لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 عنوان زشت شدن بعد عمل بینی!!!!! توروخدا کمک بینی عملیا 866 بازدید | 49 پست اینکه صورت یهو بهم میریزه ورمه ؟ کی از بین میرهتورو خدا هرکی میدونه کمکم کنه شما کی از صورتتون خوشتون اومد؟ 1403/01/12 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 حساس شدی اگه میخوای عکستوبزار تو عکس مشخص نیستولی دیدین روح صورت میره؟ قبلا چهرم دلنشین تر بودواقعا عمل بینی یزرگترین اشتباههحتی بدترین بینی نچرالش بهتره
آب_آناناس عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 897 تو عکس مشخص نیست ولی دیدین روح صورت میره؟ قبلا چهرم دلنشین تر بود واقعا عمل بینی یزرگترین ا ... وای نگو منم میخام عمل کنم بینیت گوشتی بود یاستخوانی؟
آب_آناناس عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 897 تو عکس مشخص نیست ولی دیدین روح صورت میره؟ قبلا چهرم دلنشین تر بود واقعا عمل بینی یزرگترین ا ... من همه میگن بینیت ب صورتت میادولی خودم دوسش ندارماللن ترسیدم
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 وای نگو منم میخام عمل کنم بینیت گوشتی بود یاستخوانی؟ استخونی بودقوز بزرگ داشتولی الان عکسای قبلمو میبینم صورتم با روح تر بودفکر عملو از سرت بنداز بیرونبرو تاپیک های نارضایتی رو بخونکاشکیمنم جای تو بودم و عمل نمیکردمبهترین بینی دنیا هم بشه چهره نچرال یه چیز دیگس بهت قول میدم
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 من همه میگن بینیت ب صورتت میادولی خودم دوسش ندارم اللن ترسیدم درصورتی عمل کن که وااااقعا از دماغت بدت بیادینی اینقد بدت بیاد که اعتماد به نفست صفر باشه
آب_آناناس عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 897 درصورتی عمل کن که وااااقعا از دماغت بدت بیاد ینی اینقد بدت بیاد که اعتماد به نفست صفر باشه ی کم درازه ولی تاحالاکسی نگفته زشته ولی خودم دوسش ندارممخصوصا تونیمرخ
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 ی کم درازه ولی تاحالاکسی نگفته زشته ولی خودم دوسش ندارم مخصوصا تونیمرخ عمل نکن 😑😑😑اینقدم روش حساس نشو
آب_آناناس عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 897 عمل نکن 😑😑😑 اینقدم روش حساس نشو شایدشمام حساس شدی بی روحی پوستو که باارایش میتونی درستش کنی فرم الان بینیتو چی دوس داری؟
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2576 تاپیکای منو نخوندی برات درس عبرت بشه همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2576 من همش میگم کاش پولی که داشتم رو فوری خرج میکردم فکر عمل بینی به سرم نمیزد همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 من همش میگم کاش پولی که داشتم رو فوری خرج میکردم فکر عمل بینی به سرم نمیزد منم 😭عزیزم ما شانس نداشتیم خیلیام راضی انشما مشکل بینیت چیه الان؟
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2576 منم 😭 عزیزم ما شانس نداشتیم خیلیام راضی ان شما مشکل بینیت چیه الان؟ همه چیش هم ظاهری تنفسی و...اصلا مشکلم اینه چرا همچین غلطی کردم نه بابا خیلی ها پشیمونم هیچی نمیگن من اولاش خیلی بیقراری میکردم الان دیگه دارم سعی میکنم باهاش کناربیام همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
لازانیا_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 547 همه چیش هم ظاهری تنفسی و... اصلا مشکلم اینه چرا همچین غلطی کردم نه بابا خیلی ها پشیمو ... من دیگه واقعا ارزوی مرگ میکنم. همش دوست دارم شب بشه بخوابمکاش همچین غلطی نمیکردمکاش چهارنفرو میدیدم که پشیمون باشنهمه به به چه چه میکردن 😭 چند وقت گذشته که داری کنار میای؟