2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 92 پست

سلام خانوم تهرانی 

من از سال ۹۱ عضو نی نی سایت شدم که البته به دلایلی تازه با کاربری جدید برگشتم

قبلا اینجا به روز رسانی خودکار داشت و اللن این گزینه نیست خیلی سخته که همش بخوایم خودمون به روز رسانی کنیم میشه بگین چرا به روز رسانی خودکار نذاشتین تو این ورژن جدید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی عزیز چند تا پیشنهاد براتون دارم:

1-وقتی پستی رو میذاریم یا حذف میکنیم پیام موفقیت میاد که یه بارم باید دکمه خواندم رو بزنیم و این اذیت کنندس

2- بنر های تبلیغاتی رفته یه طرف این خیلی خوبه اما بنر هایی که بین پست ها دیده میشه کلا حذف بشه بهتره

3- رنگ خاکستری برای بالای کادر نظر دهنده ها یکم بی روحه بهتره یه صورتی خیییلی ملایم باشه حتی روشن تر از اون صورتی که تو سایت قبل بود. باور کنید ترکیب این سبز با صورتی ملایم خیلی برای یه سایت قشنگ میشه.

4- چراغ آنلاین بودن کاربرا فعال بشه.

5- دکمه حذف یا ویرایش پست مدت داره و بعد از چند دقیقه برداشته میشه این خوب نیست

به خاطر برگردوندن دکمه بروزرسانی سپاس فراوان.

در پایان به خاطر تمام زحماتی که میکشید تشکر میکنم . بی صبرانه منتظر بهبود سایت هستم

2805
خانم تهرانی عزیز چند تا پیشنهاد براتون دارم:1-وقتی پستی رو میذاریم یا حذف میکنیم پیام موفقیت میاد که یه بارم باید دکمه خواندم رو بزنیم و این اذیت کنندس2- بنر های تبلیغاتی رفته یه طرف این خیلی خوبه اما بنر هایی که بین پست ها دیده میشه کلا حذف بشه بهتره3- رنگ خاکستری برای بالای کادر نظر دهنده ها یکم بی روحه بهتره یه صورتی خیییلی ملایم باشه حتی روشن تر از اون صورتی که تو سایت قبل بود. باور کنید ترکیب این سبز با صورتی ملایم خیلی برای یه سایت قشنگ میشه.4- چراغ آنلاین بودن کاربرا فعال بشه.5- دکمه حذف یا ویرایش پست مدت داره و بعد از چند دقیقه برداشته میشه این خوب نیستبه خاطر برگردوندن دکمه بروزرسانی سپاس فراوان.در پایان به خاطر تمام زحماتی که میکشید تشکر میکنم . بی صبرانه منتظر بهبود سایت هستم

بعضی از موارد ی که گفتید در دست اصلاح هستند منتظرم بچه های فنی کارشون تموم بشه ببینیم با ویرایشهای جدید چه اتفاقی می افته. از پیشنهادات شما سپاسگزارم

خانم تهرانی چرا نظارت اخلاقی روی سایت کم شده چرا تاپیکهای بی محتوا زده میشه تا امروز. ماندم اما با این روند. فکر. نمیکنم جای مناسبی برای تبادل نظر. باشه موفق باشید

بچه های نی نی یار عزیز سعی میکنند مدیریت تاپیکها رو بهبود ببخشند. پنل بچه ها هم تغییر کرده باید بیشتر روی نحوه کارکردن با اون تمرکز کنیم

سلام.وقت بخیر.میخواستم بپرسم.کلوبهای سایت برمیگرده ؟چطور میتونم بهشون دسترسی داشته باشم؟

کلوبها برمی گرده اما قسمتی از فروم رو به مطالب آنها اختصاص میدیم. 

با سلام و خسته نباشيد خانم تهراني

اين كه صفحه تبادل نظر اينقدر عمودي شده  و فضا گرفته به نظر من بزرگترين ايراد فروم جديده. قبلا صفحه تبادل نظر كه باز بود حداقل ده تا پست رو ميديديم الان فقط يكي دو تا پست ديده ميشه. 

لطفا فونتها ريز تر بشه و فضاي اختصاص يافته به هر كاربر و پستش در تاپيكها كوچيكتر بشه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

اصلا چرا سایت قبلی رو تغییر دادین

مشکلی نداشت که خوب بود

سری که درد نمیکرد رو دستمال نمیبندن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

هیچکدوم از گزینه های اضافه شده اونقدر به درد نمیخوره

واقعا ارزش نداره که کاربراتون اینقدر ریزش کنن کاش قبل ار تغییرات یه کم فکر میکردین

در ضمن کادر فنی تون فکر کنم توانا نیستن

چون یه کپی از نوعروس ارائه دادن

همین

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
2810