2777
2789

دوست دارم یه تایمی با شخصی که انتخاب خودمه آشنا بشم بدون اطلاع خونواده. به هرحال ما بچه نیستیم همچی رو خونوادمون بدونن تازه اگرم بدونن یه روزم مهلت نمیدن طرفو بشناسیم میگن عقد کنین زود.تازه ما چیزی به اسم نامزدی نداریم که آشنا بشیم مستقیم عقد و تمام

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

خب با کسی آشنا شو 

بعد به عنوان سنتی بفرستش جلو😁

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه محیطتون هم سنتی هست خانواده‌ت حق دارن جدا از اینکه اون پسر توی محیط سنتی که بخواد با شما مراوده داشته باشه ممکنه آسیب بهت بزنه یا درموردت بد فکر کنه، احتمالا خانواده‌شم اگه بفهمن ممکنه به چشم بد نگات کنن بعدها . تازه اگه ازدواج کنین با هم اگر نه که توی محیط کوچیک می پیچه خبرتون و دیگه نمی‌تونید ازدواج آبرومندانه ای داشته باشید

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خب با کسی آشنا شو بعد به عنوان سنتی بفرستش جلو😁

نمیذارن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اگه محیطتون هم سنتی هست خانواده‌ت حق دارن جدا از اینکه اون پسر توی محیط سنتی که بخواد با شما مراوده ...

باهاش نمیرم بیرون که. مثلا اگه یه روزی کار کردم همکار باشه

نمیذارن

از کجا می‌خوان بفهمن؟

با پسره هماهنگ باش که کسی بود نبره 

به طور سنتی زنک بزنن خواستگاری کنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از کجا می‌خوان بفهمن؟با پسره هماهنگ باش که کسی بود نبره به طور سنتی زنک بزنن خواستگاری کنن

یه بار با همکارم آشنا شدم داداشم گوشیمو هک کرده بود شماره پسرم برداشته بود تهدیدش میکرد

یه بار با همکارم آشنا شدم داداشم گوشیمو هک کرده بود شماره پسرم برداشته بود تهدیدش میکرد

وای پناه بر خدا

به جای راه غلط

خانواده رو قانع کنید که ازدواجم به شناخت نیاز داره و با هرکسی بخواید ازدواج کنید به مدت زمانی برای شناخت نیاز دارید

اینجوری هم ارزشتون حفط میشه هم مشکلی پیش نمیاد

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
وای پناه بر خدا

خب همینه