2777
2789
نه عزیزم گفتم شاید حسی نداشتین . دشمنتون شرمنده . الهی حالتون همیشه بر وفق مراد باشه .  ما به ...

میرسید بهم استرس و کنار بزار توکل کن ب خدا
ربناانناامنافاغفرلناذنوبناوقناعذاب النار
براازدواج بامعشوق هرشب ۱۰۰باربگو عزیزم 

بچه علی دختر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمون قبول میشم ؟

انشالله توکل به خدا کن 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
وعده ی دیدار نزدیکه🤔

نه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
واسه چی بری بانک ؟ فکر نکنم ازدواجی باهاش صورت بگیره 

امروز برای یکاری رفتم کارمو انجام داد ازش خوشم اومد گفتم به یه بهونه ایی برم ببینم میشه راه ارتباطی باهاش پیدا کنم یا ن 

اخه از تنهایی خسته شدم واقعا دلم میخواد یه زندگی تشکیل بدم نمیدونم چیکار کنم 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
کی ازدواج میکنم شغلش چیه 

شغلش ازاده فعلا وقتش نرسیده 

میرسید بهم استرس و کنار بزار توکل کن ب خدا ربناانناامنافاغفرلناذنوبناوقناعذاب النار براازدواج بامعشو ...

میش بگی ایندمو چطور میبینی،ایا ازدواج خوب دارم خوشبخت بشم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است