2777
2789
عنوان

زشت شدن بعد عمل بینی!!!!! توروخدا کمک بینی عملیا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 49 پست
من دیگه واقعا ارزوی مرگ میکنم. همش دوست دارم شب بشه بخوابم کاش همچین غلطی نمیکردم کاش چهارنفرو مید ...

من ۹ماه چن روزه بهترشدن قبلش فقط اشک می ریختم وارزوی مرگ میکردم چن ماه تو جهنم بودم یعنی به معنای واقعی جهنم 

غذا نمی‌خوردم باکسی حرف نمیزدم ودیگه حومه گریه کردنم نداشتم نمی تونم برات توصیف کنم که چقدر حالم وحشتناک بود خیلی بده آدم تو اوج جوونی این بلا سرش بیاد چی بگم من نمی‌دونستم اینطور بشه دیگه نمی تونم بابتش غصه بخورم دیگه جونش رو ندارم راستش مجبورم کناربیام

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۹ماه چن روزه بهترشدن قبلش فقط اشک می ریختم وارزوی مرگ میکردم چن ماه تو جهنم بودم یعنی به معنای وا ...

من تو دوماه آب شدم از غصه 😔 فکر کردم قراره خوب شم ولی با چند نفر مثل شما حرف زدم میگن مجبوری باهاش کنار میان 😭😭😭😭😭😢😭 چرا این بلا سر من اومد ای خداااا

ایشالا که اینقد خوشی داشته باشی غصه اینو نخوری عزیزم ❤️😭

من تو دوماه آب شدم از غصه 😔 فکر کردم قراره خوب شم ولی با چند نفر مثل شما حرف زدم میگن مجبوری باهاش ...

هنوز خیلی ورم داری من اگه صورتم مثل دوسه ماه اول مونده بود که واقعا نمی تونستم دووم بیارم خیلی بهتر شد ولی بازم چهره ی قبلم بهتر بود الان خیلی زوده برای قضاوت تا 6ماه صورتت پر ورمه تنها توصیه که میتونم بکنم تو آیینه نگاه نکن تا 6ماه که بهتر بشه وگرنه دیوونه میشی

هنوز خیلی ورم داری من اگه صورتم مثل دوسه ماه اول مونده بود که واقعا نمی تونستم دووم بیارم خیلی بهتر ...

جان من راست میگی؟ 

اصلا اینه که هیچی جلو مردم که عجیب غریب نگام میکنن نمیدونم چیکار  کنم . 

چشم عزیز دلم ❤️ مرسی که گفتی 

شمام امیدوارم تا یکسال باب میلیت بشه و دیگه ناراحتش نباشی قربونت برم 💓

جان من راست میگی؟  اصلا اینه که هیچی جلو مردم که عجیب غریب نگام میکنن نمیدونم چیکار  کنم ...

فک نکنم هیچ وقت راضی بشم چون بینی خودم بدنبود عملش کردم دوسش داشتم نمی‌دونم چرا به سرم زد واینکار رو کردم بیشتر جوگیرشدم 

پشیمون که همیشه میمونم ولی خب دیگه کاری که شده 

بازم میگم که نسبت به املای عمرم خیلی بهترشده 

شما خیلی خیلی زوده براغصه خوردن باید صبر کنی بشینه توصورتت 

فک نکنم هیچ وقت راضی بشم چون بینی خودم بدنبود عملش کردم دوسش داشتم نمی‌دونم چرا به سرم زد واینکار رو ...

والا حق داری

من که دماغم زشت بود هم پشیمونم و همون دماغو میخوام

چشم عزیزم 💓

بهتر میشه ولی من هنوز منتظرم ۱ سال و نیم بگذره

فرم بینی من کلا خوب نیس انگار اصلا نوک بینی ندارم نافرم وگرده پره هام جمع نشد ازروبه رو پهن وخوکی بینیم نوک بینیم سربالا وبدون فرمه انگار یه تیکه گوشت نافرم تو صورتمه 6 ماه ونیم گذشته هیچ تناسبی تو بینیم دیده نمیشه ناقصم کرد دکتر کثافتم 

از روزی که من پیش این کثافت عمل کردم یه روز خوش ندیدم روانم داغون شد چهرم به فنا رفت افسردگی گرفتم خدا میدونه چقد پول ترمیم افتاده گردنم 

انقد که من تو این 6 ماه گریه گردم وحرص خوردم تو کل زندگیم انقد بی قراری نکردم پوستم داغون شد دوسه تا از تار موهام سفید شد 

عملا من نوک بینی ندارم !

از روزی که من پیش این کثافت عمل کردم یه روز خوش ندیدم روانم داغون شد چهرم به فنا رفت افسردگی گرفتم خ ...

میدونم عزیزم منم اصلا دوست ندارم بینیمو

تنها دلیلی که عمل کردم درازی بینیم بود الان دراز تر شده! 

اگر مشکل نوکشه خودش برات توی مطب عمل نمیکنه؟

از روزی که من پیش این کثافت عمل کردم یه روز خوش ندیدم روانم داغون شد چهرم به فنا رفت افسردگی گرفتم خ ...

ولی غصه نخور باور کن بقیه حتی توجهم نمیکنن ما زیادی حساس شدیم روش

فوقش اینه دکترت ترمیم میکنه

ولی غصه نخور باور کن بقیه حتی توجهم نمیکنن ما زیادی حساس شدیم روش

فوقش اینه دکترت ترمیم میکنه