2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شغلی که مد نظرمه میرسم ؟

میرسی اما زمان میبره 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شمام بگین لطفا حست واسه حسی که در آینده در فصل پاییز دارم چیه دقیقا قراره کجا برم؟؟ چون حس میکنم م ...

نمیدونم دقیقا کجا شاید جنوب کشور باشه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
عزیزم شرمندتم شدم بخدا مریض احوالم بودم مشگلات دارم گاهی اوقات نمیرسم پیوی و تاپیک جواب بدم الان درخ ...

نه عزیزم گفتم شاید حسی نداشتین . دشمنتون شرمنده . الهی حالتون همیشه بر وفق مراد باشه . 

ما به هم میرسیم ؟ کی ؟ 

کی سرکار میرم ؟ 

بچه علی چیه ؟ 

بازاری  یجورایی اره متوجه شده

بنظرت شمارمو از سیستم برداشته یا من خودم باز برم بانک ؟ میتونه کارمند بانک مناسب ازدواج با من باشه ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
میرسی اما زمان میبره 

مدت زمانش مشخص نیست ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

میرسید شاید ۳ ماه یا ۳ سال دیگه

تا پاییز سال بعد استارت شروع کارت زده میشه

بچه پسره