2777
2789

سلام بچه ها 

دیشب شب بدی بودو تا صبح همه کوچه بیدار بود 

ساعت سه نصف شب در خونه همه کوچه زده بچه های همسایه مون میزدن و کمک میخواستن ،زن جوون همسایه مون مادر سه بچه قد ونیم قد ،توسط شوهرش کشته شد 

اعصابم خیلی خرابه حالم بده 

جیغ و داد بچه هاش حالمو بد میکنه 

شوهره با چاقو زده و فرار کرده بعدش خودشو معرفی کرده 

😭

سلام بچه ها دیشب شب بدی بودو تا صبح همه کوچه بیدار بود ساعت سه نصف شب در خونه همه کوچه زده بچه های ه ...

وای سارا کاش نمیخوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای سارا کاش نمیخوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

افسانه ببین من هنوز تو شوکم 

نصف شب دو سیلی به خودم زدم گفتم اگه خوابه بیدار شم 

ده ماه بود اختلاف داشتن سر انگار خیانت شوهرش قهر و دعوا و شکایت اینا ،اما شوهرش ول کن نبود معذرت خواهی می‌کرد زمین و زمان را بهم بافت به ما همسایه التماس می‌کرد ژنوم برگردونید 

زنش میگفت شرایط دارم برگردم فلان چیز به نامم بزنه طلاق توافقی بگیریم خونه شون دو طبقه بود طبقه بالا من با بچه هام باشم اونم پایین بشینه 

مرد ماشینش رو زد به نام زنش طلا خرید براش ،دخترش میگفت سرقرداد خونه دعواشون شد شب با هم ،انگار میخواست خونه رو هم به اسمش برنه ،دعواشون نصف شب بالا میگیره ،جلوی چشم دختر ده ساله اش و ۱۵سالش چاقو کشی میکنه دست دخترش زخمی شده بود نیخواست چاقو از دست باباش بکشه 

وااای افسانه قیامت کوچه بود

افسانه ببین من هنوز تو شوکم نصف شب دو سیلی به خودم زدم گفتم اگه خوابه بیدار شم ده ماه بود اختلاف داش ...

چه صحنه ای دیدی🥺🥺🥺🥺🥺🥺بچه ی بیچاره 😭😭😭😭😭😭 منم صحنه ی آتیش سوزی  با چشمم دیدم هنوزم میترسم طرف فوت شد.سارا،لیا میدونه؟

با سر و صدا بیدار شد گفتیم از پله ها افتاده مرده

بهترشد واقعیت رو نگفتی سعی کن مراسم واینا شرکتش ندی جلوشم حرف نزنین از قضیه مادرشوهرت هم چیزی نگه یه وقت

بهترشد واقعیت رو نگفتی سعی کن مراسم واینا شرکتش ندی جلوشم حرف نزنین از قضیه مادرشوهرت هم چیزی نگه یه ...

دلم اصلا یک جوری گرفته که 

همش چهره همسایمون جلو چشمه 

دخترشم با دخترم دوست بود خیلی میدیدمشون 

باورت میشه دوست دارم الان از خونه برنم بیرون کوچه رو هم نبینم 

هیچی حال نمیده

دلم اصلا یک جوری گرفته که همش چهره همسایمون جلو چشمه دخترشم با دخترم دوست بود خیلی میدیدمشون باورت م ...

میفهمم من انقد تو سن کم این صحنه ها رو دیدم همه ی وجودم پر ترس میشد.😔

دلم اصلا یک جوری گرفته که همش چهره همسایمون جلو چشمه دخترشم با دخترم دوست بود خیلی میدیدمشون باورت م ...

سارا برو خونه ی مامانت جدی میگم