2777
2789
عزیزم حرفات کاملا منطقیه ،چقدر برام جالب بود قسمت دوم حرفات چون دقیقا امروز صبح داشتم با دوستم در مو ...

چه جالب که موضوع صحبت شما هم همین بوده ...

آره واقعا اون عروس بیچاره چه گناهی داره ...

بعد می دونید که بچه ها چقدر آسیب میبینند این وسط؟

چون تمام انرژی و وقت مادر و پدرشون صرف یه نفر دیگه میشه و معمولا از تفریح و شادی هم خبری نیست .. 

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم یه دوسه روز نیستم ولی سعی می کنم هفته ای یک روز  حتما بیام .

اینقدری که اینجا باهم حرف می زنیم و بحث های جدید مطرح میشه ،تو دانشگاه از این خبرا  نیست .من که خیلی از حرف زدن باهاتون لذت میبرم .ببخشید که حرفهام یکم تنده ولی دیگه باید تحمل کنید چاره ای ندارید .😅😊😄

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
عزیزم سلام راستش رو بخوام بگم  داداشای من مقصرن  اخلاقشون طوری هست به زنهاشون یاد میدن ...

ای وای چقدر ناراحت شدم 😢 کاش حداقل این طوری یهو بلاکش نمی‌کرد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
زهرا جون عزیزم نگران نباش ... هر وقت این نگرانی اومد تو ذهنت حواست رو پرت کن اصلا نذار تو ذهنت نفوذ ...

ترانه جون اصلا بروز نمیدم ،جو‌ خونه آرومه و خودش هم ظاهراً استرس نداره من مشکلم درونمه و هیچ راهی براش ندارم  فقط دیدم دارم از فکر و خیال   دیوونه میشم دیگه رفتم باشگاه و خیلی خوبه ،کلی حالم خوب میشه و سعی میکنم با دعا حال روحیمو خوب نگه دارم 

ممنونم ،التماس دعا 🤲

وای وای ...کاملا درکت می کنم .منم این حس رو داشتم و کاری به اینکه چه رشته ای قبول میشه نداشتم   ...

خوبه که میدونی منظورم چیه ،توقع اطرافیان هم خیلی به خودم استرس وارد کرده چه برسه به پسرم 

خدا کمکمون کنه از این مرحله رد بشیم 

پدرِ من کارگر بود

پدرِ او معلم

ما پولِ جهاز نداشتیم

آنها پولِ عروسی

به هم نرسیدیم

سالها سپری شد

او پزشک شدو من معلم ورزش

دخترش دانش آموزم شده

و گاهی من بیمارش میشوم

اما آنچه هم "درد"  و هم "درمان"مان شد

پولِ کمِ حلالِ پدرانمان بود.

؟؟

روز معلم و روز جهانی کارگر مبارک🌹🦋

ترانه جون اصلا بروز نمیدم ،جو‌ خونه آرومه و خودش هم ظاهراً استرس نداره من مشکلم درونمه و هیچ راهی بر ...

ای جانم😍 مامان منم دقیقا همینطوری بود باشگاه انتخاب خیلی خوبی بود‌‌‌...

خوب میکنی بروز نمیدی..حتما موفقیت در پیشه

حالامن دیروز گفتم چقد سنگدل هستم🤦🤦🤦🤦 الان کیان رو داشت میبرد آرایشگاه گفتم کاوه رو هم ببر باخودت ...

😂😂عزیزم 

منم کاهی تنهایی رو‌میخوام 

مثل تو گاهی میگم لیا روبرو‌خونه مامانی یا با باد برو بیرون فلان چیز بخرید هم بابات تنها نباشه هم تو بگردی 

اما جدایی طولانی مدت برام سخته

2810