2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شغلی که مد نظرمه میرسم ؟

میرسی اما زمان میبره 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شمام بگین لطفا حست واسه حسی که در آینده در فصل پاییز دارم چیه دقیقا قراره کجا برم؟؟ چون حس میکنم م ...

نمیدونم دقیقا کجا شاید جنوب کشور باشه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
عزیزم شرمندتم شدم بخدا مریض احوالم بودم مشگلات دارم گاهی اوقات نمیرسم پیوی و تاپیک جواب بدم الان درخ ...

نه عزیزم گفتم شاید حسی نداشتین . دشمنتون شرمنده . الهی حالتون همیشه بر وفق مراد باشه . 

ما به هم میرسیم ؟ کی ؟ 

کی سرکار میرم ؟ 

بچه علی چیه ؟ 

بازاری  یجورایی اره متوجه شده

بنظرت شمارمو از سیستم برداشته یا من خودم باز برم بانک ؟ میتونه کارمند بانک مناسب ازدواج با من باشه ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
میرسی اما زمان میبره 

مدت زمانش مشخص نیست ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

میرسید شاید ۳ ماه یا ۳ سال دیگه

تا پاییز سال بعد استارت شروع کارت زده میشه

بچه پسره