2777
2789
عنوان

سلام عزیزان

27 بازدید | 5 پست

میگم مردای ورزشکار که فعالیت بدنی دارن مثل کشتی گیرا و بدنسازان و ...گرم ترن نسبت به آقایونی که ورزش نمی کنند منظورم ورزش اثری میذاره  شما تجربه ای دارید سالم ترن درسته

ربطی نداره

مردی که سالمه اصولا باید از نظر رابطه جنسی هم مشکلی نداشته باشه

ولی ورزشکارایی هستن که شدیدا سردن، به ژنتیک طرف و خیلی عوامل دیگه بستگی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ربطی ندارهمردی که سالمه اصولا باید از نظر رابطه جنسی هم مشکلی نداشته باشهولی ورزشکارایی هستن که شدید ...

ولی خب ورزش باعث گردش خون بیشتر و بطبع گرم تر شدن میشه تا آدمی که هیچ فعالیتی نداره خیلی ها جدیدا سرد شدن بخاطر مصرف دارو ها و خیلی عوامل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب ورزش باعث گردش خون بیشتر و بطبع گرم تر شدن میشه تا آدمی که هیچ فعالیتی نداره خیلی ها جدیدا سر ...

خانوم قوز چه ربطی به شقیقه داره

گردش خون ارتباطی به میل جنسی نداره

اون برگرفته از هورمونه

یه سریا حالا هورموناشون بالانس تره

انقدر دیدم ادمی که سالی به ماهی تکون نمیخوره از جاش ولی کم مونده به در و دیوار نظر کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خانوم قوز چه ربطی به شقیقه دارهگردش خون ارتباطی به میل جنسی ندارهاون برگرفته از هورمونهیه سریا حالا ...

اینم اصل منبع خدمت شما

تحقیقات علمی نشان می‌دهند که ورزش‌کردن می‌تواند روی  اثرات مثبتی بگذارد. با ، جریان خون گردش بهتری در بدن پیدا می‌کند و این موضوع باعث می‌شود که تحریک اندام‌های  هم سریع‌تر صورت بگیرد. در واقع، افزایش گردش خون در ناحیه تناسلی، آن را حساس‌تر و تحریک‌پذیرتر می‌کند.