2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24940 بازدید | 3529 پست

سلاااام خزان جون

ص = نان جو پنیر گردو شیر

ن= خورشت مرغ و برنج

م و ۲= یک لیوان آب طالبی

ش= سوپ

کالری مصرفی=۱۶۵۰

مجاز ۱۸۰۰

@خزان_نارنجی    

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
عسیسمممم🥲😅❤️ اشکال نداره همیشه سلامت و تندرست باشی❤️ خوبم 🌱🤍

قربونت برم من همچنین😍😍😘😘

خداروشکر❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بی هیچی میخورم زودتر اثر کنه😂 خود فروشنده بهش گفته بود با کشمش بخور اگه نتونستی طعمشو تحمل کنی

😂😂😂

حالا امتحان کن با همون کشمش شاید خوب بود برات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام بر همگی گزارش امروز  ص نان سنگک پنیر خیار گردو ۲۴۵ کالری  ن الویه+نان سنگک ۵۳۸ 🙄 ...

سلام خوشگل خانم نوش جونت😘😘

واسه شب اول خیلی خوب بودی👏👏

ن هر روز نمیکنم چون میبینی مهمون شد هفته ای دو بار چیزی پیش اومد تولدی فلانی جبران میشه😂. این دوشن ...

خب اینجوری خوبه👍👍

ببین همیشه آخراش سخته منم اخراش هرچی رعایت میکردم بزور کم میکردم🤦‍♀️

سلام  امیدوارم که زودتر خوب بشی خدا سلامتی بده عزیزم

ممنون عزیزدلم

میگم خواهری برا این ماه اسم و وزن یادداشت کردی مثل ماه های قبل؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
نوش جونت عزیزم  ورزش نمیکنی؟

در حد پیاده روی و کار خونه

انشالله چند روز دیگه کلاس فیتنس ثبت نام میکنم❤

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

سلام من نمیدونستم اینجا میتونیم گزارش بدیم فکرکردم فقط تو اون تاپیک وزنمو باید بگم

اینجا میتونیم عکس خوراکیارو هم بدیم؟؟بعضی وقتا حس میکنم برنامه کرفس کالریشو اشتباه میزنه