2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 92 پست

سلام خانم تهرانی

من از تغییرات استقبال می کنم. ورژن قدیمی ظاهر خیلی خیلی قدیمی داشت و شبیه فروم های ده بیست سال پیش بود. دست تیم فنی درد نکنه .

اگه اشکالاتش رو برطرف کنید عالی میشه

لطفا این مورد رو هم در نظر بگیرید:

- چرا نمیشه تاپیک های خودمون  رو حذف کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی خیلی بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم تهرانی، خسته نباشیدخانم تهرانی تعداد تاپیکهای حذف شده من که میخواستمشون خیلی زیادنکاش قبل از تغییر ورژن میگفتید که دیگه نمیتونیم به اونا دسترسی داشته باشیممن از چند تاش خاطره داره، خاطرات مهم...و با خیال راحت کپی گرفتنو به اینده موکول کرده بودمخواهششششش میکنم یه روز، فقط یه روز تعیین کنید که ورژن قبلی رو موقتا برگردونید تا امثال من کپی هامونو تهیه کنیمخواهش میکنممن نصف روز برای اون تاپیکام گریه کردم خخخاحساس ادمیو دارم که دزد به خونه ش زده و همه البوم و فیلماشو بردهالبته شما دزد نیستینا خخخخخاحساس من اینه

قاعدتا این می تونه یک مشکل فنی باشه. من باید این مورد رو با بچه های فنی صحبت کنم. در لیست کارهام قرار دادم

سلام.وقت بخیر.میخواستم بپرسم.کلوبهای سایت برمیگرده ؟چطور میتونم بهشون دسترسی داشته باشم؟

کلوبها به شکل قبل بر نمی گرده اما محتوای اون قسمت موجوده باید یک قسمتی براش مشخص بشه . این مورد هم رسیدگی میشه

خانم تهرانی جان ما که با DNSو آدرس سایت مشکلی نداریم که شما پای سرور و وسط میکشید.کلا مشکل از فروم سازتون هست.واقعا موندم که چرا همچی تغییرات بزرگی رو اعمال کردیدکه در صددش برنیاید

عزیزم مشکلی که داریم اینه که سایت هنوز stable نشده و این مورد باید با سرور بررسی بشه. منظورم این بود که سایت تازه روی سرور جدید آپ شده و مواردی مثل اتک وجود داره که وقت بچه ها رو میگیره اما در کنارش دارند اصلاحات فروم رو هم انجام میدن. 

خانم تهراني فقط واس چند روز سايت قبل رو برگردونين تا اين ورژن حل بشه مشكلاتش خيلي از ماهاااا اين ارزو رو داريم اتفاق خاصي نميفته اگه به خواسته كاربراا اهميت بدين خيلي از كاربرايي ك هميشه اينجا بودن خيلي كم شركت ميكنن يااصن نميان...ب نظرم اين ورژن اگه نواقصش رفع بشه قابل تحمل تره تااا بااين همه مشكللطفاااا برگردونيددد خواهش ميكنم😰

سایت روی نسخه جدید باید بالا باشه تا نواقصش پیدا بشه. پیدا کردن مشکلات نسخه جدید به کمک و یاری خود کاربرا باید برطرف بشه. در حال حاضر ما داریم از نظرات سازنده کاربران عزیزمون استفاده میکنیم در غیر اینصورت ممکنه متوجه کاستی ها و معایب فعلی نشیم

خانم تهرانی عزیز. جز. لیست کاملی که بچه ها دادند. گزینه پیام خصوصی هم خیلی محدود. شده با چند خط نوشتن میزنه محدودیت ارسال اگر. ممکنه روی این مورد. هم توجه کنید.

بله عزیزم این مورد هم قبلا به ایست اضافه کردم . محدودیت کاراکتر موجود ، باید برداشته بشه

سلام کلوبها همه حذف شدن؟ دیگه نمیشه رفت تو کلوبها؟

مسئله کلوبها رو پیگیری میکنم. در نسخه فعلی قسمتی به اسم کلوب نخواهیم داشت. 

مسئله کلوبها رو پیگیری میکنم. در نسخه فعلی قسمتی به اسم کلوب نخواهیم داشت.

ممنون میشیم اینکارو کنید .اگه اطلاع رسانی میکردید حتما یه آرشیو از مطالبمون برمیداشتیم که اینطوری نشه.

*پرنیاجان*نگاهت راقاب میگیرم درپس آن لبخندکه به من شورونشاط وزندگی مییبخشد.*22اردیبهشت*روز توست

سلام. لطفا مباحث مورد علاقه مثل قبل با پست گذاشتن بالا بیاد.

این فلش قرمز نمایش پست که گذاشتین خوبه. دیگه نیازی نیست تمام پستی که بهش جواب داده شده رو نمایش بده. اینطوری فضای کمتری میگیره.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄

ممنون از. تغییرات مثبت این چند. روز 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

سلام خانم تهراني عزيز خواهش ميكنم كمك كنين بتونم تاپيكاهامو حذف كنم.اگه اين امكان وجود نداره خودم حذف كنم خودتون همه تاپيكاي منو بتركونيد باتشكر😘

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ

سلام خانم تهراني عزيز خواهش ميكنم كمك كنين بتونم تاپيكاهامو حذف كنم.اگه اين امكان وجود نداره خودم حذف كنم خودتون همه تاپيكاي منو بتركونيد باتشكر😘

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ

خانم تهرانی چرا نظارت اخلاقی روی سایت کم شده چرا تاپیکهای بی محتوا زده میشه تا امروز. ماندم اما با این روند. فکر. نمیکنم جای مناسبی برای تبادل نظر. باشه موفق باشید

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
2810