2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام ببخشید امروز یکم درگیر بودم  از امروز قول میدم بیام گزارش بدم تنبلی ممنوع صبحانه:هندونه ...

به به مریم خانوم کوکی پز کدبانووووو

داشتی خوب کم میکردی حیفه ول نکن گزارشو حتما بذار🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  کالری مجاز 1500  کالری مصرفی نزدیک 800  چون قرص دوفامد میخورم تهوع د ...

عزیزم قرصتو شبا بخور که حالت تهوع تو روز نداشته باشی.

چون اضافه وزنت بالاست بری گروه ابی احتمالا استپ میشی و به سختی وزن کم میکنی دیگه با این کالریه پایین

میرم بلکه فرجی شه گزارشم عزیزم صبحانه:سنگک+نیمرو ناهار:تهچین عصرونه:گوجه سبز توت فرنگی ...

سلام وای این گزارش چند روز پیش منه😂😂😂 فقط من صبحانش آبپز خوردم به جای نیمرو .

میان وعده هم فقط گلابی نداشتم .بقیه اش عین غذاهای منه😂

سلام وای این گزارش چند روز پیش منه😂😂😂 فقط من صبحانش آبپز خوردم به جای نیمرو . میان وعده هم فقط گ ...

من پروفایلمو نارنجی کردم 

۱۸ کیلو باید کم کنم ولی احتمالا ۷۵ بشم کافی باشه ولی بازم من همون ۷۰ گذاشتم شاید اون موقع دلم خواست بیشتر کم کنم

🧡
عزیزم قرصتو شبا بخور که حالت تهوع تو روز نداشته باشی. چون اضافه وزنت بالاست بری گروه ابی احتمالا اس ...

چشم

تا الان زانوهایم درد میکرد ورزش نمی‌کردم می‌خوام ورزشم شروع کنم ورزش هوازی انجام بدم متابولیسمم بره بالا

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

سلام عزیز دلم من برگشتم ❤️ امروز وزن کردم ۶۴.۷۰۰ بودم  یک کیلو کاهش داشتم از امشب گزارش میدم ...

سلام گلم. خوش برگشتی

کاهشتم مبارک 🩵🩵

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...