2777
2789
عنوان

زشت شدن بعد عمل بینی!!!!! توروخدا کمک بینی عملیا

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 49 پست
میدونم عزیزم منم اصلا دوست ندارم بینیموتنها دلیلی که عمل کردم درازی بینیم بود الان دراز تر شده! اگر ...

من اشتباه کردم خیلییییی نزدیک 60. تومن هزینه کردم ولی دکتری که انتخاب کردم حتی نمیتونه به بینی مخصوصا نوک بینی فرم بده بینی منم گوشتی بود تقریبا ولی پهنش کرد کوتاهش کرد

انقد قیافم خنده دار شده بخدا میگم چرا فقط باید دقت میکردم یه دکتز خوب انتخاب میکردم 

بعد عمل تازه فهمیدم دکتره اصن هیچ کار ترمیم سرپایی انجام نمیده حتی رفع قوز یا جمع کردن پره ها 

کلا فهمیدم تجربه انچنانی نداره 

وواسه بینیگوشتی اصلا وابدا کارش خوب نیس

تیغه بیینمو پهن کرد نوک بینیمو کوتاه وپهن ونافرم کرد به پره هامم که دست نزده 

واسه هیچ وپوچ پول دادم 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی غصه نخور باور کن بقیه حتی توجهم نمیکنن ما زیادی حساس شدیم روشفوقش اینه دکترت ترمیم میکنه

مشکل اینه سخته دوباره برم ترمییم پیشش ولی بازم زشت بشه 

میترسم مشکلات دیگه هم برام پیش بیاد از اینورم خیلی ناراحتم بابت چهرم 

موندم چیکار کنم تحمل کنم دوسه سال دیگع برم جای دیگه ترمیم نمیدونم چیکار کنم 

چون شاخکام بزرگ شده احتمالا باید برم اتاق عمل شاخکمو بسوزونه 

تو عکس مشخص نیستولی دیدین روح صورت میره؟ قبلا چهرم دلنشین تر بودواقعا عمل بینی یزرگترین اشتباههحتی ب ...

نمی‌دونم چی شدی ولی حق داری من عمل ببینیم موفق آمیز بود ژل  زدم حس کردم قرینه نیست چقد گریه کردم ولی آروم باش بینی هشت ماه دیگ خودش نشون میده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

فرم بینی من کلا خوب نیس انگار اصلا نوک بینی ندارم نافرم وگرده پره هام جمع نشد ازروبه رو پهن وخوکی بی ...

یکی از فامیلای منم حدود دوساله عمل کرده کلا دکتر ر ی ده کلا انگار نوک بینی رو کنده انداخته دور خیلی خوکی و نازک کرده فاصله لبو بینی خیلــی زیاد شده از نیمرخم که بدتر ولی طرف خودش خیلی راضیه صداشم تو دماغی

الان دیگه یکسال شده به کل صورت عادت کردم ولی نیمرخم درازه

خب مشکل تنفسی نداشته باشی حرص نخوری اشکال ندارع 

نه هیچ مشکلی ندارم فقط این درازیش خیلی ناراحتم کرده. دیگه چاره چیه باید عادت کنم :(

خیلی بهت حق میدم پول میدی بعدش راضی نباشی .من برا ژل زیر چشم رفته بودم بخدا اینقد احمق بود یعنی چطور درس خونده  برا ترمیم رفتم پیش یکی دیگ درست کرد .یبار هم به عوضی باعث لک تو صورتم شده 

تو عکس مشخص نیستولی دیدین روح صورت میره؟ قبلا چهرم دلنشین تر بودواقعا عمل بینی یزرگترین اشتباههحتی ب ...

اینو اطرافیانم زیاد گفتن متاسفانه بعداز عمل می‌فهمن چهره قبلشون دلنشین تره بوده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.