2777
2789
عنوان

میخام از خونه مون فرار کنم برم

233 بازدید | 20 پست

تا ابان سال جدید به در امد میرسم ..

مطمعنم چون با صاحب کار حرف زدم دوره بهم یاد میده تا ابان تموم میکنم

و گفت ک درامد ات 50 میرسه و پیشم کار میکنی

خونه بشدت اذیتم

اگه من تا ابان ماه درامد رسیدم از خونه مون برم کار بد میکنم؟

بگم سن قانونی رسیذم 

برم خونه اجاره کنم فلان پلیسی چیزی لهم گیر نمیده؟

زندگی زیباست..

کارت چیه؟

بزار کسب و کارت بگیره ی دودوتا چارتا بری بعد فکر رفتن باش الان جامعه برات اغوش باز وا نمیکنه پلیس گیر نمیده ولی وای ب روزی ک بفهمن تنهایی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارت چیه؟بزار کسب و کارت بگیره ی دودوتا چارتا بری بعد فکر رفتن باش الان جامعه برات اغوش باز وا نمیکن ...

صاحب کارم گفت که پروژه زیاد میدم خونه رهن کنی

زندگی زیباست..
صاحب کارم گفت که پروژه زیاد میدم خونه رهن کنی

چه صاب کار دلسوزی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه برنامه نویسی رو تازه شروع کردی توی یه سال به درآمد بالا نمی‌رسی ولی اگه بخوای تنهایی زندگی کنی پ ...

بهم گفت که پروژه زیاد میدم 

مثلا پروژه سنگین مید م6 ماهه 

600 میلیون بهت میدم 

پول شرکت فقط بر میدارم همین

زندگی زیباست..
درد دلت رو پیش احدی باز نکن اومدیم صاحب کارت واقعا آدم خوب و خیر به اون وجه دیگش هم دقت کن تو سنت کم ...

مشکلاتم صحبت نکردم

گفتم که میخام مستقل شم

گفت که منم ی دختر عین تو دارم گفت که کمک میکنم پروژه سنگین میدم

فقط باید تا مهر ماه تموم کنی

گفت ک کار اموزم پول نمیدن من بهت میدم 12 تومن

زندگی زیباست..
18 ام

توروخداازالان خودتوبدبخت نکن نمیتونی خوب وبدوتشخیص بدی فرداپسفرداپشیمون میشی هیچ گربه ای محض رضای خداموش نمیگیره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم