2777
2789

خانما تا عید چیزی نمونده ، آخر این ماه هم جشن دارن میخوام برم خیلی برام مهمه لاغر کنم ، 

کلم پیچ نصب کردم ، وزنمم ۷۷ میخوام برسم ۷۰ .

ورزشم روزی یه ساعت پیاده روی و کالری مصرفیمم مجازم ۱۵۰۰ تا بخورم اما ۸۰۰ الی ۹۰۰ میخورم ، نظرتون چیه؟ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استپ وزنی میشی زیر ۱۰۰۰ نخور

واقعا؟ آخه اونجوری که خیلی کم نمیکنم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من دوماه شش کیلو کم کردم روهمونم البته خیلی نامنظم رژیمم فردا می‌خوام رژیم شوک سیب بگیرم یا پرتقال

ورزشم میکنی؟

از ۱۲۰۰ کمتر بخوری بدن وارد فاز قحطی میشه و چربی ذخیره میکنه و لاغر نمیکنه

وای ترسیدم واقعا؟ خب ۱۲۰۰ تا بخورم لاغر نمیشم خیلی 

خب اینجوری ک کلا لاغر نمیشی استپ وزنی میشی بعدم دوباره مغز اشتهای رو زیاد میکنه برای فرار از قحطیاصو ...

آخه من میخوام هفته ای یک کیلو کم کنم و اینجوری شدنیه اما اگر ۱۰۰۰ تا کالری بخورم در ماه چقدر کم میکنم؟

بیا باهم رژیم بگیریم چهار ماه تا عید وقت داریم ماهی سه کیلو لاغر کنیم میشه دوازده کیلو خیلی خوبه

عزیزم ایتا داری؟ من از خدامه یه همراه و مشوق هم باشیم دوستانه