2777
2789

سلام مهربونها، صبحتون بخیر و شادی🌹🌹

دلتنگتون بودم🥰 خونه ی نو مبارک☺️

دیر به دیر میام یه مقدار ذهن و جسمم درگیره جابجائیِ، همچنان به دعای خیرتون محتاجم🥹🫂

إن شاءالله هرچی خیره خدا برامون رقم بزنه 🤲

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام پاییزجون . حرفهای حنا و ترانه کاملا درسته ،حیف نیست به خاطر برادر شوهر و جاری دیوونه ات ،رابطه ...

سلام عزیزم.. خوشحالم دوباره مثل گذشته پیامهاتو می بینم 

حرفهات کاملا درست و منطقیه و دقیقا حرفهاییه که همسرم میزنه، ولی چه کنم که احساسم به عقلم می چربه و فکر کردن به این موضوع خدایی نکرده در مورد پدر و مادرم و یا حتی پدر و مادر همسرم باعث آزارم میشه 🥺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی من قبلا اصلا به کاراش فکر نمیکردم نمیدونم چرا انقد ضعیف شدم این مدت

سلام افسانه جون، خوبی عزیزم؟ 

پیامهاتو خوندم،چِتی بیه اَی ته اون گِج رَگ بزو بالا😁

با آقا مهدی بیچاره چیکار داری خب😬 اگه میتونی و شرایطش هست با برادر همسرت یکبار برای همیشه حرف بزن تا این موضوع تموم بشه که هردفعه ذهن و روحت و اینجور درگیر نکنه.... 

سلام پاییزجون . حرفهای حنا و ترانه کاملا درسته ،حیف نیست به خاطر برادر شوهر و جاری دیوونه ات ،رابطه ...

کاملا درسته با نظرت موافقم... شاید فرزند ادم دلش بخواد پدر و مادرش رو نگه داره اما حق نداره از زنش یا شوهرش یا حتی بچه هاش مایه بذاره...آدم از بچه خودش هم نباید توقع کنه دیگه عروس و داماد که اصلا وظیفه ندارن اگرم کاری کنن لطف بی نهایتشون هست...مخصوصا عروس ... مرد میره سرکار صبح تا شب این خانم خونه است که علاوه بر کارهای عادی زندگی خدمات رسانی هم باید به پدر پیر شوهر بکنه 

سلام عزیزم.. خوشحالم دوباره مثل گذشته پیامهاتو می بینم  حرفهات کاملا درست و منطقیه و دقیقا حرف ...

ان شالله که همیشه همشون سالم باشن 

آدم تلاشش رو میکنه اگر بتونه نگه می‌دارد اگر از توان آدم خارج باشه خب آدم از این مراکز کمک میگیره هم خودش حفظ میشه هم زندگی خونوادگی

اگه یه روزی خدای نکرده ،پدرو مادرخودم  تو رختخواب بیافتند و از پس کارهای شخصیشون برنیان .هرکاری ...

به نظرم حرفات درست بود 

مادر و پدر بیچاره من از همین الان مدام میگن اگه ما پیر شدیم مریض شدیم میریم سالمندان کسیو اذیت نمیکنیم عییییی خدا 

اما خب منم دلم با ابن حرفشون ناراحت میشه و میگم از این حرفا نزنید 

بعضی پرونده هاذرو صد بار میبرن دادگاهام میارن صدبار حکم میدن و تجدید نظر میشه سحر جون 😂ما تو فامیلمون یکی هست ده ساله همینجوری داره دادگاه میره و میاد البته زندان نیست آزاده اما خب شاکی داره😂

هربار حکم میدن اعتراض میزنن دوباره 

بعضی پرونده های ذهن ما اونجورین نه میشه بخشید نه فراموش کرد هرازگاهی یادمون میاد دنیاامون سیاه میکنن

سلام بچه ها

دیروز مثل همیشه ۷بیدار شدم و شعله سماور زیاد کردم و برای لیا ساندویچ همبرگر گرفتم با چیپس و پفیلا و دوساله تک نفر و اسلایس میوه و چوب شور با یک پتو کوچیک و چسبونک که براش خریدم رفتن اردو 

تا ساعت ۱۱کارای خونه رویکردم 

مدرسه دخترم نزدیک خونه خواهرمه ،خواهرم رفت دنبالش ظهری ،برد خونشون از اونور زنگ زد به من که میرم خونه مامانم لیا رو میبرم تو هم بیا 

برقامون رفت ظهر از ۲تا۴،۴موقع اومدن صدای بلندی از پکیج اومد و پکیج مون کلا روشن نشد زنگ زدیم اومدن تعمیرات یکی که میشناختیم اومد نگاه کرد نمیدونم چیشو باز کرد با خودش برد و شب آورد وصل کرد درست شد 

پنکه مون یکم ضعیف کار می‌کرد اونم دادیم درست کنه

خلاصه عصری رفتیم خونه مادرم و آیا یک گلدون گل برای معلمش هدیه خریدیم 

تلاشمو میکنم نمیدونم ازینکه منو بده کنه به چه مقامی میرسه هرچی که خودش بود واقعا دقیقا همونارو بهم ن ...

پاییز جانم چه اهمیتی داره که دیگران چی راجع به ما فکر میکنن

مهم این هست وجدانمون از عملکردمون آروم باشه

عزیزممم وظیفه دوستانم بوده 

بخدا دیروز انقدر برای تو و یکی از دوستام ناراحت بودم 

بعدم رفتم خونه نامزد داداشم زنگ زد به خواهرم دیدم ناراحته صداش از بهم خوردن قضیه کلا پنجر شدم😢😢😢

من از ناراحتی آدما خیلی ناراحت میشم و میدونم مقصر داداشمه چون اخلاق همشون همینه جز یکشون بقیه خواهر ستیزن حتی اگر اون خانم با سیاست باشه که طبیعیه ماهم داریم 

برو حتما

من با اینکه دلم سفر دو نفره میخواست 

فهمیدم مامانم اینا دارن میره روستا دلم گرفته😢😢😢من عاشق روستا و کرمانشاهم اونجا کلی خاطره دارم هواش و همه چیش رو دوست دارم من♥️

بچه ها الان اومدم خوندم پیام هاتون رو  دریا جان امیدورام الان حالت خوب باشه عزیزم  حنا ج ...

عزیزم سلام

راستش رو بخوام بگم 

داداشای من مقصرن 

اخلاقشون طوری هست به زنهاشون یاد میدن بد باشن

این ژن رو از دایی هام دارن

اونها هم زیاد احترام خواهر و مادر رو ندارن و فقط در رقابتن حتی با مادرم که هزینه درس و دانشگاهشون رو داده و کار براشون پیدا کرده

دیروز خانمه زنگ زد به خواهرم

گفت داداشم گفته بابام اینا قبول نمیکنن و بلاکش کرده

من از غصه دختره نتونستم غذا بخورم 😔😔

داداشم پسر خوبیه ولی شعور جدا شدن هم نداره 

مگه میشه تقریبا یکسال با یکی باشی بعد همینجوری بهمش بزنی 

نه به اینکه دختره رو برده بالا نه به اینکه خردش کرده

حالا جالب اینجاست خواهرم چون مخالف بود در کمال ریلکسی بهش میگه خب عزیزم نشد دیگه قسمت نبود انشالله دوتاتون خوشبخت بشید🙄🙄بهش میگم بابا یکم مهربونتر 

این دختر بهت پناه آورده کاری کنی براش

الان لباس عروسشم انتخاب کرده 

ناراحت شد ازم😔

آره حتما میگیرم ازش😉😉

2810