2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام سلام امروزم راضی بودن از خودم ص.یه کف نان پنیر گوجه و چای ن.۵ق پلو ۲ق قرنه سبزی ۲ق ماش پلو ...

سلااام دخمل گل

به به باریکلاااا👏👏👏

نوش جونت😘

بهت افتخار میکنم🤩🤩

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@bshsvb    سلاااام بی معرفت. معلوم هست کجاااایی؟؟؟؟ رفتی که سفر بری و مهمونات برن و بیایی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@پروازبلند    

@خزان_نارنجی    

سلام خوبین خواهرا من امروز صب زود خبر فوت مادر جاریمو دادن همش بیمارستان و مسجد بودیم

صبحانه و ناهارم تو ماشین  دنبال آنبولانس یه چی خوریم کلا وضع بدی بود

صبحانه چای و قند کیک و دلستر ۳۹۲کالری

ناهار ساندویچ سرد ۳۴۸کالری

شام برنج و سینه مرغ و اب مرغو نوشابه ۵۸۲کالری

م و شب هندوانه و چای و قند ۱۰۰کالری

کالری مجاز۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۴۲۰

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام بچه ها   صبح نان ، پنیر ، گردو  279  باقلوا ، موفین   320 ناهار ماکاران ...

سلام گلم. نوش جونت

پیاده رویت عالیه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
زودتر بذار مریم گزارشتو

سلام ببخشید امروز یکم درگیر بودم 

از امروز قول میدم بیام گزارش بدم تنبلی ممنوع

صبحانه:هندونه پنیر سنگک یکم کرم کاکائو

ناهار:آبگوشت گوشت کوبیده لواش 

شام استامبولی و سالاد شیرازی 

میانوعده موز هندوانه کوکی خودم پز

مجاز ۲۰۰۰

مصرفی ۲۰۰۰

از فردا ورزشم اضافه میکنم انشالله 

وزنم نکردم چون میدونم اضافه کردم 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

ممنون مهربون واسه همین دیشب عذاب وجدان نداشتم اصلا

خودت یه پا استادی توی رژیم گلم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام عزیزم مینو خانوم چه کرده همه رو دیوونه کرده نوش جونت 🩵🩵

فدایی داری سر گروه

امروزم پیاده روی خوبی کردم بی صبرانه منتظر دوشنبه هفته بعدام

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
فدایی داری سر گروه امروزم پیاده روی خوبی کردم بی صبرانه منتظر دوشنبه هفته بعدام

سلام عزیزم. نه خسته

منم منتظرم ببینم هفته دیگه چقدر میترکونی

سلااااااااام بر همگیییی من دوباره اومدم خوش اومدم😂

@delbar   سپیده جونم قربونت برم مرسی که به یادم بودی پیام داده بودی تگ کرده بودی 😘 اونقده دلم برات تنگ شده بوووود😍

@خزان_نارنجی   سلام بر سرگروه خودم سمیرا خانم😍 من اومدم با اضافه وزن خاک به گووورم🤣 تا ۷۴ کیلو رفتم آخرین بار که وزن کردم ۷۶ بودم حالا امروز وزن میکنم خبرت میدم چند کیلو ام ولی احتمالا ۱۰ کیلو بخوام کم کنم خدا کنه خیلی زیاد نشده باشم🥲

بابا یه گروه بزنید واتساپ یا ایتا سخته هی بیایم سایت😑😂

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
سلااااااااام بر همگیییی من دوباره اومدم خوش اومدم😂 @delbar   سپیده جونم قربونت برم مرسی که ...

سلام عزیزم خوبی .چه خبر

اخه چرا یهو غیب میشید؟😂

ما ایتا هم بزنیم یهو غیب میشید میگید ایتا سخته کی حال داره بیاد ایتا 😂😂😂