2777
2789
پاییز دست از کنترل کردن همه چیز و سعی در عالی بودن همه چیز بردارببین زندگی چقدر فشنگ تر میشهمن تجربه ...

آره خیلی وقته کمترشده ولی این سری دیدم بشدت سر درگم‌هست وقتی اینا رو گفتم آروم شدکاملا مشخص بود بعد کلا من مخم به اخلاقاش نمیکشه وچون زود بهم میریزم نمیرم سمتش فقط اونا رو گفتم ودیگه هم هیچی نمیگم حتی برا خواستگاری و راضی کردن مامان هم خودمو کشیدم کنار خودش هم فهمید چون برگشت بهم گفت آره دوستم گفت تو برا خواهرت با مادرت در افتادی الان نوبت اونه که با مامانت بخاطر تو بجنگه منم گفتم شرایط من با تو فرق میکرد مامان رو تو حساس هست و رو من اصلا این حس رو نداشت فقط میخواست از شر من خلاص شه و اون مخالفتش هم بخاطراین بودکه زن داداشش تو گوشش خونده بود ودیگه شروع کردم به حرف زدن وبهشم گفتم دوستت حسوده و میونه خراب کن شرایط ما بااون کلی فرق میکنه خودتو بااون مقایسه نکن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حرفات درسته هاااولی بازم بنظر من ربطی نداره به تو و اینکه نگران بودنت اشتباهه چون تو داماد نیستی و ح ...

آره تو پست دیگه تعریف کردم واقعا نگران نیستم دقیقا هم به لباس واینا فکر میکنم حتی تایم رفتنمم کوتاهه فقط‌خواستگاری که حتی از خدامه که نخواد من باشم چون من بااینکه اهل حرف زدن هستم ولی واقعا تو این موارد اصلا خوشم نمیاد دیدی بعضیا گنده بازی در میارن وهمه ی مراسم رو میگیرن دستشون من این انرژی رو برا خودم فقط میذارم ببخشید ببخشید این کار رو حمالی کردن میدونم که تهش طرف آدم بده میشه، مراسم دعوتیاشونم فکر نکنم بتونم شرکت کنم چون نه همسرم میتونه مغازشو ببنده نه مدرسه کیان رو تعطیل کنم.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون فدای مهربونیاتراستش فیلم رو منم با همسرم دیدم و گفت معلومه اجازه اکران نمیدن و این چه فیلمی ...

دقیقا برا همینه همیشه میگم دلم میخواد برا خودم یه مزرعه داشته باشم وسرگرمی که چشمم به در نباشه که بچه ها وشوهرم کی میان درصورتی که اونا تو محیط بیرونن وکل تایم تو فکر من نیستن ومشغول کاروبار خودشونن...

حنا الام دیدم همسر تو هم خوشش نیومد مهدی هم خوشش نیومد آقا حامد هم خوشش نیومد بنظرم بخاطر اینکه زنه دنبال همدم میگشت اینا خوششون نیومد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 

مهدی میگفت من نبودم با بچه ها بمون منم گفتم من ازتنهایی خوشم نمیاد😁😁😁😁(میدونست شوخی میکنم)بعدش گفتم هیچ کی برامن تو نمیشی ولی براهمینه من همش دلم میخواد بعداینکه بچه ها از آب وگل دراومدن مشغولیتی داشته باشم.

دقیقا برا همینه همیشه میگم دلم میخواد برا خودم یه مزرعه داشته باشم وسرگرمی که چشمم به در نباشه که بچ ...

😂😂😂اره دقیقا به ضرر مردها بود 😂😂

البته من از اون قسمت قرص هم خوشم نیومد کلا به نظرم منم فیلم بد محتوایی بود و هدف فیلم چیزی جز تنهایی و نیاز های یک زن میانسال بود😂

من تو چقدر شبیه هم هستیم 

منم دوست دارم مشغول کاری باشم به خصوص مثل تو مزرعه و باغ این چیزا رو دوست دارم

مثلا یک کلبه داشتم چوبی داخل یک باغ به جای داشتن ویلا ترجیح میدم خونه‌ی چوبی داشته باشم یک حوض پر ماهی یک استخر یک عالمه درخت و گل و یک چند تکه باغچه سبزیجات با یک اسب یک تنور و یک تاب و یک الاجیق که توش زندگی کنم 

آره عروسی دخترداییم خیلی خوش گذشت.دخالت که نه ولی اصلا یه طرح افتضاح داشت میداد تحت تاثیر حرفای دوست ...

وااای داداشت تو رویا زندگی میکنی 

حرصش رو نخور ،این جور کسی بهش در این زمانه نمیده که بخواد این کارها رو کنه 

چنان ازش میکنن 

دقیقا این تصورا رو همش رو نه چند تکه اش رو برادرشوهر مجرد منم داره😂مثلا به بابام میگم خرج عروسی رو بده به ما بریم دبی عروسی نگیریم یامثلا طرف آذربایجان مراسم هدایا برای عروس زیاده ،شب یلدایی داره عید قربان داره ،عید نوروز داره ،عید فطر داره ،توی همه ی این مراسمات در نامزدی طلا میوه شیرینی کیک لباس اجیل تشریفات اینا داره ،بعد مادرشوهرم میگه نامزد کردن چند ماه بیشتر نمیزارم نامزد بمونن زود عروسی میکیرم وگرنه کلی خرج داره این مراسمات 😂

هنوز عروس نبرده ،زن نبرده،از عوض اون تصمیم میکیرن عروسی نه مراسمات قبل عروسی نه ،من فقط میخندم

وااای داداشت تو رویا زندگی میکنی حرصش رو نخور ،این جور کسی بهش در این زمانه نمیده که بخواد این کارها ...

از بس دوستش اینا رو گفت وگرنه ما هم همه ی این مراسما رو دقیقا داریم حتی بهش گفتم نگاه به من نکن من اهل مراسم نبودم چون همسرم یه استان دیگه بود رسمشونم مثل ما نیست ولی تو داری با بچه محلمون ازدواج میکنی،مثلا ما همین رسمای سیمونی وجهازبینی و حموم عروسی وخیلی چیزای دیگه رو داریم من هیچ کدوم رو انجام ندادم چون نه اصلا ازهیچ نظر شرایطشو نداشتیم دخترداییم که عروسیش بود از مراسما استوری میذاشت داداشم میدید دیگه اونجا بود که به حرفم رسید داییم ۷روز خونش رفت وامد بود۳روز قبل عروسی هم چادر زدن وشام میدادن وپذیرایی و خواننده...دخترداییم دوشب جداعروس شد...

دیگه دیدم رد داده مجبور شدم اینا رو بهش بگم🤕🤣🤣🤣 وگرنه واقعا دلم مثل سابق نیست غصشونو نمیخورم دلم نمیسوزه سرد شدم.الانم دم پریودیمه واقعا تحت فشار هستم خشمم زیاده😬🤣🤣

😂😂😂اره دقیقا به ضرر مردها بود 😂😂البته من از اون قسمت قرص هم خوشم نیومد کلا به نظرم منم فیلم بد ...

آره قیافه ی مهدی خنده دار بود😁بهتر بیشتر حواسشون به ما جمع میشه ولی یه تیکش خوب بود که من همیشه میگم مهدی من اهل چشم‌به درموندن نیستم این فیلم رو که دید میدونم یه تلنگر بود براش😁 الان بچه ها کوچیکن و کامل سرگرمیم من تو این شهر دنبال دوست میگردم....فعلا رو معلم کیان کراش زدم🤣🤣🤣🤣 مهدی میگه اون دنیا هم با خودم باش گولت نزنن🤣🤣🤣🤣 فرامز بی تربیت سریع رفت داروخونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣زنه وقتی قرص رو‌ دید چقد حسرت خورد ناکام رفت🤣🤣🤣 بعد نمیدونم چرا اینجوری شدم دیگه فیلم غمگین هم ناراحتم نمیکنه🥲😐بعد دیدن سریال خاتون غمگین نمیشم همونجا گریه دونم تموم شد🥺 همشو به چشم تلنگر میبینم.

دقیقا من حس خوبی بهت دارم 🫂🫂تو فکرم خیلی برنامه ها دارم سارا من اصلا نمیتونم مثل مادرم باشم زور رو نمیپذیرم نمیتونم مدیر نباشم وبسپرم خودمو دست بچه هام... 

آخ گفتی🥺🥺🥺🥺🥺🥺من آرزومه هرشب با مهدی درمورد این چیزا حرف میزنم....میگم مغازه میخریم....ویلا میخرم تو رشت... من آروزمه اینجا باغ داشته باشم... خونه ی روستامو بسازم چشامو ببندم وبابامو یادم بیارم....چرا بابام حتی تو خوابمم نمیاد🥺🥺🥺🥺مهدی چند روز پیش بهم گفت باباتو ندیدم چیزایی که ازش شنیدم وچیزایی که از تو میبینم مثل بابات بامعرفتی🥺😍

وااای داداشت تو رویا زندگی میکنی حرصش رو نخور ،این جور کسی بهش در این زمانه نمیده که بخواد این کارها ...

برادرشوهرت چندسالشه؟ پس تو هم یه عروسی نزدیک در پیش داری😍

داداشم میگه زیرلفظی به زنم چی میدی ؟گفتم اونو تو باید بدی میگه کادو۵۰بده گفتم به بزرگترت بگو بده من بزرگترت نیستم😁 

از بس دوستش اینا رو گفت وگرنه ما هم همه ی این مراسما رو دقیقا داریم حتی بهش گفتم نگاه به من نکن من ا ...

وای هفت روز عروسی به به چه خوش میگذره ولی برای اون هفت روز هفت دست لباس جداگانه باید داشته باشی و ارایشگاه و واقعا سخته 

منم اصلا از این مراسمت مثل تو هم نمیکنم مثلا طرف ما حنابندون پاتختی عید غدیر و اولین عیدی عروس جهاز دیدن اینا هست سیسموننیدهم‌بدنیا اومدن بچه ها ،اینرو ا اونم تو تالاره

آره قیافه ی مهدی خنده دار بود😁بهتر بیشتر حواسشون به ما جمع میشه ولی یه تیکش خوب بود که من همیشه میگ ...

😔😭خدا پدرتو بیامرزه ،جاش خوبه نمیاد به خوابت ،سال ها کهمیگذره عزیزان درگذشته ماهم کمتر میان به خوابمون

آقا مهدی چقدر خوبه

اره باعث میشه یک تلنگر بشه بهشون اما آقا مهدی که خوبه فک نکنم حامد چشم به راه من بمونه 

امیدوارم یک روزی دوتامون به رویاهامون برسیم 

اره عزیرم تو کاملا مخالف شخصیت مادرت هستی مادرت زن خوبی هست اما دهندبین هست و اجازه میده دیگران بچرخوننش وگرنه ذاتا ادم خوبی هست 

وای هفت روز عروسی به به چه خوش میگذره ولی برای اون هفت روز هفت دست لباس جداگانه باید داشته باشی و ار ...

دقیقا من دوشب رفتم که دو جور پوشیدم ولی اونا که هرشب بودن دخترداییام هرشب یه مدل خودشون وبچه هاشون... الانم جشن حموم‌عروس رو تو استخر برگزار میکنن...تولد وختنه متنه اینا رو تو تالار میگیرن...

برادرشوهرت چندسالشه؟ پس تو هم یه عروسی نزدیک در پیش داری😍داداشم میگه زیرلفظی به زنم چی میدی ؟گفتم ا ...

🤣🤣🤣خوب گفتی چقدر اشتها دارن اینا 

برادرشوهر منم به من میگه چی میدی به زنم میگم هیچی😂

۲۳سالشه،به شدت مثل ارسطو ازدواجی هست و دنبال زنه ،هر وقت منو ببینه میگه کی خواهری میکنی آستین بالا می‌زنی 

خواهری نمیکنی که من موندم پیش این دوتا الان باید زن داشتم جمعه ها با زنم بیرون میرفتم نه با این دوتا منظورش پدر و مادرشه با خنده میگه

😔😭خدا پدرتو بیامرزه ،جاش خوبه نمیاد به خوابت ،سال ها کهمیگذره عزیزان درگذشته ماهم کمتر میان به خوا ...

بابامو هیچوقت ندیدم💔💔💔حتی صداشم یادم نمیاد💔 ممنونم عزیزم.

نه سارا تواین مورد به مردا نگووووو خوب جفتشون اون دنیا دو تا حوری زشت رو میگیرن چون شانس یه بار درخونشونوزده قبل دوتا حوری خوشگل داشتن😁😁😁😁😁پس زشت گیرشون میاد🤣🤣🤣🤣

آره یه جاهایی شبیه مامانم هستم خودم متوجه میشم ولی خب بنده خدا انقد ازبچگی سختی کشیده اینطوری شده اونم ازخونوادش شاکیه چون هیچوقت حوصله ی باباومامانشو نداشت این مدت به این قضیه فکر کردم تازه مامانم نسبت به پدر مادرش خیلیییییییی مادر بهتری هست همه ی این بدیاشم من از زیر سر زنداییم میبینم.

🤣🤣🤣خوب گفتی چقدر اشتها دارن اینا برادرشوهر منم به من میگه چی میدی به زنم میگم هیچی😂۲۳سالشه،به شد ...

آره خوش اشتها هستن خیلللللی.من همین که داداشم با دختر خوبی دوست شده برام کافیه.

آره یادمه میگفتی ازدواجیه🤣🤣🤣🤣🤣هنوز سنش کمه با یکی دوست شه عاشق شه بگو خودت مگه آستین نداری 😁 

2810