2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام خوشگلم نوش جونت😘😘 در حد رفع هوست خوردی و زیاده روی نکردی این عالیه👌

سلام سلام

ص یه کف نان تنوری و پنیر و گردو و چای

ن.پلو ۶ ق و گوشت قوطی کبریت و ته دیگ سیب زمینی خییلی چرب نبود کمی

ص.یک چهارم ساندویچ همبر

م.و هندوانه و توت🤤🤤🤤

۱۵دقیقه پیاده روی 

حدودا زیاده روی دیروز رو جبران کردم

وزن ۶۲.۴۰ هدف۵۸

@خزان_نارنجی   سلام عزیزم گزارشم عصری رفتیم کافه کاپوچینو با کیک خوردیم کیکه تولد نبودا سس شکلاتی داشت کوچیک بود ولی من زدم کیک تولد یه برش ۵ در ۱۰ که خیالم راحت باشه کاپوچینوام زدم یه بسته درسته؟ 

صبحانه:بربری+پنیر+گردو

ناهار:باقالی پلو+نیمرو

عصرونه:کاپوچینو+یه برش کیک تولد

شام:نون باگت یدونه کوچیک+سوسیس سیب زمینی

مصرفی:۱۴۹۵

مجاز:۱۵۸۰

🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا من گروه سبزم این سمیرا الکی منو فرستاد آبی خواستم دلشو نشکونم    چَمش🥺

آره آره راست میگی🤨

آفلین دخمل گل😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام سلام ص یه کف نان تنوری و پنیر و گردو و چای ن.پلو ۶ ق و گوشت قوطی کبریت و ته دیگ سیب زمینی خیی ...

سلام به روی ماهت

نوش جونت😘😘

باریکلا دختر با اراده👏👏👏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام گلم 

گزارش امروز 

صبحانه چای کرم کاکائو نان.

ناهار ۱ونصفی ساندویچ فلافل 

شام سالاددفصل نان 

میانوعده ازگیل هندوانه 

مجاز ۱۴۰۰

مصرفی ۱۴۲۰

@خزان_نارنجی‍ 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

😘😘😘 الان ۷۰/۵۰۰ هستم ،قدم ۱۶۶ یا ۱۶۵ هستم  آره ۶۵ رو خیلی دوست دارم یکم نگرانم که نکنه باز ...

موفق باشی عزیزم💐

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
سلام مینا جونم. کاهشت مبار‌ک باشه دختر ترکوندیا میان وعده هم شیرینی هم قند؟ نبینما دیگه

سلام ساناز جون گزارش چهار شنبه

مجاز ۱۱۰۰  مصرفی۱۲۵۹ 

آب ۲ لیوان 

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد