2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خدایی خیلی سیر نگهم میداره و سبکه  آره دخمل خوبی شدم😌😍

دخمل خوبی که بودی     خوبترتر شدی

خیلی اوقات ادما خودشون خودشونو گول میزنن که اگه فلان چیزو بخورم سیر نمیشم. در حالیکه الان دو شبه داری سالاد میخوری و کالری ۲۰۰ میبندی اما گشنت نشده

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@lite    

@tanha_766    

گزارش نمیدین خوشگلا؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@ملوسه_جاده_چالوس     @00eshgh00     گزارشاتون؟🤔

چشم از امروز 😢

بخدا همش اسیر دندون پزشکی و دندون درد بودم 

تازه الان ورزشم تموم شد شب گزارشو می‌فرستم عزیزم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان، امروز سفر بودم چیت کردم گزارش نمیدم ولی چالش  خود بخود نخوردم. قند اضافه شده نخوردم، شام که اصلا نخوردم، کالری هم بیشتر از سیصد تا سوزوندم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
سلام مینا جانم احوالاتت چطوره؟ نوش جونت باشه توی چالش شرکت نکردی؟

ساناز جان  من جایی مهمونم این چند روز برا همین امکان سالاد درست کردن و رعایت زیاد نداشتم

از امروز میرم خونه خودم میشه تا اخر هفته انجام بدم؟

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام من چالش رو رعایت نکردم ۱۰۰کاری از مجاز کمتر خوردم ص.۱کف نان و پنیر ن.۷قپلو و کمی مرغ ش.۱کف ...

سلام خوشگلم

نوش جونت😘😘👌👌

اگه سخته برات رعایتش کامل رعایت نکن ولی مثلا بجای ۳۰۰ تا سوزوندن ۱۵۰ تا بسوزون

بجای حذف کامل قند مصنوعی کمتر بخور

مثلا تو این هفته دومین باره بستنی میخوری درسته؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فداتشم که اینهمه مهربونی 🥺♥️♥️♥️♥️ مواظب همه چی خیلییی خوب هستم اما یه وقتایی پرخوری عصبی میاد سرا ...

خدانکنه عزیزمییی😘😘😍😍❤

اره میفهمم منم دچارشم فقط سعی میکنم با خوردن اب و دمنوش و این چیزا خودمو کنترل کنم اون وقتا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزممم😂❤ از مکه میان چی میگن؟ زیارت قبول؟😂😂 بخدا یادم نیست اخه خیلی وقته کسی که از مکه بیا ...

اره  همونو میگن😂  

از امروز هستما گزارشرو میدم بالاخره اومدیم خونه خودمون. 

ببینم هفته بعد چند میشم

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
ساناز جان  من جایی مهمونم این چند روز برا همین امکان سالاد درست کردن و رعایت زیاد نداشتم از ام ...

آره عزیزم چرا نشه

فدات