2777
2789
نه بابا میگن پول دستی بدید با کارت حساب نکنید که مالیت ندن 

منظورم پول بیمارستان بود ک راه فرار ندارن، پول زیر میزی هم ب حساب خودش واریز نکردیم حساب ی شخص دیگه بود.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بله کسی که عقلش در همین حده که بره برای این دولت مفت کار کنه معلومه که دیوونه میشه خودکشی میکنه 🤦🏼 ...

چه ربطی به دولت داره فکنم🤣🤣 پزشکا مردم رو درمان میکننا شما دوس داری بری خارج چرا اینطوری میگی که مردم بهت بخندن 😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به دولت داره فکنم🤣🤣 پزشکا مردم رو درمان میکننا شما دوس داری بری خارج چرا اینطوری میگی که م ...

فکر کنم اونی که خودکشی کرده پزشک تعهدی بوده و یه مدت رو باید تعهدی برای دولت کار میکرده تو بیمارستان دولتی 

برای همین نتونسته با شرایط بسازه خودکشی کرده

قانون درستی نیست، مالیاتشون زیاده. اینم باعث شده پرشکا زبر میزی بگیرن دکتری ک خواهرم رو عمل کرد نزدی ...

مالیاتشون اونقدرا زیاد نیست اگه بالای یک میلیارد در سال درآمد داشته باشه ۲۵درصدشو مالیات باید بده ،خب مسلمه اینا از یه میلیارد بیشتر درآمد دارن ولی همون حدود دویست میلیون مالیات میدن که البته قطعا اونم یجورایی میپیچونن

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
تا پول ندی که ویزیت نمیکنن

پول دادن عزیز من، پول دادم که براش سی‌تی بنویسه ولی قبول نکرد و گفت چیزی نیست تهران گفته چیزی نیست که، التماس دکتر جراح رو توی تهران کردم ولی همه گفتن چیزی نیست همون چیزی نیست جون خواهرم رو گرفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چه ربطی به دولت داره فکنم🤣🤣 پزشکا مردم رو درمان میکننا شما دوس داری بری خارج چرا اینطوری میگی که م ...

ربطی به دولت نداره ؟ یه حرفی بزن نخندیم

چرا باید برم دو سال مناطق محروم کار کنم 

چرا برای گرفتن مجوز مطب انقدر باید سختی بکشم ؟ 

چرا باید یک برابر مدت زمان تحصیل تعهد بدم؟ من بخوام مدرک ازاد کنم الان ۶۰۰ تومن باید پول بریزم تو دهن دولت اینا رو نمیبینی واقعا ؟ 

ویزیت چرا باید انقدر کم باشه برای یه پزشک ؟ 

خواهرتون الان حالش بهتره عمل چی داشتن ؟

فوت شد، جای توده سال قبل رو توی بیمارستان خمینی تهران گفتن جای عمله، همون کل بدنش رو درگیر کرد .😔

خیلی اصرار کردم ی سی‌تی بگیرید نکردن، قضیه‌اش مفصله فقط این رو بگم دکترها خطا زیاد دارن

نگرانی هم نداره از بعد از عید دارن تعرفه های پزشکی رو زیاد میکنن (از بس که در این مورد...... )      امیدوارم فقط بدبینی باشه ولی اگر اینطور بشه شاید خیلی ها نمیتونن دیگه دکتر برن 

فوت شد، جای توده سال قبل رو توی بیمارستان خمینی تهران گفتن جای عمله، همون کل بدنش رو درگیر کرد .😔 ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم متاسفم واقعا روحش شاد باشه گلم خدا از باعث بانیش نگذره باور کن خیلی این موارد زیاده🥺

فکر کنم اونی که خودکشی کرده پزشک تعهدی بوده و یه مدت رو باید تعهدی برای دولت کار میکرده تو بیمارستان ...

نه همچین چیزی نبوده موقعی ایشون کنکوردادن پزشکی تعهدی نبود دوساله پزشکی تعهدی اومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید