2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن همسایمون هم این کارو کرد الان یه پسر داره چند نفر دیگه هم گفتن ما این کارو کردیم و درسته خودم ال ...

مینورام جان چن وقت قبل اقدامات صبا فلفل نساییده میخوری؟ 

دوست جونام میشه واسه براورده شدن آرزوم ی صلوات بفرستید
مینورام جان چن وقت قبل اقدامات صبا فلفل نساییده میخوری؟  

از ده روز قبلش هم بخوری خوبه ولی تا ۸ هفته ادامه بده

من بارداریم ناخواسته بود همین که بی بی چکم مثبت شد شروع کردم صبحا خوردن

البته میگن جنسیت نی نی روز اول مشخص میشه ولی خانم همسایه ما قبول نداشت گفت اینا همش الکیه گفت من از قدیم این نسخه رو تجویز کردم و واسه همه جواب داده منم همینجوری خوردم ببینم چی میشه

از ده روز قبلش هم بخوری خوبه ولی تا ۸ هفته ادامه بده من بارداریم ناخواسته بود همین که بی بی چکم مثب ...

بعد عزیزم بی بی ک مثبت شد تا کی خوردی؟

از ده روز قبلش هم بخوری خوبه ولی تا ۸ هفته ادامه بده من بارداریم ناخواسته بود همین که بی بی چکم مثب ...

اها گفتین تا ۸ هفته خوردی؟

یه خانم همسایه داشتیم یه دونه دختر داشت به خاطر وضع مالی خراب بیشتر از دوتا بچه نمیخواست به هیچ وجه ...

عه...چ جالب...باشه گلم مرسی ک گفتی حتما انجامش میدم ببینم تا خدا چی میخاد

وقتی بارداری اتفاق میفته یعنی یه اسپرم با یه تخمکت ترکیب شده و دیگه هیچ چیز نمی تونه تغییرش بده. اگر اسپرم Y ترکیب شده باشه نمییشه به X تبدیلش کرد و برعکس.

رژیم غذایی ها برای اینکه کمی طبع رو تغییر بدن مثلا برای پسر باید گرمی خورد تا طبع گرم بشه تا اسپرم های Y دوام بیارن. طبع سرد و محیط اسیدی باعث از بین رفتن اسپرم های Y میشه. 

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.
یه خانم همسایه داشتیم یه دونه دختر داشت به خاطر وضع مالی خراب بیشتر از دوتا بچه نمیخواست به هیچ وجه ...

میگم چون تنده وادویه است واسه معده ضرری نداره؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ناشتا باید خورد یا قبل صبحونه؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
2810