2777
2789
قانون درستی نیست، مالیاتشون زیاده. اینم باعث شده پرشکا زبر میزی بگیرن دکتری ک خواهرم رو عمل کرد نزدی ...

نمی. تونم یه چیزی بگم از اتاق جراحی اگه بشنوید دیگه حاضر نیستید یه دقیقه هم زیر دست این دکترا برید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا اصرار دارید پزشکا بدبخت و بیچارن و درامد ندارن خوب اره اون پزشکی که بی سواده هیچکس نمیر ...

کاش کارشوک رو درست انجام  میدادن، خدا میدونه چندنفر در اثر خطا و کاهلی مردن. بعصی  هاشون تا پول ندی کاری نمیکنن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بله کسی که عقلش در همین حده که بره برای این دولت مفت کار کنه معلومه که دیوونه میشه خودکشی میکنه 🤦🏼 ...

کامنتای همین تاپیکو بخونی کاملا متوجه میشی چرا دوستامون خودکشی و مهاجرت میکنن (مردم پزشک ستیز)

آرایشگاه که میرن خوب میلیون میلیون به شهلا جون پول میدن 

نوبت به مریضیشون که میرسه زورشون میاد ۱۰۰ هزار تومن پول ویزیت بدن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

خیلی از جاهای دنیا از جمله کانادا (چون فامیل خیلی دورمون که دکتر معز بود رفت و برگشت )والمان که مستند ازش درست کردن  ،مدرک پزشکی ایرانو قبول ندارن   اکثر دکترهایی که میرن باید دوباره شروع کنن به مدت طولانی درس بخونن و اکثرا هم کار عیر پزشکی بکنن در کنار درس خوندن  این خانم هم بخاطر اینده شعلیش خودکشی نکرده  چون با تخصصی که داشته اینده شعلی خوبی داشته 

همین رزیدنتا مردم فکر میکنن درامد میلیاردی دارن  درصورتی که از کارگر کمتر میگیرن

ببین همشم به درامد نیست میدونی چقدر درساشون سخت و سنگینه کلا باید تارک دنیا بشن و روابط اجتماعیشون میاد پایین روانشون هم به هم میریزه دیدین اکثر دکترا روابط اجتماعی ضعیفی دارن 

نمی. تونم یه چیزی بگم از اتاق جراحی اگه بشنوید دیگه حاضر نیستید یه دقیقه هم زیر دست این دکترا برید&n ...

توی رسید ک بهمون دادن از ۱۲۰ خرده‌ای بیمارستان فقط ۱۷ میل حق جراحی دکتر بود، ولی میدونم ک بیشتر از این میگیره خواهرم الکی هفت  روز بیشتر نگه داشت و همه‌اش میگم کاش ی پیگیری میکرد. جگرم اتش میگیره وقتی یادم می افته که خودم می گفتم بررسی کنید و نکردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کامنتای همین تاپیکو بخونی کاملا متوجه میشی چرا دوستامون خودکشی و مهاجرت میکنن (مردم پزشک ستیز)

نه اینجور نیست من چندوقت پیش دکتر رقتم ۴۰ سالش بود زن بود اینقدر که ازش تشکر کردم حد نداشت کلی هم زن خوبی بود ربط نده به مردم نمی دونم چرا این تاپیک زدی همش داری ربطش میدی به مردم اینگار مردم باعث مشکلات این کشورن 

من که از اولشم گفتم حاضر به کار درمانی تو ایران نیستم

نه بخاطر مردم چون من کاری به اخلاق بقیه ندارم وظیفه م رو انجام میدم 

بخاطر محدودیت های وزارت بهداشت 

مدرک عمومیم رو میگیرم و فقط فرااااار میکنم

نه کسی پزشک ستیز نیست مخصوصا تواینستا کامنتهایی از پزشکها ادم نیبینه که تعجب میکنه حتی به خدمات بیمه ای هم که مردم نیدن هم اعتراص دارن اخه از جیب اونا که کم نمیشه  اونم با توهین به مردم ها

نمی. تونم یه چیزی بگم از اتاق جراحی اگه بشنوید دیگه حاضر نیستید یه دقیقه هم زیر دست این دکترا برید&n ...

توروخدا بگو

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺