دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی از جاهای دنیا از جمله کانادا (چون فامیل خیلی دورمون که دکتر معز بود رفت و برگشت )والمان که مستند ازش درست کردن ،مدرک پزشکی ایرانو قبول ندارن اکثر دکترهایی که میرن باید دوباره شروع کنن به مدت طولانی درس بخونن و اکثرا هم کار عیر پزشکی بکنن در کنار درس خوندن این خانم هم بخاطر اینده شعلیش خودکشی نکرده چون با تخصصی که داشته اینده شعلی خوبی داشته
همین رزیدنتا مردم فکر میکنن درامد میلیاردی دارن درصورتی که از کارگر کمتر میگیرن
ببین همشم به درامد نیست میدونی چقدر درساشون سخت و سنگینه کلا باید تارک دنیا بشن و روابط اجتماعیشون میاد پایین روانشون هم به هم میریزه دیدین اکثر دکترا روابط اجتماعی ضعیفی دارن
نمی. تونم یه چیزی بگم از اتاق جراحی اگه بشنوید دیگه حاضر نیستید یه دقیقه هم زیر دست این دکترا برید&n ...
توی رسید ک بهمون دادن از ۱۲۰ خردهای بیمارستان فقط ۱۷ میل حق جراحی دکتر بود، ولی میدونم ک بیشتر از این میگیره خواهرم الکی هفت روز بیشتر نگه داشت و همهاش میگم کاش ی پیگیری میکرد. جگرم اتش میگیره وقتی یادم می افته که خودم می گفتم بررسی کنید و نکردن
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
کامنتای همین تاپیکو بخونی کاملا متوجه میشی چرا دوستامون خودکشی و مهاجرت میکنن (مردم پزشک ستیز)
نه اینجور نیست من چندوقت پیش دکتر رقتم ۴۰ سالش بود زن بود اینقدر که ازش تشکر کردم حد نداشت کلی هم زن خوبی بود ربط نده به مردم نمی دونم چرا این تاپیک زدی همش داری ربطش میدی به مردم اینگار مردم باعث مشکلات این کشورن
نه کسی پزشک ستیز نیست مخصوصا تواینستا کامنتهایی از پزشکها ادم نیبینه که تعجب میکنه حتی به خدمات بیمه ای هم که مردم نیدن هم اعتراص دارن اخه از جیب اونا که کم نمیشه اونم با توهین به مردم ها