2777
2789

امشب عروسی پسرعموم بود

باخواهرام رفتم ارایشگاه حسابی خوشگل کردیم ورعتیم زدیم ورقصیدیم.

خیلی خوشگذشت.

ساعت اخراسنپ میگرفتم باگوشی خودم ومادرم گرفتم دوتااسنپ میشدیم.

رفتم برخیابون یهویی موتوری ظاهرشدگوشی روازدستم زد😭😭

الان همش اون صحنه جلوچشممه نمیتونم بخوابم حالم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم

اشکال نداره فدای سرت مال دنیاست دیگه میره و میاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
نه

من پسر عموم گوشی ایفون ۱۳ خودش و گوشی ایفون خواهرش دستش بوده خواهرش رفته بوده دستشویی های بین راهی هستن شب بوده پسر عموم دور دستشویی داشته قدم میزده موتوری جلوش رو گرفتن قمه به دست جفت گوشی ها رو‌گرفتن ازش در حد یه خطی رو صورتش ولی سطحی انداختن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خیلی بدبوداین صحنه اصن ندیدم موتوری چجوری یهوظاهرشدوچجوری زدورفت

چون کیف قاپان خوب بلدن خیر ندیده ها. واسه منو زدن  بیشعور گوشیم که رفت هیچ. خرج دادگاه پاسگاه هیچ ، قرض هیچ ،  ناراحتی و غصه هیچ  ....

فوبیا گرفتم یکی نزدیکم میشه میلرزم کیفمو بغل میکنم انگار تو شوکم وقتی میرم بیرون

خیلی بدبوداین صحنه اصن ندیدم موتوری چجوری یهوظاهرشدوچجوری زدورفت

کشید از دستت؟ چجور گرفته بودی سفت گرفته بودی یعنی بزور کشید؟ با گوشی حرف میزدط

وایی این دیگه خیلی بده.گوشی مامانم کلی عکسای قدیمی توش بود😢

خدا لعنتشون کنا

2810