2777
2789
کجا میدیدی؟

تو محلمون.دوست دخترداییم بخاطر پسری که دوسش داشت خودش رو آتیش زد توباغ اونم باغ عموی مامانم که پشت اتاق ما بود با چشمم میدیدم که آتیش گرفته و مدویید و کمک میخواست.....خانومه با برادرشوهرش دوست بود برادرشوهره ۱۹سالش و خانم چندسال ازش بزرگ تر....با برادرشوهره نقشه کشیدن شوهره رو تیکه تیکه کردن.....اون موقع ۲۰سال پیش این زن تو روستا کارگر داشت....خونه زندگیش عین قصر بود 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسانه الان شوهره روانی رو با دست بند و پابند با کلی مامور و پلیس آوردن برای صحنه سازی

سقط بشه عوضی بچه ها رو یه عمر بدبخت کرده چه بر سر روانشون اومده بچه ها😭😭😭😭

کجا میدیدی؟

سارا بخاطر حال خودت و لیا هم که شده چند روز برو من کاش اون موقع این چیزا رو نمیشنیدم ونمیدیدم تا صبح نمیخوابیدم از ترس تازه مگه چندسالم بود منی که تازه بابامو از دست داده بودم....

تو محلمون.دوست دخترداییم بخاطر پسری که دوسش داشت خودش رو آتیش زد توباغ اونم باغ عموی مامانم که پشت ا ...

😭😓

چه بد 

به خصوص دختر جوون 

یعنی برادر ،برادرش رو تیکه تیکه کردن؟

اخرش فهمیدن ؟آخر عاقبتشون چیشد؟

سقط بشه عوضی بچه ها رو یه عمر بدبخت کرده چه بر سر روانشون اومده بچه ها😭😭😭😭

خدا لعنت کنه 

افسانه چنان زندگی داشتن همه حسرتشو میخوردن به خصوص فامیل های خودش 

باغ ،خونه دو طبقه،زندگی کارمندی،زنه قبل عید رفت عمل اسلیو معده ،خودشو لاغر کرد هرروز با یک رنگ لباس میپوشید ،زنی که موقع چاقی مانتوهای بلند و کشاد میپوشید مانتو کوتاه رنگی تنگ بلوز شلوار میچرخید مدام اوایل کوچه بچه هاش بازی میکردن اما بعد از لاغری مدام این ملاس اون کلاس میبرد بچه هاش رو مدام بیرون گردش خرید میرفتن 

همسرش ماشینو تمیز می‌کرد تو کوچه ،این خانم میومد چیتان پیتان کرده با دختراش میرفتن کردش دور دور 

تازگیا کراتینه کاشت کرده بود سرویس طلا و النگو هم خریده بود 

همسرش گریه می‌کرد برگرد غلط کردم التماس می‌کرد برگرده 

اصلا برام قابل باور نیست

😭😓چه بد به خصوص دختر جوون یعنی برادر ،برادرش رو تیکه تیکه کردن؟اخرش فهمیدن ؟آخر عاقبتشون چیشد؟

دختره انقد مهربون بود هنوز قیافش رو یادمه موهای بلند تا پایین باسنش...

آره همون شب لو رفتن....همون شب که نقشه کشیده بودن کارگرشون که خونشون بود ساعت رو تغییر داده بود زنه و به کارگره وشوهرش گفت شما امشب برین....جفتشون رفتن زندان و هیچی جفتشون هم بعد چندین سال ازدواج کردن و من هنوز اون روانیایی که با این دوتا روانی ازدواج کردن رو درک نمیکنه.... زنه خراب دوتا بچه داشت دختره اسمش شهره بود پسره نیما.... با دختره تو یه مدرسه بودیم...پسره هم با هم کلاسیم ازدواج کرد زندگیشون بدرد نخور بود یادمه.معتاد و...

خدا لعنت کنه افسانه چنان زندگی داشتن همه حسرتشو میخوردن به خصوص فامیل های خودش باغ ،خونه دو طبقه،زند ...

همش تظاهر بود با خیانت داغ زد رو دل زنه اون چیتان پیتان زنه بدبخت هم بخاطر این بوده عمل و...امان از چشم زخم.... باید اونجاش قطع میشد خیانت نمیکرد زنه مرد اما بچه ها چی روح بچه ها تاابد مرد مگه ترمیم میشه😭😭😭😭😭

تیکهدتیکه‌کردن؟چرا قصاص نشدن؟

نمیدونم من زمانی که شنیدم اینا آزاد شدن مثل چی میترسیدم از اون کوچه رد شم برم مدرسه.خونواده هاشون یادمه رضایت دادن فقط یادمه چند سال زندان بودن 

نمیدونم حامد هم خونه نیست ببره که دیروز خونه مامانم بودیم

عیبی نداره که دیروز بودین الان زنگ بزن آقا حامد همه ی وسایل رو جمع کن برو تا۱۰روز بمون جدی میگم نباش تو این محیط دم امتحان لیا هم‌هست بچه چرا اینا رو بشنوه.

همش تظاهر بود با خیانت داغ زد رو دل زنه اون چیتان پیتان زنه بدبخت هم بخاطر این بوده عمل و...امان از ...

نه نمیشه بخدا ترمیم نمیشد 

دختر بزرگ‌ترش داد میزد که الهی بمیری بی شرف 

عیبی نداره که دیروز بودین الان زنگ بزن آقا حامد همه ی وسایل رو جمع کن برو تا۱۰روز بمون جدی میگم نباش ...

افسانهذخودمم بخوام برم مامانم اینا قبول نمیکنن ده روز رو😂

اینجا دیگه سر و صدا نیست که بچه ها رفتن خونه مادربزرگ خاله شون 

شوهره هم رندان 

افسانهذخودمم بخوام برم مامانم اینا قبول نمیکنن ده روز رو😂اینجا دیگه سر و صدا نیست که بچه ها رفتن خو ...

ها توهم عین منی🤕🤕🤕🤕🤕🤕 آها فک کردم عزاداری واینا میکنن تو اون خونه شاید پس خونوادش تو اون کوچه نیستن.