دوست دارم یه تایمی با شخصی که انتخاب خودمه آشنا بشم بدون اطلاع خونواده. به هرحال ما بچه نیستیم همچی رو خونوادمون بدونن تازه اگرم بدونن یه روزم مهلت نمیدن طرفو بشناسیم میگن عقد کنین زود.تازه ما چیزی به اسم نامزدی نداریم که آشنا بشیم مستقیم عقد و تمام
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه محیطتون هم سنتی هست خانوادهت حق دارن جدا از اینکه اون پسر توی محیط سنتی که بخواد با شما مراوده داشته باشه ممکنه آسیب بهت بزنه یا درموردت بد فکر کنه، احتمالا خانوادهشم اگه بفهمن ممکنه به چشم بد نگات کنن بعدها . تازه اگه ازدواج کنین با هم اگر نه که توی محیط کوچیک می پیچه خبرتون و دیگه نمیتونید ازدواج آبرومندانه ای داشته باشید
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
اگه محیطتون هم سنتی هست خانوادهت حق دارن جدا از اینکه اون پسر توی محیط سنتی که بخواد با شما مراوده ...
باهاش نمیرم بیرون که. مثلا اگه یه روزی کار کردم همکار باشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
از کجا میخوان بفهمن؟با پسره هماهنگ باش که کسی بود نبره به طور سنتی زنک بزنن خواستگاری کنن
یه بار با همکارم آشنا شدم داداشم گوشیمو هک کرده بود شماره پسرم برداشته بود تهدیدش میکرد
یه بار با همکارم آشنا شدم داداشم گوشیمو هک کرده بود شماره پسرم برداشته بود تهدیدش میکرد
وای پناه بر خدا