعلا یادبگیرم ودراینده دخترام همراهم باشن وکارمون رو توسعه بدیم ومنبع درآمدی باشه برامون...وبقول شمادوست عزیز همینکه نیازلباس های خودمونو برطرف کنیم خودش خیلیه...چون من بچهام دخترهاست ونیازبیشتری به لباس داریم..

به امیدخدا که ازپسش برمیایم

سلام دوستان عزیزم یه راهنمایی ازتون میخواستم

من ۱۰تومن دارم که جمع کرده بودم گوشی بخرم چون گوشی خودم قیمتش بالاس بچه کوچیک دارم گفتم حیفه خرابش میکنه از اون بیشتر استفاده کنم چون موقع غذا خوردن باید فیلم ببینه با گوشی و بعضی وقتا پرت میکنه‌

حالا دو‌دل شدم که از همین گوشی استفاده کنم ۱۰تومنو طلا بگیرم نظر شما چیه؟

من هنوزم امید دارم معجزه بشه  

سلام سلام 

حتی من که دو هفته است تو خونه نون ندارم😁 (بچه های دورهمی در جریانن) میگم گلشیفته مدیریت کرده بابا 

انقدر موشکافانه بررسی نکنیم دا 

الان یه صبحونه کافه حداقل حداقل یه تومن که البته خیلی خیلی بیشتر میشه آب میخوره 

سر و تهش رو با تخم مرغ آب پز و پنیر و کره و شکلات صبونه هم آورده، قول میده شکلات صبونه اش هم فرمند بوده، نوتلا نبوده. 

قول بده گلشیفته😡

آقا توقع دارین طرف بگه صبونه میریم کافه، بعد بیاد دقیقا چی بذاره؟؟ 

پس مدیریت رو به چی میگن؟؟؟ 🥴 

من میگم در راستای اعتراض به حرکت گلشیفته، دو دور تاپیک رو بترکونیم.😁 

بعد دخترمون خیلی عاقلانه ناهار می‌خواسته بره بیرون ولی باز غذا گذاشته، جلوی کلی بی برنامگی احتمالی رو گرفته‌. خوبه دیگه. 

من خونه گلشیفته رفتم، به استانبولی میگه چلوگوشت🥴 استانبولی گذاشته بود. کوکو سبزی رو هم میگه کباب تابه ای. چون هر دو رو پهن می‌کنه کف ماهیتابه، گاهی اسماشون رو جای همدیگه استفاده می‌کنه.

قول میده دفعه بعد بیشتر مواظب باشه.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810